Mam pytanie ile odcinków i serii posiada Prison Break??
narazie poszły 22odc sezonu I i 17odc sezonu II. Drugi sezon bedzie mial takze w sumie 22 odcinki. Z tego co slyszalem będa kręcili sezon III.
WITAM SERIAL JEST ZAJEBISTY ALE JA OGLADAŁEM TYLKO 16 ODCINKÓW DRUGIEJ SERII JAK WIDZIALEM TO TY MASZ 17 CZY DAŁO BY RADE ZEBYS NAGRAŁ I PRZYSLAL MI TEN ODCINEK BO NIEGDZIE NIEMOGE GO ZNALEŚĆ. MÓJ NUMER KONTAKTOWY 660-790-412. Z GÓRY DZIEKI
bedzie trzecia na 100%ma byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
No niby ma być...ale aż już tak dziwnie to naciągają...:) 19 odc. skończył się tak że Linc i Michael właściwie mogli by wyjechać na zawsze i nie wrócić :) mam tylko nadzieje że się skończy na 3...( nie jak z LOST )
Mogliby ale nie wyjadą bo Sara jeszcze nie dojechała a przecież ją śledzą. Nie widzę w tym nic dziwnego. Poza tym na pewno też wszyscy poznają przełożonego Kima (tego co nic nie mówi tylko pisze)
ja słyszałam że ma być aż 6 serii ale nie dam si e za to zabić. muszę powiedzieć że druga seria była równie fajna co pierwszaa tylko trochę mi szkoda że weronika została zabita już w pierwszym odcinku II serii i to strzłem w głowę miałam nadzieję że Weonika zejdzie się z Linkolnem ale no cóż filmowcy potrafia nas czyms zaskoczyć.
też slyszalem ze ma byc 3 seria ale nie ze az 6 to to juz by była lekka przesada!! pozdro