Już zakładałem o nim temat ale niechce mi sie szukać.Skoro prawie cal czas go niema to już jest pewne,że trup a w tym samochodzie to pewnie goscie z firmy wszystkich rozstrzelali.Taka jest moja wersja i jestem jej pewien :P
PANIE ŚWIEĆ NAD JEGO DUSZĄ [*] ;(
On był świetny :(
Zamierzenie twórców serialu było takie aby widz znienawidził Kellermana i pragnął jego śmierci i to się udało. Widzowie chcieli aby Kellerman zczezł jak najszybciej ale pod koniec II sezonu trochę się to zmieniło i nie wiedzieć czemu Paul Kellerman z czasem zyskał sympatię. Pewnie dlatego, że coś się w nim przełamało, zauważliśmy w nim jakieś ludzkie odruchy no i na końcu się zrehabilitował.
na angielskiej wikipedii pisze ze kellerman moze wrocic ale bedzie to postac epizodyczna (ang.cameo) a na 13 odcinek jest zapowowiedziany czyis powrot ;]
Bover wierzysz w Boga?
Jeśli tak to grzeszysz, pisząc żeby "świecił nad duszą" fikcyjnej postaci serialowej. Powinieneś rozróżnić życie od filmu. Ahhh..... co za ludzie....
On tylko chciał wyrazić swój żal nad tą postacią (bo naprawdę była fajna).... U mnie w parafii babki dawały na mszę za kogoś tak z "mody na sukces", wiec nie jest takim strasznym grzesznikiem:P
Nie nie wierze :) a pisze tak bo słyszałem to wiele razy itp. itd xD
Pool był super dopiero go polubiłem w połowie 2 sezonu ... szkoda ze tak puźno go doceniłem ... :( i trupek :P
No cuz ... najważniejsze ze Theodoro nadal żyje
Czy ja sie pytałem co mi polecasz ? Nie prosilem o to ani o rzadne rady tak więc won.
http://www.filmweb.pl/topic/783458/EKSTRA.html
No widzisz Basiu pod tym linkiem zrobiłaś taką awanturę o złe podpisywanie postów, a teraz piszesz do mnie nie pod moją wypowiedzia, ale pare wypowiedzi poniżej. Hmmm... brak konsekwencji :pp