Piszcie swoje propozycje i scenariusze na zakończenie prison break.
Przede wszystkim, chciałbym aby zginął ktoś z głównych bohaterów, aby pozostawić mi coś do myślenia po skończeniu emisji tej serii. Dlatego śmierć np. Lincolna Burrows'a nie byłaby taka zła. Sucre powinien nie wracać do Mariecruz, tak sobie myślę że mógłby rozpocząć nowe życie w Meksyku albo Panamie. Alexander Mahone powinien powrócić do domu, do Stanów Zjednoczonych. Ale, żeby nie było aż tak pesymistycznie, to Scofield powinien spotkać Sarę i ... :)
Michael celuje w głowę szefa firmy, ten błaga go o litość, obiecuje mu opowiedzieć historię i motywacje działania firmy. Wszystko kręci się wokół Sucre mówi, ale zmiana ujęcia.
Sucre czeka w szpitalu na poród jego i Maricruz dziecka. Rodzi Maricruz. Nagle ujęcie na twarz pielęgniarza odbierającego poród. Oczy rozszerzają się do kształtu dwóch okegów, usta rozchylają w niemym przerażeniu. Ucieka z sali, ale drzwi są zamknięte. Straszna śmierć. Sucre zagląda przez szybę i moczy majtki. Zmiana ujęcia.
Siedziba FBI. Wbiega agent, poszarpany i krwawiący. Krzyczy:
-Agent Kellerman, on nie umarł on...
Ekran ciemnieje i napisy końcowe. Na ostatku wielki napis TO BE CONTINUED.
Ale nie ma następnego odcinka.
Sara( jesli juz musi zyc) jest z Majkelem... Linc z Sofia i LJ, Sucre wraca do Maricruz... Mahome ginie.... Kim jednak przezyl... general umiera na atak serca i dowodzenie w firmie obejmuje Belic... T-bag rzadzi sona...
najlepsze zakończenie byłoby takie ze Michael ginie:) bo to byłaby 100% pewność że nie dokręcą następnych serii. chociaż u nich to wszystko możliwe. lubię ten serial ale strasznie mnie wkurza jak wymyślają takie debilne wątki, powinni skączyć po 1 serii.
Jak się skończy to trudno powiedzieć bo nie potrafie przewidzieć co się wydarzy za jakies 100 lat (jasnowidzem nie jestem :P) ale najpierw Majkel poleci na Marsa i tam będzie musiał uciec z więzienia pilnowanego przez zielone ludziki ;D
A tak wogóle to ile jest odcinków trzeciej serii??? Bo skończyłem na 5 i dalej nie mogłem ściągnąć!!
A tak wogóle to ile jest odcinków trzeciej serii??? Bo skończyłem na 5 i dalej nie mogłem ściągnąć!!
Mahone wraca do rodziny... Micheal zakłada rodzinę z Sarą i wraz z Lincolnem i LJ zakładają sklep ze sprzętem do nurkowania (czy co to oni tam chcieli)... James próbuje wraz z cudownie zmartwychwstałym Kellermanem zemścic sie na Firmie - niszczą ją od wewnątrz... T-bag rządzi Soną... Sucre jest z Maricruz - oh, jak pięknie, co nie? ;)
na chameryke spadają setki iranskich, koreanskich i ruskich bomb atomowych, wszyscy giną i nie ma szans na ciag dalszy...