PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Kto do ziemi ?

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie kto kopnie w kalendarz następny a kto zostanie najdłużej? Ja mam nadziej że w najbliższym czasie do ziemi pójdzie Mohone albo Bellick :D a najdłużej pożyje Sucre (choć i tak na pewno Ci których nie lubię przeżyją wszystkich z serialu) podawajcie swoje typy jak już był ten temat to sorry.

ocenił(a) serial na 6
SmoOok

Ja też mam nadzieję, że Bellica teraz uśmiercą :D
Nie wiem czemu, ale też trochę obawiam się o Paula ( chociaż nie chciaąłbym żeby zginął :( )

ocenił(a) serial na 10
ferrari

t-bag albo bellick, jeden z nich napewno pojdzie do pichu :p ale bardziej martwie sie tym ze jescze tylko 4 odcinki ;/;/;/

ocenił(a) serial na 10
AroN_3

nie no Bellik będzie żył na 100%, na pewno

Picolo_colo

jak zaczną ich w takim tempie uśmiercać jak do tej pory to o kim będzie 3 sezon ;-P obstawiam kellermana

ocenił(a) serial na 10
SmoOok

Następna będzie pani prezydent xD

SmoOok

nie ma sprawy ale ja mieszkam w internacie i nie widziałem odcinków ods2e14. sorki za opinie. pozdro dla cipka!!!!!!!!!!!!!!
dawidaxel.

ocenił(a) serial na 7
dawidaxel

mi sie wydaje ze teraz czas na matkę Bellicka, stara bidula x)

ocenił(a) serial na 7
Flav

lub babcie której obraz ukradł Heywire...

ocenił(a) serial na 8
SmoOok

A mnie się wydaje, że załatwią panią prezydent albo Bellicka :D

ocenił(a) serial na 6
anianana

Na szczęście słyszałam, że Kellerman ma zostać do końca drugiego sezonu, więc jak narazie go nie uśmniercą :D ( chociaż nie jestem do końca przekonana czy to źródło mówiło prawdę, ale mam nadzieję że tak :D ). Do końca drugiego sezonu mają zginąć dwie osoby. Ale już nie mam pomysłu na to kto to będzie, bo opcji jest bardzo dużo.

SmoOok

Pani prezydent i Mahone mogą zginąć, to nie będą mi już działać na nerwy... Bellick może zostać, bo mimo swojej wredności to całkiem fajna postać (ale tego, że zabił kotkę Westmorlanda to mu nigdy nie wybaczę).