Najlepszy odcinek wszystkich 3 serii. Po prostu świetnie się ogląda lepsza ucieczka niż w 1.Szkoda mi tylko że T Bag nie uciekł :(
Tak, szkoda że T-bagowi się nie udało. A sama ucieczka lepsza niż w jedynce .
Ojjj co do ucieczki to nie moge sie zgodzic. Troche zjebali, bo byla zrobiona łopatologicznie i po macoszemu... A to przekradanie miedzy straznikami i pod samochodami to byl ewidentny smiech na sali. Mogliby sie troche bardziej postarac, bo to akurat bylo kiepsko rozwiazane. A odcinek calkiem niezly nie powiem, moze nie tak dobry jak poprzedni ale trzyma fason. Tyle, ze jak beda Sucre z wiezienia wyciagac to bedzie to juz ciezki smiech na sali i serial zejdzie na psy naprawde.
cóż, fakty są takie że T-Bag ma notes, Sucre nieźle dostanie po pysku i oboje trafią do Sony, a te szerokości geograficzne będą niezłą przepustką na wolność dla T-Baga choć... może zapowiada się nowe więzienie? (w końcu sezon kończy się na następnym odcinku, nieprawdasz?)
sory, pomyliło mi się z innym serialem, jednak Prison Break będzie miał 22 odc Sezonu 3 :) czyli mają co robić... :P (ale szczerze mówiąc zaczyna mi się to powoli nudzić...)
Odcinek osiągnął szczyt żenady. Brawo!
Najlepsze były eventy z Whistlerem. Nosił tę książeczkę przez tyle czasu, a tu mu nagle wypadła z kieszonki... Skręcił kostkę, choć pływał jak Phelps, a później nawet zaczął skakać! No ku&*( normalnie robot!
Moment, w którym T-Bag tak pięknie upadł, że jakimś cudem trafił na książeczkę Whistlera i schował ją na oczach strażników do kieszeni, tak, że nie zauważyli... Jeee.
Ta cała Greczen powinna zakończyć karierę "aktorską", bo to co ona pokazuje, to się nawet do High School Musical nie nadaje. ;|
Scena, w której Lincoln mimo iż był bardzo blisko odzyskania syna, zaczął się bawić w kapitana sprawiedliwość i nagle zrobił się smutny z tego powodu, że Mahone sto lat temu zabił jego starego chociaż go wcale nie znał...
Później nasz kaskader Whistler zaczął spier.. uciekać i cały plan szlag trafił(jak i scenariusz), jak zawsze z resztą...
Po strajku scenarzystów jestem w zasadzie pewny, że do pisania scenariuszu zatrudnili makijażystkę ;/
zasugerowałem się tym, że na Hataku maja wolne miejsca na linki do napisów do 22 miejsca, ale jednak pamięć mnie nie zawiodła, prisonbreak.xon.pl podaje, iż SEZON 3 BĘDZIE MIAŁ 13 ODCINKÓW, w takim razie w przyszłym tygodniu czeka nas wielki finał :D (dobrze że Lost 4 już się rozpoczął bo Supernatural lada chwila też się skończy i co ja będę oglądał :D )
ja tam sie usmialem jak chlopaki niczym ninje niezauwazeni wymkneli sie z ciupy. 20 straznikow nikt ich nie widzial ???........... Lincoln nagle jakies akcje wyprawia...magnetofon strzela a agenci nie łapią. Micheal niczym David Hasselhoff bierze pod ramie szczeniaka i plynie z nim na rowni z innymi......
Odcinek dobry choć faktycznie miał parę wpadek jak ta z kostką Whistl'a. Ale ogólnie spoko, mam nadzieję że temu młodemu się uda uciec.
To z kostka to byla podpucha ,specjalnie powiedział że złamał zeby poźniej uciec.
Odcinek był genialny, od 1 sekundy do ostatniej trzymał w wielkim napięciu i niepewności!Oczywiscie byly male "zgrzyty", jak np. przegradanie się między strażnikami, każdy strażnik dostrzegł by uciekających więźniów, ale mniejsza z tym!Whistler okazał się wielkim hamem, i widać, że od początku planował wy...jac Michael'a, dziwne, ze akurat stał samochód na poboczu...Ogólnie Link stroił fajne miny, można było się uśmiać, szczegolnie mina na łódce.Nie wiem co oni zrobią teraz, ale wiem, że 3 sezon na 100 procent nie będzie się skladał z dwudziestu dwoch odcinków, w ostatnim odcinku dorwią Whistlera, będzie wymiana LJ za Whistlera, pewnie Sofia zginie i któryś z braci.Link okazal się mózgiem!Pamietał tyle czasu, ze Mahone zabil mu ojca i planowal go zabić (haha).Ogolnie najlepszy odcinek 3 serii, ale i tak ucieczka w Fox River była lepsza, i mniej naciągana.
"ale wiem, że 3 sezon na 100 procent nie będzie się skladał z dwudziestu dwoch odcinków" no brawo, przecież już napisałem że z 13... :/
Mi się podobało,to z kostką to była ściema raczej,a jakby to była ściema to odcinek miałby mniej wpadek(Era zauważył dość dużo)
Ogólnie:GiT
wiadomo, ze z kostka wistlera to była sciema, specjalnie tak zrobił zeby nawiac bo sam pewnie kombinował cos , juz tekst w lesie zeby szli bo on bedzie ich spowolniał wskazywało na to.
ogolnie odcinek niezły , trzymał w napieciu tyle ze uczeczka pod samochodami itp to było słabe, za bardzo naciagane.szkoda tylko sucre:/
czy ja wiem czy na 3 sezonie się skończy, jak czytałem to jest przymiarka do 4 sezonu;-)
ale nikt nie napisał że się kończy na 3 sezonie :P na 100% będzie czwarty, zostało zbyt wiele nierozwiązanych spraw...
Odcinek najlepszy z całej 3 serii. Szkoda tylko że Michael tez Mahona nie wpuścił w kanał tak jak tamtych, i szkoda że to Lechero zarobił kulkę a nie T-Bag, przynajmniej wtedy nie wsypał by Sucre. Dobrze że Bellic dostał łomot od tych strażników bo mu sie należał. Ogólnie odcinek niezły tylko zbyt mocno przesadzone z tym przekradaniem sie pod samochodami. Mam nadzieję że ktoś w końcu zastrzeli Gretchen czy jak jej tam w następnym odcinku. Tylko żeby nie było znowu tak że Michael znowu wróci do sony by z niej wiać na nowo.
Fataliti mowisz ze zostalo wiele nirozwiazanych spraw?Tworcy prison break'a są tak "genialni", ze te wszystkie sprawy rozwiaza w 42 minuty i 27 sekund, podczas odcinka trzeciego.
nie wątpię, że byliby do tego zdolni, ale PB jest zbyt dużą bombą dolarową, żeby poprzestać na 3 sezonie...