PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Jaki jest wasz rekord ogladania kolejno po sobie odcinków. Mój skromnie 4 po cięzkich bojach w głowie udalo mi sie przerwać. Ale moi koledzy szaleją. Przynioslem jednemu płyte rano, przychodze do niego późnym popołudniem a ten juz ostro ogląda 10-ty odcinek:>

ocenił(a) serial na 10
szyman7

ogladnelem naraz 12 odcinkow ;) jeden po drugim :) i nie zaluje! :) serial najlepszy na swiecie!!!!!!!!!!!!!!! ughhh ;> lost to kasza z mlekiem ;d

ocenił(a) serial na 10
br0nks

mój rekord to 18 odcinków ! i nawet nie czułam zmęczenia .Tylko póżniej odsypialam to 16 h
i oczywiscie Losty so niczym przy prison break!!

ocenił(a) serial na 10
szyman7

W moim przypadku 8 odcinków bez przerwy...Eh:)....

ocenił(a) serial na 10
szyman7

"tylko" 5 odcinków jeden po drugim....dopiero zacząłem przygode z pb....fenomenalny serial i genialny scenariusz

szyman7

ja jestem na 7 pod rzad...ale mloda godzina i warto :)

ocenił(a) serial na 10
szyman7

Obejrzałam za jednym razem 12 odcinków :) a w szkole byłam poziej byłam ledwie przytomna bo spałam zaledwie dwie godziny :/ ale nie zaluje, bo serial jest reweacyjny. Trzyma w napięciu do konca każdego oscinka :P A głwowny bohater jest mniam hehe :) zaapraszam na mojego blog:P
the-prison-break.blog.onet.pl

szyman7

cały pierwszy sezon w 1 dzień , pod rząd bez przerwy. Widze ze jestem najlepszy :D

użytkownik usunięty
lazard

Ja też bym mógł całe sezony oglądać ale kurde ludzie zamknijcie się z Lostem. Co te seriale mają ze sobą wspólnego (oprócz tego, że są genialne) by je porównywać. Przestancie je porównywać.

lazard

ja tez tak sobie pozwolilem caly pierwszy obejrzec bez przerwy :D

ocenił(a) serial na 4
szyman7

he widze ze ogladacie prawie cale sezony i nie załujecie tego:) mi troche żal by było skończyc ten genialny serial tak szybko no ale rozumiem ten ciąg do kolejnych odcinkow. Dla mojego kolegi ten serial jak to powiedzial "dziala na niego jak MORFINA". Ja w tym przypadku jestem jego lekarzem dostarczając mu odcinki:) musze zmniejszyć chlopakowi dawke bo jeszcze lek przestanie na niego działac . POZDRO DLA FANOW PRISON!

ocenił(a) serial na 7
szyman7

Chyba 6, ale tylko z powodu braku czasu.

szyman7

11odcinków bez żadnej przerwy. nawet do wc nie wychodziłam :D

ocenił(a) serial na 10
szyman7

moj rekord to 6 odcinkow, ale ten serial ma cos takiego w sobie ze zamiast uczyc sie na sesje mysle tylko co bedzie w kolejnym odcinku ;)

ocenił(a) serial na 4
natalijca

jedno zaliczenie przez prison mam do tyłu:>

szyman7

13 odcinków w jedną noc, a później pół dnia odsypiania :D

ocenił(a) serial na 8
giuly

11 odcinkow od 23 do 8 rano. odsypiania brak, bo remont mialem w domu :D:D ciezko bylo ten dzien przetrwac.

ocenił(a) serial na 7
szyman7

Ja ostatnio ogladalam najierw 7 odcinkow, pozniej 4 godziny snu i kolejne 8 odcinkow :P Prison Break RULEZ!!

ocenił(a) serial na 10
Valkiria_VF

11 odcinków potem kilka godz przerwy i następne 11 odcinków

ocenił(a) serial na 10
xiaoxiaoxiao

Jak dostałam od kumpla płyty z pierwszym sezonem to oglądnęłam go w dwa dni, a to była szkoła, więc nie dosypiałam. Ale po prostu nie mogłam się oderwać. Ten serial niesamowicie wciąga, ale szczerze mówiąc drażni mnie teraz, że odkąd Polsat zaczął go emitować wszyscy dostali takiego fioła na jego punkcie i nie gadają o niczym innym Je ten etap mam już za sobą. No i nie mogę z nimi gadać bo jestem na bieżąco a oni oglądają w tv.

Klaudia999

Jesli chodzi o seriale to 24 odcinki "24"obejrzalem bez przerwy(caly sezon w 1 dzien).W przypaku PB 20.Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 4
Klaudia999

No widzisz klaudia ale ten "etap" jednak miałaś. Trudno taka jest kolej rzeczy dobry, popularny serial zawsze odbjie sie echem. a najsmieszniejsze jest to tak jak to ktos opisal juz na forum i my z kumplami przypuszczalismy ze takei cos moze miec miejsce predzej czy pozniej -chodzi o to, że jacyś kolesie w szkole wyciagneli chłopaczka na korytarz jeden wywinął kieszeń i kazał muu sie za nią trzymac:)Masz racje mają "fioła":) hehe żeby tylko jak to reklamuje serial "nie poczuli więzienia na własnej skórze:> pozdro

ocenił(a) serial na 9
szyman7

Obejrzałem 1 sezon w całości kolejno 1 po drugim i na drugi dzień zacząłem 2 sezon ale tylko kilka odcinków.

