PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

PB S2E16 ważne

ocenił(a) serial na 9

Za około 24 godziny będzie leciał w Foxie. 10 godzin później rano jak wstane ściągne go sobie z torrentów, potem poczekam kilka godzin na napisy i tak około 16-17 przymierzę się do oglądania.

I teraz pytanie do tych wszystkich sukinkotów spoilerowców. Czym wy się chwalicie spoilerując najnowszy odcinek??, że niby tacy z was super goście i wiecie skąd zassać?? chcecie się tutaj przed kimś popisać, zabłyszczeć ?? a może szukacie tutaj dziewczyny?? :D
Przestańcie robić z siebie dzieci neostrady i nie piszcze jutro recenzji na temat tego ocinka, bo to już zaczyna być śmieszne. Robicie z siebie jełopów i przy okazji psujecie innym zabawę.

ocenił(a) serial na 9
thomek

dotarło do was wy psujaki zabawy ??????????????????????????

ocenił(a) serial na 10
thomek

Weź koleś sie ogarnij. Trailery nas. odcinka są po to by je odlądac. Fakt nie każdy chce wiedziec co bedzie, ale jesli ta osoba jest na tyle głupia (nie umie czytac chyba) by wchodzic w temat dotyczący nowego odcinka, a potem sie do tego jeszcze pluc? Żałosne. Wiesz co? Po chamsku jutro napisze recenzje następnego odcinka. Tylko tobie na złosc. Zobaczymy czy jestes na tyle inteligentny by przeczytac TYTUŁ i nie wejsc w ten temat. Bo jeśli wejdziesz... to już twój problem nie mój. Ja pisze to dla tych których to ciekawi a nie dla dzieciaków którzy nie chcąc wiedziec co sie bedzie działo i tak wchodza i do dego rzucaja wyzwiskami. To Tyle.

użytkownik usunięty
Satanika_2

Co racja to racja. Widziałem jeden temat (tytuł bodajźe "Odc. 15" a jedna osoba tam weszła i zaczęła mówić, że spoileruje. Naprawdę czytanie tytułów nie boli.

ocenił(a) serial na 4

dokładnie :) a co mnie obchodzi to że sobie na polsacie oglądasz. gdybym ja miał ogladać np. losta w taki sposób jaki emituja na AXN, TVP1 lub gdzieś indziej, to bym oszalał. Albo powtórka, albo znów powtórka, a 2 sezon niewiadomo kiedy poleci itd... a no "kochany" lektor, wolę z napisami albo nawet bez :)
Tak więc miłego oglądania w polskiej telewizji :)

A co do tytułu tematu to powinna być taka "recenzja PB S.2 E.16" i wszyscy byli by zadowoleni.

ocenił(a) serial na 9
vaski

ale po co opowiada odcinek ?? myśli, że tylko on zna "tajne strony" gdzie jest najnowszy odcinek PB ?? litości. W dodatku w tytule spoileruje, rozumiem w środku tematu...

ocenił(a) serial na 9
thomek

SataniKa mi nie musisz pisać recenzji, bo jestem na bieżąco. Gdybym był hamski napisałbym recenzję już około 3-5 nad ranem...

thomek

kurw..de człowieku gdzie on ci tam spoilerował?? opowiadał odcinek?? na bank, wymienił tylko kilka rzeczy które mu sie podobały w tym odcinku!

ocenił(a) serial na 7
oliina

W PB SIIe16 Scofield i Linc zamienią się ciałami i Linc będzie obczajać swoje dziary. Tak będzie :D lol...

ocenił(a) serial na 10
Celestial

Nieeeeee :P Scofielda przejedzie tramwaj :D A Linc bedzie tanczył na jego grobie :D Potem wszyscy sie pogodza i beda życ długo i szczesliwie bo wyjdzie na jaw ze to michael wszystko zaplanuje :P - oto recenzja 16 odinka :D

Hmmm jak chcesz to napisz tę recenzje i tak bede to oglądac w orginale na foxie wiec mnie to ryyybka ^^
Chociaż wiesz Twoja recenzje tez chetnie przeczytam :D

