Jak myślicie kto kopnie w kalendarz następny a kto zostanie najdłużej? Ja mam nadziej że w najbliższym czasie do ziemi pójdzie Mohone albo Bellick :D a najdłużej pożyje Sucre (choć i tak na pewno Ci których nie lubię przeżyją wszystkich z serialu) podawajcie swoje typy jak już był ten temat to sorry.
Ja też mam nadzieję, że Bellica teraz uśmiercą :D
Nie wiem czemu, ale też trochę obawiam się o Paula ( chociaż nie chciaąłbym żeby zginął :( )
t-bag albo bellick, jeden z nich napewno pojdzie do pichu :p ale bardziej martwie sie tym ze jescze tylko 4 odcinki ;/;/;/
jak zaczną ich w takim tempie uśmiercać jak do tej pory to o kim będzie 3 sezon ;-P obstawiam kellermana
nie ma sprawy ale ja mieszkam w internacie i nie widziałem odcinków ods2e14. sorki za opinie. pozdro dla cipka!!!!!!!!!!!!!!
dawidaxel.
Na szczęście słyszałam, że Kellerman ma zostać do końca drugiego sezonu, więc jak narazie go nie uśmniercą :D ( chociaż nie jestem do końca przekonana czy to źródło mówiło prawdę, ale mam nadzieję że tak :D ). Do końca drugiego sezonu mają zginąć dwie osoby. Ale już nie mam pomysłu na to kto to będzie, bo opcji jest bardzo dużo.