PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Od początku domyślam sie, że coś ten koleś kręci no i wreszcie go ładnie załatwili. Tylko teraz na głowie mają C-Note'a, złego kundla :p i Kellermana, który sie wkurzy zapewne.

Ehh...scenarzyści to potrafią skompikować wszystko...

ocenił(a) serial na 7
Pinot_Noir

Musieli skomlikować, bo przecież coś się musi dziać w tym nieszczęsnym 3 sezonie. Ja nie wiem dlaczego nie można było dokończyć 2 sezonu i zrobić z tego serialu kulowy produkt stacji FOX. Najwidoczniej za dużo pieniążków zarabiał, mam nadzieję, że się przyłożą, żeby ten 3 sezon to jakaś kaszana nie wyszła.
Pozdro..

ocenił(a) serial na 10
Pinot_Noir

tyyyy gnidooo.... nei pomyslisz ze ktos mzoe ejszcze nie obejzrec odcinka.... zepsules mi ogladanie najnowszego odcinka;//.... nei chce ci wrzucac ale zalosny jestes.... jak mozna bcy takim idiota.... pomysl jak cos napiszesz...
po amerykansku czy po polsku?
,,l,,__(*_*)__,-l-,

ocenił(a) serial na 4
mariusz9191

he nie jeden maniak za ten post by Cie zabil:> (oczywiscie nie oglądając wczesniej tego odcinka) biedny mariuszek

ocenił(a) serial na 10
Pinot_Noir

A ja tam sie nie ciesze, że zostawili Paula. Lubiłam go tzn nadal lubie :D
On by się im bardziej przydał od tej Sary. No ale taaakkk ona jest ważniejsza, bo sie w niej michael buja, a Kellerman im tylko dupe pare razy uratował. Gdyby nie on to już by dobre 2-3 razy wylądowali spowrotem w więzieniu albo już by wąchali kwiatki od spodu :]
BZDURA :/

ocenił(a) serial na 10
Pinot_Noir

Sara zachowała się jak wredna picza.

ocenił(a) serial na 10
Pinot_Noir

Sara zachowała się jak wredna picza!!!

lilo_6

czemu wszyscy jadą po Sarze???
że zamkneła drzwi... dziwić jej się? mimo wszystko cięzko zaufac komuś takiemu jak Paul

poza tym Linc już jej mówił że jak tylko Kellerman da im co potrzebują to się go pozbędą... a za kierownicą siedział Scofield i też nie raczył zaczekać tylko spieprzył że aż sie kurzyło, a przeciez mógł powiedzieć zeby wpuściła spowrotem Kellermana - drugi agent leżał zabity, Kim z obitą mordą by im już nic nie zrobił...

a wszyscy na Sare najeżdżają... ;/

ocenił(a) serial na 7
attitude

Bo Sara to dupa wołowa jest xD

[Jestem na 12 odcinku 2 serii, ale swoje wiem xD]

ocenił(a) serial na 10
attitude

Mógł powiedziec? I co by gadanie dało? Myślisz że sara by go posłuchała? Tak samo jesli chodzi o linca sądze, że znienił on choc w najmniejszym stopniu zdanie o Paulu po ich rozmowie. Jakbys sie wsłuchał to bys usłyszał policje w koło. Co mieli ryzykowac że wszystkich ich złapią, bo sara jest głupia i robi co jej sie podoba? Gdyby nie uciekli to by złapali i ich i paula. A tak to nie złapali jeszcze nikogo.

Ale i tak nie znmieniam zdania że Sara jest do niczego!!!
P.S. W sumie to szkoda że Paul jej wtedy nie zabił :/

ocenił(a) serial na 10
Satanika_2

ehh nie czepiajcie sie tak sary. Na moje oko to oni wszyscy zdecydowali zeby zamknac te drzwi, bo po co im on juz? A jakby sara sama chciala sie go pozbyc to nie wierze ze mikie nie zrobiłby nic... Sara jest super <zakochany> hahah

POzdrawiam ;]

ocenił(a) serial na 10
AroN_3

hmm.. ja nie cierpie Sar ;/ ale Paula polubiłam i żle ze go nie wzieli.. teraz biedaczek sam sobie bedzie musiał poradzic ;( ale da rade...

Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 6
Pinot_Noir

według mnie to trochę chamsko wyszło z Kellermanem. Wiadomo, że sobie zasłużył, ale tak chamsko kolesia wykiwali i zostawili na pastwę losu. Przebiegłe w sumie już go nie potrzebowali. Ale i tak mi się zdaje, że on będzie po dobrej stronie, no chyba, że wcześniej go kropną ;]

ocenił(a) serial na 10
Agniecha

Dziewczyny rozumiem ze nie lubicie sary bo jest dziewczyna :P Wolicie Mikiego albo Linca ale pomyślcie jakbyście sie czuły jadąc samochodem czy pociągiem z kolesiem który wcześniej Was okłamał i chciał utopić? Przecież kellerman nie miał zamiaru oszczedzać sary, wsadzil ja do wanny z woda i poszedł gdzies. Ja nikomu nie ufam a napewno nie zaufałbym komus kto probował mnie wczesniej zabic. :D