PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224958
6,5 20 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Genialny serial!!!

ocenił(a) serial na 8

Jestem fanem tego serialu, więc moja ocena może być lekko subiektywna. Scenariusz jest wprost genialny, więc jego wyreżyserowanie to już formalność. Gra aktorów jest bardzo dobra off course Wentworth Miller rządzi, co do muzyki to jest utrzymana w adekwatnie do klimatu. Film wciąga już od pierwszego odcinka i nie znam nikogo, kto po obejrzeniu kilku części nie jest nim zachwycony. Co prawda polski tytuł niezbyt przypadł mi do gustu to gorąco polecam każdemu, kto jeszcze nie widział przygód Michaela Scofielda. Jedynym minusem tego filmu jest to, że po obejrzeniu jednego odcinka uzależnia jak narkotyk.

ocenił(a) serial na 10
pit_czw

wiesz moze ile bedzie odzinkow 2 sezonu ja obejrzalem 13 odcinek i jestem ciekaw czy beda nastepne??????chyba musza co??

ocenił(a) serial na 8
mattia7

Jeśli interesuje Cię coś więcej to poszukaj na forum serialu. Jak narazie znane są tytuły 4 kolejnych odcinków są to odpowiednio: John Doe,The Message, Chicago, Bad Blood, których premiera odbędzie się pod koniec stycznia

ocenił(a) serial na 10
mattia7

Jejku... ja mam 12 odcinków 1 serii a ich wszystkich jest 22!!!! I nie wiem gdzie je bym mogła ściągnąć... może mi ktoś podpowie?? z góry dziekuje :)

ocenił(a) serial na 10
mattia7

JA MAM 16 A WIEM ZE DRUGA SERIA MA 22 KTO MA RESZTE MUSZE JE MIEC

ocenił(a) serial na 10
pit_czw

Muzyka jest wporządku ;) zgadzam sie także że polski tytuł jest do bani ale i tak my możemy to nazywać "PRISON BREAK" :) ja mam 12 odcinków i jestem załamana że nie mam ALL 22...:( moze ktoś wie skąd można reszte ściągnąć????

użytkownik usunięty
bunia_11

ee jeszcze jest drugi sezon. www.prisnobreak.blox.pl i poszukaj na forum.

użytkownik usunięty

tzn. www.prisonbreak.blox.pl przejępisałem się w poprzednim poście.

ocenił(a) serial na 10
bunia_11

bunia ale z której czesc masz tych 12 odcinkow?? jak co to napewno jest w necie