Może fani PB przestaliby zaniżać Lostowi ocenę? Czy nie może się skończyć ta kłótnia? Przecież to jest na poziomie dzieci z piaskownicy, czyli coś w stylu:
-Moja łopatka jest lepsza!
-Nie! Moja! A mój tata zbudował ten blok!
-Nieprawda, bo mój tata!
Przecież to głupie - "fani PB łączcie się przciwko Lostowi...". W końcu można lubieć obydwa seriale, lub lubieć jeden i zostawić inny w spokoju.
Niech ma ocenę, jaką ma - jak i tak mam swoje zdanie!
I tak należy myśleć, a nie poniżać inny serial.
Jeśli inni to robią - trudno. Po co się zaniżać do ich poziomu? Sami widzicie jakie to denerwujące.
Popieram!Ok ja nie lubie Lostów i przyznam się,że oceniłam ten serial na 7.Ale nie obniżam specjalnie średniej bo uważam to za bezsens.Każdy też ma swój gust....I uważam że ani Zagubionym ani skazanemu nie należy dwać 1....ponieważ obie produkcje są na swój sposób bardzo dobre(mimo iż nie przepadam za Lostami szanuję tych którzy lubią oglądać ten serial,mi się nie podobał z tego powodu że wole produkcje o takiej tematyce jak Prison Break).Przecież to tylko średnia....nie wiem czym tu się przejmować...
"Niech ma ocenę, jaką ma - jak i tak mam swoje zdanie!"-i tu jestem za:)Pozdrawiam wszystkich
Dosłownie, może przestaniecie w końcu zaniżac te srednie bo aż sie nie chce wchodzic na forum... to jest denne, tak sie tym chęłpicie? Czemu tu nie ma postów typu: ,,PB to gówno'' etc. dajcie sobie spokoj i zachowujcie sie wkoncu jak dorośli( o ile jacys tu są)
Tak tylko ze póki co to ocena Prison Break'a jest mniejsza od Lost abyla ponad 9,5. I to raczej fani lost zanizaja ocene PB a nie na odwrót. I to moze fani lost przestali by wreszcie zaniżać ocenę PB i zająć sie swoim ulubionym serialem.
Powinien być jakiś psychologiczny test, sprawdzający i zniechęcający bezmyślną elitę zamieniających stronę w wysypisko śmieci dzieci, przed możliwością założenia konta na filmwebie. Może już coś takiego istnieje (do tego parę zniechęcających rubryk w formularzu, typu przepisz jakiś kod z obrazka, itp - ale i tak to nie sprawi, że dotychczasowi śmieciarze znikną ;) bez obrazy dla śmieciarzy.
Dobrze byłoby napisać taki temat gdzieś.
Ale z logicznego punktu widzenia, opiekunom filmwebu na rękę jest właśnie to, by jak największa ilość ludzi odwiedzała i przeglądała tę stronę...
Myślę, że witryna nie jest pozbawiona komercjalizacyjnej duszy, ujmując to łagodnie...
Pozdrawiam.