PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Film fajny ale żeby miał ocene 9 z czymś? Z każdym odcinkiem coraz mniej mnie ciekawi. I te babolki po zabicu wieznia gościu z cała zakrwawiona koszulą siedzi sobie w celi. Wogle by nie był podejrzany a co tam albo z dyrektorem wiezienia gada w jego biurze nie skuty i bez ochrony. Naprawde jak chcecie zobaczyć więzienie to na national geographic leci program o skazańcach najgorszego z więżień (dokument) a nie baju baju bede w raju.

ocenił(a) serial na 8
macius451

widocznie ponad 8 tys. ludzi woli ogladac ten serial, i dalo mu taka ocene jaka ma. Jezeli ci sie nei podba nie ogladaj i po problemie i ogladaj sobie te swoje discovery

ocenił(a) serial na 5
lw23ster

National geographic cycku. A nie mówie że mi sie nie podoba tylko mocno przereklamowany.

ocenił(a) serial na 7
macius451

Już gdzieś był ten temat poruszany, ale powtórzę. To jest serial, komercyjny, znaczy rozrywkowy. Już ktoś porównywał ten serial do "Symetrii" nie wiem po co. Zgodze się z Tobą, że warunki więzienne w PB są rewelacyjne i mało realne, ale to nie dokument. Jak chcesz zobaczyć jak naprawdę jest w więzieniu to rzeczywiście National ma dla Ciebie lepszą ofertę, a jak chcesz się dobrze bawić to obejrzyj PB.
Pozdrowionka