Który serial byście wybrali gdyby oba były emitowane w tym samym czasie na TVP1 i Polsacie? Ja jestem za PB.
To taka mała sonda.
Ludzie! Ludzie bez wyobraźni. Nie można porównywać tych dwóch seriali ze sobą. Mają inny styl, inny klimat, inny sposób reżyserii to dwa różne światy. Owszem można na siłę próbować porównywać je ze sobą ale nie można mówić który z nich jest definitywnie lepszy od drugiego.
racja, że całkowicie się różnią ale co do pytania ja obejrzałabym PB a Lostów nagrała :-] /// różni ludzie różne gusta dlatego nie można w sumie mówiż, że ten serail jest do bani a ten super(chociaż w kółko się to robi) zależy co kto lubi :) i czego oczekuje od danego filmu czy serialu itp.
Zgadzam się co do tego, że nie można tych seriali porównywać. Ale jak bym miał wybrać między Lostem a PB w TV, to obejrzałbym Losta na TVP1 a PB bym sobie nagrał, później bym go obejrzał sobie z kasety przewijając irytujące reklamy.
Zgadzam sie co do tego ze PB a Lost to calkiem co innego, Lost moze jest i dobry ale nie dal rady mnie porwac w wir ogladania, PB poradzil sobie ze mna bez problemow... :)
Nie trzeba wybierać, ponieważ odcinki można pobierać z mojego profilu i oglądać kiedy się zechce :)