Ten serial to jakaś porażka, o ile 1 sezon był b. dobry 2 dobry/średni to 3 jest totalną pomyłką. To zwykłe powielanie 1 sezonu, te same osoby uciekające i te same motywy tylko że miejsce inne. Ten cały Scofield to totalny nieudacznik potrafiący spalić nawet wodę na herbatę. Zawsze mu coś nie wychodzi
;( Teraz tak zrobili, że nawet jak sie bierze "odpowiedz", to itak nie można przeczytać tego, co zablokowali.
No, ale bądźmy obiektywni i powiedzmy sobie że 3 sezon to porażka bo jest zwykłym powieleniem 1.
Najlepszy 1. sezon, potem 3. no i 2.
To nie tylko moje zdanie, więc nie prowokój.
Ale 3 sezon wogóle jest jakiś nie logiczny i te ciągłe niepowodzenia ze strony Michaela, znowu przyłączyło sie do niego pół więzienia itp. I nie ze nie lubie tego serialu bo 1 sezon to oglądnąłem w ciagu 2 dni(zacząłem oglądać jak już 2 startował)i ślęczałem przed monitorem do 5 rano. 2 był dobry do 3/4 sezonu ale potem klapa. A 3 sezon to już żal się wypowiadać.
Nie bo ten upadek Michaela z b. dużej wysokości na beton na plecy(i nic mu sie nie stało oczywiscie)tak mnie wkurzył i to że go nie przenieśli do innej paki chociaż tak miało być iż zaprzestałem ogladac a o tym co sie dzieje wiem od kumpli
kenny, jestes mega ciota, prostak, fajans, tępa masa i fest pajac, piszac takie rzeczy
dziwne kenny bo tylko ty tak twierdzisz idioto ze 3 sezon to gniot mimo tego ze nie jest tak dobry jak 1 to zaloze sie ze przynajmniej 70 % osob bedzie i tak ogladac!!a ty i tak zamilcz nas to wszystko gowno obchodzi ze masz 12 lat i jestes smiesznym dzieckiem i mysli ze jak potrafi sciagac cos z neta to swieci.jak ci nie odpowiada to nie ogladaja a nie spamuj >.<
3 sezon jeszcze gorszy od drugiego.
Scofield jest chyba mistrzem świata w pakowaniu się w kłopoty.
To już zaczyna być nudne
Sam masz 12 lat idioto, to nie tylko moje zdanie ale także 10 innych osób wiec nie pier*ol że jestem idiotą. Widać że chyba sie zakochałeś w tej ciocie Michaelu który pewnie nie raz podnosił mydło z podłogi skoro nie zauważasz tępoty 3 sezonu
jak Scofield jest ciota to ty jestes baranie mega fest hiper turbo ciota ziemi, kosmosu i calego wszechswiata hahhahaha
Jeszcze raz otworzysz japę, bądź powiesz cokolwiek, jakkolwiek, gdziekolwiek w sposób wulgarny, to skończą się żarty.
Rozmawiamy kulturalnie!
tylko ze jak komus kulturalnemu sie cos nie podoba to nie pisz czegos w stylu "Największy gniot ever!" dla mnie taka osoba jest bezmózgiem która chce zaistniec i lubi byc widocznie jechana (jak widac nie tylko w dupe) inni jakoś potrafią napisać "nie odbierzcie mnie źle" czy "To źle zrobili".Potem sie rodzi kłótnia przez takiego "inteligentnego" cwaniaka.
Posłuchaj, jeżeli mam być całkowicie poważny, to obiektywnie rzecz biorąc, koleś ma na całej linii rację.
Jakie jeszcze seriale widziałeś?
heroes,odwroceni a teraz losty zaczalem...ale wszyscy znajomi co ogladaja wlasnie losty,heroesy,dextera i wlasnie PB mowia ze PB jest najlepszy mimo tego ze 3 sezon spadl z poziomem ale dla mnie to nigdy nie bedzie gniotem..chocby sam zobacz na srednia..zrobili maszynke na kase to wszyscy przyznaja ciagna to jak moga to jest strasznie denerwujace ze czasem trzeba bylo tyle czekac zeby obejrzec 3 odcinki zeby znowu byla przerwa ;\ ale i tak wiem chocby nie wiem co to z mojej strony ja to beda ogladal i juz sie nie chce klocic nie podoba sie komus rozumiem inny typ albo po prostu tak uwaza.Zbulwersowala mnie ta odpowiedz troche bo jak mi sie cos nie podoba to nie komentuje a jeśli już miałbym to nie pisał bym tak żeby kogos nie urazić.
Zbulwersowala mnie ta odpowiedz troche bo jak mi sie cos nie podoba to nie komentuje a jeśli już miałbym to nie pisałbym tak żeby kogos urazić.
A ty skoro zacząłeś oglądać Losta to powinieneś zauważyć że jest 14 razy lepszy bo tam przynajmniej nie ma powtórek z fabuły ani nie pieprzy im się wszystko za co się zabiorą. A tytuł ,,Największy gniot ever!" jest zasłużony ponieważ tez lubiłem ten serial i oglądałem go z zapartym tchem ale 3 sezon to zwykła porażka i oglądając go czułem się jakbym oglądał pierwszy. Reżyserowi Prisona i serialowi mówię zdecydowane NIE
zacząłem i bardzo mi się podoba..ale dopiero 8 odc 1 sezonu ale na kompie mam juz 2 sezony.
