PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

W czwartej serii Michel odnajduje ciało Sary i udaje się z nią na Haiti gdzie dokonuje obrzędu wskrzeszenia u kapłana Voo-Doo... Najpierw jednak udaje się do brata bliźniaka weterynarza, który w 2 serii przyszył rękę T-Bagowi, żeby przyszył głowę Sarze... Niestety Micheal musi uciekać przed firmą na Kubę gdzie zostaje znowu posadzony w więzieniu i Sara kombinuje jak go stamtąd wyciągnąć. Lj i Linc giną w wypadku rowerowym. Sucre zostaje chłopakiem T-baga, a Bellic zostaje dyrektorem więzienia w Sonie!

Jest to potwierdzone info od tajemniczego, anonimowego scenarzysty serialu PB.

Od siebie dodam, że już nie mogę się doczekąć emisji 4 sezonu,
se słitaśnym Wentem

pozdroofffki dla wszystkich trOO fanuff Prażona!!11111

ocenił(a) serial na 10
danteusz

a w V sezonie Michel bedzie pomagal ludzia z iraku i czeczeni i trafi do wiezienia w Wronkach i tam bedzie siedzial 5 lat za spalenie wlosow babci ze sklepu... Wiesz nawet fajne opowiadanie ale to nie jest bajka sci-fiction czy jakos tak tylko to jest Zaje*bisty serial !! wiedz mi tu bajek nie opowiadaj Pozdro

Dziubek1993

Człowieku o co Ci chodzi?
Jakie bajki, to jest potwierdzone info !!11

I nie musisz mówić ze pb to zaje** serial bo to przeciesh każdy wie!!!
A kto twierdzi inaczej jest gupi!!

ocenił(a) serial na 5
danteusz

W 4 serii Scofield bedzie wyciagal kraje 3 swiata z biedy jak to w radiu mowili
A tak na serio to po info o 4 serii (tylko potwierdzone zrodla) zapraszam na www.lb.dbv.pl

SzOpMaN

Moje info też jeste potwierdzone...............

ocenił(a) serial na 3
danteusz

Danteuszu czy Ty nie masz co robić?

danteusz

watpie czy cokolwiek z tego co napisales jest prawda... a skad wiesz ze brat blizniak weterynarza terz ma taki fach????

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

O kur... ale mózgi siedzą na forum... :D

ocenił(a) serial na 5
krzys299

Kurde, Danteuszu, szacun za wielkość Twego żartu... Kurde.

ocenił(a) serial na 10
Ulufful

a w 6 sezonie Scofield ma zostac 129 prezydentem Stanów zjednoczonych
a jego brat lincoln ma zostac gubernatorem 51 stanu stanów zjednoczonych czyli POLSKI
w dalszych częściach Scofiled będzie dążył do obalenia konstytucji i mianuje sie dyktatorem USA..czyli IMPERATOREM-władza absolutna
mianuje sie na CEZARA
AVE CEZAR

ocenił(a) serial na 8
konrii_2

O cholera ale macie fantazję!!!!!!!!!!! nieźle się uśmiałam z tych bredni :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 9
Karola

Jaki Michel ? Platini ?

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

żan miszel żar

krzys299

cos ci sie nie podoba Krzysiu?? :):*

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

blondyna ty jestes wszędzie ale zeby cos napisac od siebie smiesznego to nie umiesz ..rozumie kolor włosów w twoim przypadku to nie przypadek!!

konrii_2

taka juz jestem ... wszedzie mnie pelno... :* i nie sadze ze ktokolwiek to iedys zmieni.. hehe...... i wcale nie wstydze sie swojego koloru wlosow bardzo do mnie pasuje... :)P a co do teg smiesznego to tu nie jest forum dowcipow tylko serialu ...

danteusz

HEHEHEHEHEH... W wypadku rowerowym zginą, hę? Co za palant takie scenariusze pisze..?