Pozdro xD

użytkownik usunięty
Satanika_2

Opowiadanie odc. a recenzja nieco się różni :P
A co do AXN jak ktoś tam napisał. Do tej stacji to mam szcunek widzieliście oficjalną polską stronę Lost 3 sezonu? To zobaczcie. Profesjonalna napisane Lost 3 zamiast zagubieni ogólnie jestem pod wrażeniem. Tylko słowo seria mi się nie podoba, osobiście używam sezon ale tu już się czepiam. Naprawdę miło mnie AXN zaskoczył.

http://www.axn.pl/lost3/ Naprawdę polecam.

ocenił(a) serial na 10

I co sie czepiasz :P Dobra no opisałam odcinek :P Ale i tak nie mozesz zaprzeczyc ze nie mam bujnej wyobraźni i wiarygodnych źródeł :D:D:D:P

użytkownik usunięty
Satanika_2

No nie mogę. Zapomniałaś dodać o tym że [SPOILER ZOBACZYMY CZY BĘDĄ SIĘ PLUĆ O TO :P] Abruzzi zmartwychwstanie (wiadomo po objawieniu w więzieniu), a Bellick zgwałci Mahoney'a.

A co do opisu i recki to nie ciebie akurat się czepiam tylko twórcy tematu. Pisze że ludzie robią rezenzje i to wszystko zdradza co się działo w odc.

ocenił(a) serial na 10

Ejjj ale to o Bellicku to była taka tajemnica, nikt nie miał o tym wiedziec :P Wygadałessss ;(

Dobra przestanmy sie z kolesia nabijac bo sie zamknie w sobie ^^

Pozdro Northim i ta reszta normalnych xD ^^

ocenił(a) serial na 9
Satanika_2

nie mam 20 lat aby dać się sprowokować :-) ale ok patrzcie na to :)

ocenił(a) serial na 9
thomek

mówiąć, że np w S2E15 scofield pojedzie po... (nawet nieczytajac) widać (dla widza polsatu), że będzie żył i ucieczka jednak się uda :/ Jak to nie jest spoilerowanie to niech mnie szlag trafi...

użytkownik usunięty
thomek

Oj z tą ucieczką to jeszcze się zdziwisz.

ocenił(a) serial na 9

tak ??? mi możesz mi powiedzieć, bo zaraz sobie będę oglądał Prison.Break.S02E16.HDTV.XViD-NoTV :-)

thomek

Bardzo podobny kawałek do "this is war" jest kawałek La Coka Nostra "This is War". Nie wiem czy to jest to na 100 % ale bez dwóch zdań kawałek jest kozacki. Pozdro

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Eeee cholera nie wyszło ;) No ale napewno jeszcze zwrotów akcji będzie mnóstwo.

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się z thomek.
Po chuj piszecie co wydarzyło się w odcinku jak tylko obejrzycie!?
Kazdy kurw* sciągnie sobie odcinek prędzej czy póżniej i obejrzy.
Spojlerowcy jesteście po prostu pojebani.Zajmijcie się czymś sensownym ku*wa.Jest wiele rzeczy do robienia w życiu.\, bo widze że w tylko Prisonem żyjecie. Opanujcie się. Ludzie mają was w dupie. Ktoś co to czyta to sobie myśli co za cymbał to pisze i po co? Raz jak czytałem opis odcinka Goblina to myślałem że padne. tak se myśle po co ten człowiek to pisze a bna początku napisał że ci co nie oglądali to niech nie czytają więc tym bardziej po co piszecie to wszystko spojlerowcy jak każdy o tym wie co było w odcinku albo będzie wiedział jak obejrzy

ocenił(a) serial na 10
t9mek

Aha thomek chyba to oczywiste że Scolfield ucieknie i przeżyje nawet jak byś nic nieczytał. Inaczej nierobili by serialu. Chyba że nieposiadasz inteligencji, ale ogólnie co do spojlerowców to się w stu\ procentach zgadzam

t9mek

wie ktos jaki tytul nosi piosenka na koncu 16 odcinka?

ocenił(a) serial na 10
kri100ff

piosenka nosi tytuł Alexi Murdoch - Home

użytkownik usunięty
t9mek

Ludzie po to robią w nazwach nazwy odcinków i po to robią napisy [SPOILER] by ci co nie chcą wiedzieć o co chodzi NIE czytali. Chyba, że ktoś takich nazw nie pisze, to wtedy się zgadzam.