PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Oglądam "Prison Break" ale za nic nie moge pojąć tej postaci .Mahone ma takie umiejętności jak Scofield tyle wiem;)) Help me!

ocenił(a) serial na 6
karinaaa_2

ja myślę, że to chyba przez te prochy, ale głowy sobie uciąć za tą tezę nie dam ;P on jest inteligentny, ale porównywanie go do Michaela to lekka przesada. Ja osobiście skończyłam na 17 drugiej serii i jakoś nie specjalnie wiem czy Mahone odegra jakąś ważną rolę. pewnie przejdzie na dobrą stronę mocy. Ale jak dla mnie to Mahone mógłby zniknąć, bo już zaczął mnie dobijać swoimi zdolnościami w pierwszym odcinku ;P

ocenił(a) serial na 10
Agniecha

Wlasnie o to chodzi, ze Mahone ma myslec jak Scofield. Ma byc tym jedynym, ktory potrafi go rozszyfrowac. A co z nim dalej bedzie to nie mam pojecia. Juz czekam na 18 odc II serii :D

ocenił(a) serial na 10
karinaaa_2

Mahone to człowiek który ściga uciekinierów i jest na usługach tych którzy wrobili Lincolna. Robi to co oni mu karzą aby w ten sposób uniknąć kary za zabicie zbiega którego ścigał kilka lat wcześniej.

ocenił(a) serial na 10
karinaaa_2

Ech dzięki all:) Coś już pojmuje tego faceta ale strasznie mnie ten Mahone denerwuje ;p;p i te jego psychozy ;D;D