To pytanie kieruje do żeńskiej części forum, (bo mniemam, że tej drugiej to nie interesuje)...
Jak myślicie czy Sofia (może przez jakiś czas a może na długo) będzie z Linciem?? Bo po 10 odcinku tak jakby coś zaiskrzyło...:P a jak nie to po co wywalała rzeczy swojego chłopaka??
W sumie to nie jestem kobieta, malo mnie to interesuje ale to raczej jest juz przesadzone.Wiadomo, ktos musi zginac.Pewnie ta osoba to Whistler, on umrze, a linc i sofia.....
Ja myśle że między "Linćem" a strażnikiem Sony rozgrywa się większa przygoda miłosna..czyżby druga moda na sukces
Nie zauważyłam tego... chyba widzisz to tylko w swojej wyobraźni... *i jak podoba sie ci to xD
ja odróżniam marzenia od rzeczywistości i wcale nie jestem oburzona... nawet się ciesze, że znaleźli mu dziewczynę bo było mi go żal gdy zginęła Veronika :P
Ja tam mysle, ze najwieksza niespodzianka sezonu bedzie rosnace uczucie główno-dowodzącego Prażona z ściganą Susan B. Vendetta bedzie miala miejsce, ale na koniec bedzie ciezki twist, ktory sprawi, ze wszyscy padna trupem!
No zeczywiscie :P bardzo sie ciesze ze sa jednak razem :P piekna para ale zamiast sofi ja tam powinnam byc:P
co nie tak bardzo ? A co to przeszkadza ?! Sweet czemu zmieniłas avatar :( Ten jest do bani ...