Ja dodam od siebie tyle... to był ostatni sezon który oglądałem :-PPP Niestety zawiodłem się i nie daje PB jakiegokolwiek kredytu zaufania. Przerzucam się na Lost. Teraz możecie mnie mnie nazywać heretykiem :-)) I jeszcze jedno przestańcie marzyć o zmartwychwstaniu Sary bo sam jeszcze zacznę w to wierzyć niechcący. A więc.... Adios Prison Break !!
DeeNorectah cieciu zauważ że jak by nie było oglądalność tego serialu spadła na całym świecie a wkur*iają mnie tacy ludzie jak ty co są zaślepieni w jakiegoś gniota(3 sezon) i na siłę szukają plusów. Daje głowę że nawet gdyby to był 24 sezon i dzieci Michaela siedziały by w Fox River to dzielny bohater jeżdżąc na wózku zaatakowałby sklep i znowu próbował kogoś wyciągnąć. Prawda jest taka że Scofield to nieudacznik i potrafi spieprzyć wszystko i na bank znowu trafi do paki
wiadomo to serial, ale ktoś już gdzieś tu powiedział że pb to sf bo przecież co tu się nie działo. Zawsze jakies problemy.Im bliżej konca tym bardziej scofield wymiekał.
Kenny nie przejmuj sie dzieckiem i sorry ze Ci wtedy wypierdalaj powiedziałem.Wiesz co? masz rację.
"Największy gniot ever!" to zdecydowanie odpowiedni tytuł. O ile pierwszy sezon był całkiem średni, to dwa kolejne zasługują już tylko na 1. Dla mnie nazywanie 12 latkiem kogoś, kto pisze o serialu całą prawdę(niedostrzeganą często przez zagorzałych fanów) świadczy tylko o jednym... Ale nie napiszę o czym. Kto ma się domyślić, to się domyśli. A reszcie mówię: Hejoooo!
Człowieku niektórzy ludzie muszą dobrze przemyśleć.lubisz coś a ktoś po tym jedzie to masz od razu odruch bluzgania...ale stwierdzilem ze kenny ma racje.Co reszta powie mnie nie obchodzi.
Taki odruch, to mieli ci co w jaskiniach się przed mrozem chowali, a jak nie było zwierzyny się potrafili żywić orzeszkami i korzonkami przez parę tygodni. Ale przyszli ci, co mieli "ludzkie" odruchy, i wyparli tamtych. Jak widać nie do końca, bo co najmniej jeden jeszcze został...
to jest najprawdziwszy ludzki a zwlaszcza polski odruch.Byc moze to Ty nalezysz do tych w porzadku..ale od jakiegos czasu gdzie nie patrzylem na jakeis forum czy cos to jeden jedzie na drugiego dzieki temu ze zarejestrowalem sie keidys na filmweb zmadrzalem..albo raczej zyskalem doswiadczenie..
i sam jakbyś coś miał pod kopuła to byś zauważył, że bluzganie to niezbyt odpowiedni sposób, ale skoro Ci lepiej albo myślisz ze to madre to ok.
kenny ty pajacu, nie masz zielonego pojeciua o tym serialu, Scofield i nie udacznik to dwa rozne terminy ktore ni jak sie maja do siebie, tak samo jak mozg w twoim posiadaniu, masz tam tylko pasztet zwilzony woda, ktora i tak wyparowala, jestes takim bystrzakiem jak gowno w szambie, nie masz argumentow, nie wiesz nic o tym swietnym serialu wiec zamknij ten swoj prymitywny kaczan, serial nie stracil zbytnio ogladalnosci, sledze go od poczatku to wiem, moze poprostu jest zainteligentny dla takich cwiercmozgow jak ty baranie
Ten serial dla nikogo nie jest za inteligentny. Po prostu niektórzy ludzie są za inteligentni dla tego serialu. Ogólnie, to w twojej wypowiedzi też nie widzę żadnych argumentów, więc nie masz raczej o co oskarżać Kenny'ego. Teksty w stylu "gówno w szambie" nie przynoszą ci niczego pozytywnego, śmiem rzec, że cię co najwyżej ośmieszają.
arghumentow mam tyle ze moglbym esej napisac na 10 stron, ale po co, jaki to ma sens, wystarczy pocztac felietony o tym serialu zeby samemu sprawdzic ile on ma zalet, no a juz napewno nalezy ogladac, ja moglbym pisac dlugo o zaletach tego serialu, ale po co, przeciez niektorzy i tak nie dadza sobie przetlumaczyc niczego, nie ten poziom
Kę? Chopok, choćbyś nie wiem jak chciał, to nie zrobię tu ani jednego niezamierzonego byka, bo mam Mozillę ze słownikiem i nic na to nie poradzisz :P
No, dawaj te felietony! Chętnie poczytam, jaki to ten serial jest kozacki. I swoje argumenty (jeśli masz) też śmiało możesz prezentować.
Szkoda z nim gadać może on po prostu nie ogląda innego serialu i nie wie co jest naprawde dobre. Gdybym nie oglądał Losta a 4 sezon jest mega świetny to też bym pewnie uwazał ze Prison ma kozacka fabułe i 1 sezon w ogóle nie jest taki sam jak 3. I powtarzam że Prison jest dobry ale tylko 1 i 3/4 2 sezonu