PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Czy już ktoś z was oglądał ten odc.? Ja go dopiero ściągam i nie mogę się doczekać! Czekam z niecierpliwością!

ocenił(a) serial na 10
Ktosik_2

Według mnie odcinek 19 w porównaniu z 18 to jedna wielka lipa, chociaż końcówka niezła. Powoli serial zaczyna nudzić. Znajdą jakiś dowód, później się okaże że jednak go nie mają i tak w kółko... Mam nadzieje, że 3 serii nie będzie bo wszystko zacznie się ciągnąć jak w Lostach. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
SmoOok

Jest on już do pobrania w moim profilu :)
Zapraszam.

ocenił(a) serial na 10
Fanel

Serio ściagne od ciebie dobry odcienek??
Czy jest to może jakaś sciema albo wirusy??

ocenił(a) serial na 10
SmoOok

Mnie się odcinek bardzo podobał.
Teraz nie mogę się doczekać kolejnego...
W ogóle już sama nie wiem jak skończy się ta seria...
Zapewne w ostatnim odcinku będzie wiele pytań bez odpowiedzi.
i dopiero w 3 wszystko się wyjaśni.
Jak zwykle... ;P

ocenił(a) serial na 10
Ktosik_2

Jaa również miałem okazje obejrzeć 19 odcinek drugiego sezonu, i musze przyznać racje swoim poprzednikom. Mianowicie-ten serial zaczyna nudzić. Akcja zaczyna kręcić się w kółko, a wszystko zaczyna być tak naciągane żeby tylko mogła powstać kontynuacja 2 sezony. Normalnie szokowisko. W każdym odcinku są coraz bliżej i bliżej, a tu nagle w 40 minucie odcinka wszystko szlag by trafił. Wygląda to tak jakby każdy następny odcinek był reanimacją(nie zawsze udaną) poprzedniego. Strach pomyśleć co bedzie w tym 3 sezonie.

P.S. Niezniszczalny Bellick wciąż jest w grze....Nie cierpie tego gościa, mam nadzieje że T-Bag wkrótce przeczyści go troche, a kasą podzili sie z Sucre, w końcu ten ostatni musi zbierać na pieluchy:)

Ktosik_2

a to chlopaki pecha maja :) bidulki...

ten odcinek to taka troche 'zapchajdziura' :) ale koncowka ciekawa
ogolnie odcinek nie byl najgorszy, ale bylo duuuzo lepszych

ocenił(a) serial na 9
Ola_10

jeszcze nie widzialam ale juz mam sciagnietego czekam na napisy- ale sadzac po opisach waszych tak wlasnie czulam ze bedzie- robia naciagany zeby to tylko dalej JAKOS pociagnac :/ szkoda

ocenił(a) serial na 7
Ktosik_2

Ja tam czuję się bosko po ty odcinku. Nie oczekiwałam niczego nadzwyczajniego, i sie nie zawiodłam (nic specjalnego nie było). Końcówka była przewidywalna, tylko z tym rakiem mnie zaskoczyła. Ale to wszystko prowadzi tylko do jednego...... do 3 sezonu ;-)
Podro...

ocenił(a) serial na 9
Lalu

ten serial już nudzi:
udało się!!!! ---> a jednak się nie udało ---> mam pomysł ---> udało się!!!! ---> a jednak się nie udało ---> mam pomysł...

I tak w kółko macieja :/

ocenił(a) serial na 10
Ktosik_2

Ten odcinek wedlug mnie byl lepszy od poprzedniego i doszedlem do w niosku ze ten serial traci na mocy, mam nadzieje ze pojda po rozum do glowy i zakoncza go w jakims wielkim stylu

pozdro