mecza mnie juz ciagle pytania w stylu:
ile to ma odcinkow??
ma ktos to na kompie??
skad to sciagnac??
itd.
ludzie do jasnej ch.... nie macie internetu nie macie glowy pomyslcie poszukajcie a potem zadajcie idiotyczne pytania. Albo chociaz przejzyjcie to masakrycznie zasmiecone forum w poszukiwaniu tego samego topicu bo gwarantuje ze juz wszytko bylo 30 razy!!!!!
Mnie też męczył ten syf ale już przestałem zwracać na to uwagę. Po prostu szkoda nerwów. To jak rzucanie grochem o ścianę. Spora część ludzi na tym forum jest zbyt tępa żeby to zrozumieć. Pozdro dla garstki tych myślących.
Dobre pytanie.... naprawdę strasznie się tutaj zrobiło... wszyscy się "przekrzykują", kłócą i wyzywają albo zadają idiotyczne pytania, na które odpowiedzi można już znaleźć na forum - w końcu od tego jest ta cholerna wyszukiwarka
Oczywiscie kiedy ktoś założy jakiś potrzebny temat (jak ten) to nikt na niego nie odpowiada i temat przepada gdzieś wśród góry niepotrzebnych pytań i debilnych kłótni.
Może byście tak ludzie zwrócili uwagę na to, o czym kolega tutaj napisał??????????????
bardzo dobry post, trzeba to powtarzać aby utrzymywał się zawsze na pierwszej stronie
Zgadzam się w zupełności!!!
Co drugi temat jest: "PB jest super" albo "PB jest do d..y" czy naprawdę nie można kontynuowac wczesniej założonych tematów? Trzeba koniecznie zakładać nowy? Szczególnie kiedy dotyczy tego samego co poprzedni.
Pozdrowionka
bardzo dobry post, trzeba to powtarzać aby utrzymywał się zawsze na pierwszej stronie
Racje.. ale ludzi nie zmienicie. Zawsze będą zadawać tego rodzaju debilne pytania itp. Podstawa to je omijać :)
a weź to omiń jak tylko takie tu są :/ a co najgorsze - ludzie zamiast olewać powtarzające się tematy i na nie nie odpowiadać to oni komentują ostro... :| a jak tylko kolejna osoba zada takie samo pytanie znowu wszyscy odpowiadają... litości
no właśnie, najlepiej ignorowac takie posty i nie odpowiadac na nie żeby spadały ze szczytu listy tematów, ale czasem aż korci żeby odpisać ;p