Hej! Może wiecie jak nazywa się muzyczka, która bardzo często leci w serialu. Jest grana jakby na skrzypcach i można ją usłyszeć m.in. w 8 odcinku drugiego sezonu, zaczęła się od około 6 minuty, przy rozmowie Sucre'a z Michael'em. Ta muzyka jest świetna!
Z góry dziękuję za pomoc:)
Chodzi Ci o tą , która zaczęła się w 6 min 37 sek ?? :)
w 2 odcinku 2 sezonu leci też od 25min 53sek.
W prawdzie nie doszukałam się tam skrzypiec,ale może chodzi Ci o to :)
w każdym razie ja też jej szukam , ale nigdzie nie mogę jej znaleźć :(
Nawet w soundtracku z filmu. Ściągałam kilka godzin specjalnie dla tej piosenki i jajko :) :((
Tak, to ta właśnie piosenka. Bardzo mi się podoba. Tam jest jakiś instrument smyczkowy. Też nie mogłam jej znaleźć na oficjalnym soundtracku:(
Może ktoś wie gdzie ją znaleźć?
:) wsłuchałam się i przyznaję rację :)
Przyłączam się do prośby koleżanki - gdyby ktoś znał tytuł,byłabym wdzięczna za jego podanie :))
Zgadzam się, ta melodia jest boooska!
Tak samo ściągnęłam Soundtrack i tam jej nie ma. Nie wiem czemu jej nie wrzucili, przecież jes boska.
nom mi też się podoba i też nigdzie nie mogę znaleź ale jest też jeszcze druga melodia,(a może i ta sama tylko dłuższa), która często się powtarza np. 2 odcinek 1 sezon od 12:51, 1x19 3.20 najczęsciej na spacerniaku więziennym raz nawet myślałam ,że to fragment z początku kawałka "this is the war" sama już nie wiem..