Film jest wart tego.

ocenił(a) serial na 10
szyman7

18 odc jeden po drugim, skonczylam o 4 nad ranem a o 6 musialam wstac do szkoly. Spalam tylko 2 godziny, jak nigdy, ale warto bylo :) Tylko potem nie mialam czasu zeby to odespac :/ taraz czekam na 16 odc :)

monia0220

Ehm ... a ja w piątek obejrzałem 1 sezon < skończywszy w sobote koło 4 nad ranem :P tak mnie ten serial zafascynował, że odrazu uruchomiłem bearshare no i ściągnełem przez nocke 15 odcinków 2 sezonu :D

W niedziele skończyłem oglądać i teraz tylko czekam aż pojawi się 16 odc - CHICAGO w hdtv :D
niach niach :D

Chciałbym poruszyć jedną rzecz. 3 może 5 postów wyżej koleżanka napisała, że w sql rozmawia się tylko o tym serialuz ym, że ona ma ten etap za sobą ... Mógłbym przysiądz, że gdyby ktokolwiek spytał się o jakiś wątek z filmu to napewno nie znałaby odpowiedzi. Z czego to wynika a otóż jest tyle wątków tyle zagadnień tyle histori w życiu bohaterów, że nie wszystko zdoła się zapamiętać. ja nie mam nic przeciwko tym którzy oglądają serial w TV chociaż naprawde żałosnym faktem jest to, że są tak "opuźnieni". Że Polska tak późno emituje program ( przyjmując, że premiera w usa miała miejsce w 2005 r. )
I jeszcze 1 odcinek raz na tydzień ... hola hola to woła o pomste do nieba.

szyman7

obejrzałem 12 odcinków pod rzad na poczatku. 8 godzin snu, wolne na uczelni i wszystko do 15 drugiego sezonu :]. (sończyłem to w piatek popołudniu.)

kiedyś na piwie w pubie, kolega zapytał sie mnie czy ogladam Prison Break'a - to go wyśmiałem, że to syfilizm, którym chcą rozweslić życie robitnikom pracującym po 12g, w kazdy niedzielny wieczór ( a obejzalem wtedy polowe pierwszego odcinka u znajomych przed impreza i nie wzbudził we mnie ciekawości, moze dlatego, bo inne rzeczy miałem w głowie :P )
zwracam honor Szymek. To kawał dobrej roboty ... choć drugi sezon zaczął lekko nudzić ... mam nadzieje, ze 16 odc to nie jedyny wyjątek w drugiej serii.

a moze poprostu 16 mi sie podobał bo czekałem prawie cale 3 dni na niego :), kto wie :].

PZDR

ocenił(a) serial na 9
szyman7

wlasnie skonczylem, obejrzalem caly sezon I, jest godzina 19, a zacząlem wczoraj o 22 (z malymi przerwami) i nawet spac mi sie chce, najlepsze ze mam jeszcze drugi sezon.... ciezka noc mnie czeka, ALE WARTO !!! przesadzony film, jeszcze nie widzialem takiego filmu ani serialu, zeby tak trzymal w napieciu, brawo dla rezyserow, scenarzystow i producentow (aktorow rowniez) !!! polecam

ocenił(a) serial na 7
Bambim

No, to widzę ze nie tylko mi sie tak udzielil serial ;D Maniacy rulez ;)

P.S. Ja aktualnie mam odwyk ^^ (siedzę w szkole :P)

ocenił(a) serial na 7
Bambim

No, to widzę ze nie tylko mi sie tak udzielil serial ;D Maniacy rulez ;)

P.S. Ja aktualnie mam odwyk ^^ (siedzę w szkole :P)

ocenił(a) serial na 9
szyman7

1 sezon - 1 doba

A tak w ogole - gdzie sie nie rusze, tylko slychac, ze kazdy oglada PB ;) Pozdrawiam wszystkich maniakow.

szyman7

hehe :) moj rekord to 2 dni z rzedu z malymi przerwami na ubikacje i takie tam rozne...(cale 2 sezony + specjalne) ;D

ocenił(a) serial na 10
swiechuu

ja skromnie 4 odcinki na raz, ale powiem wam że lepiej jednym ciagiem ogladać bo albo 2 seria zaczyna nudzić albo po prostu czekając na kolejny odcinek napięcie opada, a oglądając pokolei to siedzisz jak naćpany i nie mozesz sięruszyć.. aaaa super, chyba se jeszcze raz ogladne 1 sezon,, kto popiera pomysł i się przyłącza????

ocenił(a) serial na 5
szyman7

Ja już sie szykuje do oglądania całego sezonu pierwszego na \raz tylko na razie nie mam na to czasu

szyman7

Najwięcej to 7 odcinków jednego dnia, od 1x16 do 1x22. Obejrzałabym więcej, ale wtedy nie miałam reszty:P