a nie ogladales tego serialu czy co??? niestety kallermann zostal zabity przez firme w ktorej wczesniej pracowal... i nie zobaczymy go juz w Prison Break i nie opowiadajcie glupot bo to mnie zaczyna denrwowac... :P
To ja tak napisałem , naucz się czytać . A co do ploty to plotą można nazwać również to co ty napisałaś , że Firma że zabili. Ale nie zaczynaj znowu tego wątku.
hej i znowu zaczynasz... kiedy wy w koncy przestaniecie sie wyzywac??? to takie prymitywne...
Depp byc moze cos namieszalam ale Paula na pewno zabila firma... :p
pewnie trzeba tego Bovera z niewyparzona geba olewac bo inaczej idzie zwariowac...
BOVER OLEWANY......
Z logicznego punktu widzenia to każdy jest dzieckiem swojego rodzica czyli wychodzi na to że dzieckiem jest każdy ;o
Co się stało z forum ? Gdzie wszystkie wypowiedzi Bovera ?! Czyzby porządki wczesnojesienne ?
nie jestem kobieta lekkich obyczajow.... ( nie bede przekilnac i uzywac brzydkich slow) wiec jesli nawet mi zaplacisz to i tak sie nie rozbiore kochany:*:*
To Ci zmusze siłą :) I nie bedziesz tylko nago ale stracisz dziedzictwo o ile juz to sie nie stało :D
najpierw musielibysmy sie spotkac a do tego zapewniam cie ze nie dojdzie... :P
i nie twoj interes czy jestem dziewica...
I weź z tymi internetowymi buziakami sie odwal.Wszysktim je rozsyłasz pewnie tez sie puszczasz i masz AIDS od jecksa xD jeszcze mnie zarazisz blee
niby skad wyczytalas to gdzies na necie??? mowili w wiadomosciach??? nie wiesz czy jestem dziewica... i nic ci do tego bo to jest tylko moja sprawa....
Nie jestes bo rżniesz sie ile wlezie i widziałem cie a wkacji na rogu.A wracając do tematu wiem kto zabił kellermana.Jecks swoim smrodem.
Blek szip wiem to taka choroba :)
Nie zadawaj pytan na które odpowieĆ zna kaSZTy
Czas posłuchac Disturbeda <muza>