Czy już ktoś z was oglądał ten odc.? Ja go dopiero ściągam i nie mogę się doczekać! Czekam z niecierpliwością!
Według mnie odcinek 19 w porównaniu z 18 to jedna wielka lipa, chociaż końcówka niezła. Powoli serial zaczyna nudzić. Znajdą jakiś dowód, później się okaże że jednak go nie mają i tak w kółko... Mam nadzieje, że 3 serii nie będzie bo wszystko zacznie się ciągnąć jak w Lostach. Pozdrawiam
Serio ściagne od ciebie dobry odcienek??
Czy jest to może jakaś sciema albo wirusy??
Mnie się odcinek bardzo podobał.
Teraz nie mogę się doczekać kolejnego...
W ogóle już sama nie wiem jak skończy się ta seria...
Zapewne w ostatnim odcinku będzie wiele pytań bez odpowiedzi.
i dopiero w 3 wszystko się wyjaśni.
Jak zwykle... ;P
Jaa również miałem okazje obejrzeć 19 odcinek drugiego sezonu, i musze przyznać racje swoim poprzednikom. Mianowicie-ten serial zaczyna nudzić. Akcja zaczyna kręcić się w kółko, a wszystko zaczyna być tak naciągane żeby tylko mogła powstać kontynuacja 2 sezony. Normalnie szokowisko. W każdym odcinku są coraz bliżej i bliżej, a tu nagle w 40 minucie odcinka wszystko szlag by trafił. Wygląda to tak jakby każdy następny odcinek był reanimacją(nie zawsze udaną) poprzedniego. Strach pomyśleć co bedzie w tym 3 sezonie.
P.S. Niezniszczalny Bellick wciąż jest w grze....Nie cierpie tego gościa, mam nadzieje że T-Bag wkrótce przeczyści go troche, a kasą podzili sie z Sucre, w końcu ten ostatni musi zbierać na pieluchy:)
a to chlopaki pecha maja :) bidulki...
ten odcinek to taka troche 'zapchajdziura' :) ale koncowka ciekawa
ogolnie odcinek nie byl najgorszy, ale bylo duuuzo lepszych
jeszcze nie widzialam ale juz mam sciagnietego czekam na napisy- ale sadzac po opisach waszych tak wlasnie czulam ze bedzie- robia naciagany zeby to tylko dalej JAKOS pociagnac :/ szkoda
Ja tam czuję się bosko po ty odcinku. Nie oczekiwałam niczego nadzwyczajniego, i sie nie zawiodłam (nic specjalnego nie było). Końcówka była przewidywalna, tylko z tym rakiem mnie zaskoczyła. Ale to wszystko prowadzi tylko do jednego...... do 3 sezonu ;-)
Podro...
ten serial już nudzi:
udało się!!!! ---> a jednak się nie udało ---> mam pomysł ---> udało się!!!! ---> a jednak się nie udało ---> mam pomysł...
I tak w kółko macieja :/