PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

PAUL KELLERMAN [*]

ocenił(a) serial na 10

Już zakładałem o nim temat ale niechce mi sie szukać.Skoro prawie cal czas go niema to już jest pewne,że trup a w tym samochodzie to pewnie goscie z firmy wszystkich rozstrzelali.Taka jest moja wersja i jestem jej pewien :P
PANIE ŚWIEĆ NAD JEGO DUSZĄ [*] ;(
On był świetny :(

Bover0

Zamierzenie twórców serialu było takie aby widz znienawidził Kellermana i pragnął jego śmierci i to się udało. Widzowie chcieli aby Kellerman zczezł jak najszybciej ale pod koniec II sezonu trochę się to zmieniło i nie wiedzieć czemu Paul Kellerman z czasem zyskał sympatię. Pewnie dlatego, że coś się w nim przełamało, zauważliśmy w nim jakieś ludzkie odruchy no i na końcu się zrehabilitował.

ocenił(a) serial na 10
Bover0

na angielskiej wikipedii pisze ze kellerman moze wrocic ale bedzie to postac epizodyczna (ang.cameo) a na 13 odcinek jest zapowowiedziany czyis powrot ;]

ocenił(a) serial na 10
RaDoo_2

Bover wierzysz w Boga?
Jeśli tak to grzeszysz, pisząc żeby "świecił nad duszą" fikcyjnej postaci serialowej. Powinieneś rozróżnić życie od filmu. Ahhh..... co za ludzie....

ocenił(a) serial na 3
zelmer

Liczba pojedyncza,kolego...

ocenił(a) serial na 10
kondziad

"Co za ludzie" --> ludzie tego rodzaju co bover :p

ocenił(a) serial na 10
zelmer

On tylko chciał wyrazić swój żal nad tą postacią (bo naprawdę była fajna).... U mnie w parafii babki dawały na mszę za kogoś tak z "mody na sukces", wiec nie jest takim strasznym grzesznikiem:P

ocenił(a) serial na 10
ketoprom_27

A kto powiedzial, że te babki nie są grzeszniczkami? :p

ocenił(a) serial na 10
zelmer

Nie nie wierze :) a pisze tak bo słyszałem to wiele razy itp. itd xD

Pool był super dopiero go polubiłem w połowie 2 sezonu ... szkoda ze tak puźno go doceniłem ... :( i trupek :P

No cuz ... najważniejsze ze Theodoro nadal żyje

użytkownik usunięty
Bover0

polecam ortograficzny słownik języka polskiego

ocenił(a) serial na 10

Czy ja sie pytałem co mi polecasz ? Nie prosilem o to ani o rzadne rady tak więc won.

ocenił(a) serial na 10
zelmer

Nikt..... Tylko stwierdzam, że on tak nie grzeszy jak te babki:P

ocenił(a) serial na 10
ketoprom_27

http://www.filmweb.pl/topic/783458/EKSTRA.html

No widzisz Basiu pod tym linkiem zrobiłaś taką awanturę o złe podpisywanie postów, a teraz piszesz do mnie nie pod moją wypowiedzia, ale pare wypowiedzi poniżej. Hmmm... brak konsekwencji :pp

ocenił(a) serial na 3
zelmer

Kliknęła "odpowiedz" na Twoim poście. Nie umiesz czytać filmwebowego drzewka?

ocenił(a) serial na 3
Uzi

Wzdychamy,wzdychamy...;]

ocenił(a) serial na 10
zelmer

Ależ wy jesteście bezlitośni... nie można się zwyczajnie pogubić w wypowiedziach bo zaraz taką aferę robicie.... :P