Moglby ktos mi powiedziec date w miare z dobrego zródła?
znalazlem to na google
PRISON BREAK RETURNS:
JULY 16, 2008
EPISODE 14 - FALL OF THE COMPANY
o dziwo.. JULY 16 - to środa :)
a kto ci powiedzial ze nie ma byc, sam 13 odc z 3 sezonu wskazuje nato ze bedzie 4 sezon
poprzednie sezony miały po około 22 odcinki, o ile mnie pamięć nie myli. i po emisji połowy odcinków z sezonu zawsze była dłuższa przerwa
jednak matlas ma racje teżo tym słyszałem... ale tak można stwierdzic że co by mogli kręcić?? Że Scolfield sie msci i potem za pomoc Sucre bedzie go chciał wyciągnąc?? Jakby miało tak byc to wole nie oglądać. 3 sezony i wystarczy. 4 zezon mógłby całkiem zaszkodzic temu dobremu serialowi :D
a skąd to "info", że nie ma być IV sezonu bo raczej wszędzie piszą, że ma powstać......
Czytanie ze zrozumieniem:
1. Episode 14 = Odcinek 14, co oznacza, że mamy kontunuację 3 sezonu, a nie początek 4;
2. FALL OF THE COMPANY = Upadek Firmy, co z grubsza mówi o treści 14 odcinka;
Skoro scenarzyści zakończyli strajk, to nie ma nic dziwnego w tym, że sezon 3 będą ciągnąć do 22 odcinka, czyż nie?
mnie też śmieszą ludzie którzy wypisują debilne (bo inaczej tego nazwać się nie da) posty pod filmami, serialami, których rzekomo nie znoszą. Zastanawia mnie bowiem sens przebywania i zaglądania na forum nienawidzonego przez siebie filmu i tracenia czasu na pisanie postów obrażających innych tylko dlatego że "ja jestem mądry i tego nie oglądam". No ale "To nie jest kraj dla mądrych ludzi"
ludzie, nie bluzgac mi sie tu tylko mowic co wiadomo na temat dokonczenia sezonu3, a sezonu4?
dla mnie troche jest smieszne ze pomiedzy odcinkami 1 sezonu jest taka przerwa.. no ale strajk scenarzystów :)
A ja mam nadzieje,że ten sezon będzie miał 22 odcinki i bedzie chyba ostatni :P
Tu nie chodzi o to czy ten film sie komuś podoba czy nie bo to jest każdego dowolna sprawa i nikt nikogo nie zmusza aby go oglądać .
Tylko żałosne są takie wstawki właśnie twojego typu ,bo osobie zakładającej ten post raczej nie chodziło o prowokację .
Po prostu zadał pytanie z ciekawości i nie wiedzy ,a tu co uzyskuje debilne komentarze,
Zastanawiając się dalej - może jesteś zazdrosny ,ze to nie ty jesteś akurat tym chłopakiem Wentwortha Millera więc dlatego czujesz taki wstręt do niego i tego filmu .
Ps.danteuszu to ty napisałeś pierwszy do mnie :zajebiste filmy masz w ulubionych, znaffca kina.
Więc się zastanów dokładnie o co ci chodzi .
A tak poza tym tez jestem ciekaw czy będzie kontynuacja 3 sezonu bo raczej 4 to już będzie troszkę przesada.
---> do Danteusz. Znaffca kina heh...rozbraja mnie po prostu motyw jak jakieś dwie osoby na filmwebie się kłócą...to od razu jedna z nich musi zajrzeć tej drugiej w "ULUBIONE FILMY" i wyśmiać. Danteusz..to że masz w ulubionych dużo filmów z TOP 100 ŚWIAT nie uczyni Cię kimś inteligentniejszym..założe się że pewnie nawet ich nie ogladałeś tylko dodałeś je żeby podnieść swoją niską samoocene i poziom inteligencji w oku innych obserwatorów.
FALL OF THE COMPANY - jeśli jest w tym choć odrobina prawdy to przychodzi mi do głowy pewien pomysł: z ostatniego odcinka wywnioskowałem, że Mahone wstąpił w szeregi "firmy". Może zrobił to po to aby wyciągnąć brudy na wierzch i będzie próbował "ich" załatwić? W końcu Scofield będzie ścigał Gretchen więc może wspólnymi siłami dobiorą się do tych, którzy spowodowali całą historię... No cóż, pomysł może absurdalny ale czemu nie? Jeśli faktycznie miałyby być kolejne odcinki to widziałbym je w mniej więcej takiej postaci.
Tibn - to jest serial a nie film.
Falcon - ciekawa teoria :P może tak bedzie ;)