PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Założe się, że gdyby Scofielda grał inny aktor to ten serial miałby jedną czwartą dzisiejszych fanów/fanek ;)Ale wcale nie twierdze, że mi się nie podoba...oczywiście serial xD

ocenił(a) serial na 6
sylfoe646

Myśle że gdyby Scofielda grał inny aktor to na fanów nie wpłynęło by to zbyt diametralnie...ale myśle że fanki już by nie mówiły tekstów typu "sWeEeET@$nY WeNt" oraz nie oglądałyby serialu bo by nie było do kogo wzdychać.

ocenił(a) serial na 3
Jecks

Przecież Wentworth nie jest jakiś niezastąpiony, przeciętna uroda, słaba mimika. Daliby innego sweet chłopaka, byłoby to samo.
Przecież ja już nawet spotkałem się z wyrazami admiracji dla tego pustego tępaka - Burrowsa.

użytkownik usunięty
Uzi

zgadzam się, jeden z wielu hollywoodzkich przeciętniaków, serial super ale o tym aktorzynie pamięc przeminie jak sobie znajdą inny obiekt westchnień z innego serialu

ocenił(a) serial na 10
Uzi

Dlaczego go obrażasz??? a może to ty jesteś pustym Tępakiem.... <żart>, nie znasz go... nikt z was go nie zna a na niego najeżdżacie...

ocenił(a) serial na 3
ketoprom_27

Koffasz Lincia?;-)

Uzi

Ja koffam Linusia a Łencia jeszcze bardziej xD nie wiem czemu go tak obrażacie=P przecież jest SwEEtaŚnY...bu$ka=*

Rogue_7

Nie wiem czy uroda taka przeciętna...Napewno nie są przeciętne te zmrużone oczy.Fajnie to wygląda.Nie chodziło mi o zamiane "sweetaśny" na inny "sweetaśny" tylko na jakiegoś bardziej yyy...normalnego, po prostu niesweetaśnego ;)
Ketoprom 27 :zgadza się nikt z nas go nie zna(a może jednak?)dlatego możemy tylko spekulować (czyli gadać co nam się żywnie podoba ;))POZDRO

ocenił(a) serial na 10
Uzi

Nie zaraz, żebym się w nim kochała po prostu podoba mi się jako facet:P

PS a co zazdrosny jesteś???:P

ocenił(a) serial na 10
ketoprom_27

Ja juz nie wiem czy czasem Linc nie jest fajniejszy :) Ale Scofield tez niczego sobie :P

ocenił(a) serial na 3
magda0708

Ale nie macie wrażenia, że on taki trochę "otępiały" jest? Taki jakby nieobecny, sztywny, niemrawy, niemyślący, bezmózgi(?), jak marionetka. Takie mam wrażenie. Albo mu na planie nagadali, że tak ma grać, a on ich słucha, albo po prostu nie umie (i to ten najpewniejszy wariant). Wg mnie jest aktorem o klasę gorszym od Millera (jeżeli poniżej poziomu dna dalej o klasach można mówić).

ocenił(a) serial na 10
Uzi

Ja nie mówię o jego aktorstwie....

ocenił(a) serial na 3
ketoprom_27

No, to jak: mówisz o Lincu, czy o Purcellu?

Jeden i drugi, to ta sama, bijąca z twarzy tępota umysłowa.:-)

ocenił(a) serial na 10
Uzi

Zdecydowanie o aktorze:P mówię, że on mi się podoba jako facet (budowa, oczy i te sprawy).... Chociaż Linc ma pewne cechy charakteru, które moge uznać za interesujące...:p

ocenił(a) serial na 6
ketoprom_27

hahahahaha znowu tekst typu "nie znasz go" hahah i znowu mi podpadłaś ketopromie

Jecks

Tak całkiem na poważnie to zgadzam się z Uzim, Linuś wygląda na "otępiałego". Nie wiem jak on może się komuś podobać=P

ocenił(a) serial na 3
Rogue_7

A tak na poważnie;ketopromie-kolejna wpadka;)

ocenił(a) serial na 10
kondziad

Nie czuje żeby to była wpadka... pisze po prostu to co myślę i wcale mnie nie obchodzi co Wy o tym myślicie...

ocenił(a) serial na 10
Rogue_7

Do NIKI: nie podoba mi się jego charakter:P tylko podoba mi się jako facet...

ocenił(a) serial na 10
Jecks

A co może go znasz??? :P wcale nie dbam o to czy ci podpadam czy nie...

ketoprom_27

No skoro brak szyi i wielkie ramiona to jest to co lubisz w facetach to spoko xD każdy ma inny gust no nie=)

ocenił(a) serial na 6
ketoprom_27

wieszzz...jestem podobno do LINKA...ale mam kilka gratisów do tego ..ponieważ mam dres, BMW, Pitbulla i kilka złotych na koncie...czy teraz jestem w 100% w twoim typie ?

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Nie zupełnie musisz mieć jeszczek coś w głowie i fabrykę marihuany albo innych prochów...

Dres odpada, Pitbull też, jeżeli czarna BM_ka z szyberdachem to może być....

ocenił(a) serial na 6
ketoprom_27

będe o 23 i jedziemy na impreze...kupie ci piwo

Jecks

Jecks ja na ciebie polece nawet w tym dresie hehe xD chociaż sercem zawsze będę z Linusiem:PP

ocenił(a) serial na 10
Rogue_7

Jak chcesz to możemy iść z nim we dwie...

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Jak a tylko jedno to nigdzie z Tobą nie idę.... :P Za nisko mnie cenisz:P