Film fajny ale żeby miał ocene 9 z czymś? Z każdym odcinkiem coraz mniej mnie ciekawi. I te babolki po zabicu wieznia gościu z cała zakrwawiona koszulą siedzi sobie w celi. Wogle by nie był podejrzany a co tam albo z dyrektorem wiezienia gada w jego biurze nie skuty i bez ochrony. Naprawde jak chcecie zobaczyć więzienie to na national geographic leci program o skazańcach najgorszego z więżień (dokument) a nie baju baju bede w raju.
widocznie ponad 8 tys. ludzi woli ogladac ten serial, i dalo mu taka ocene jaka ma. Jezeli ci sie nei podba nie ogladaj i po problemie i ogladaj sobie te swoje discovery
National geographic cycku. A nie mówie że mi sie nie podoba tylko mocno przereklamowany.
Już gdzieś był ten temat poruszany, ale powtórzę. To jest serial, komercyjny, znaczy rozrywkowy. Już ktoś porównywał ten serial do "Symetrii" nie wiem po co. Zgodze się z Tobą, że warunki więzienne w PB są rewelacyjne i mało realne, ale to nie dokument. Jak chcesz zobaczyć jak naprawdę jest w więzieniu to rzeczywiście National ma dla Ciebie lepszą ofertę, a jak chcesz się dobrze bawić to obejrzyj PB.
Pozdrowionka