PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

PB czy Lost?

użytkownik usunięty

Który serial byście wybrali gdyby oba były emitowane w tym samym czasie na TVP1 i Polsacie? Ja jestem za PB.

To taka mała sonda.

ocenił(a) serial na 10

Prison Break oczywiście!Lost jest niezły!Ale do PB mu brakuje!

ocenił(a) serial na 10

"Regino" może już dość tych wszystkich porównawczych sondaży?

Wybrałabym Prison Break, aczkolwiek Losta nagrałabym sobie na video.

ocenił(a) serial na 10

Bez jakiegokolwiek zastanowienia wybrał bym Prison Break

ocenił(a) serial na 8

Ludzie! Ludzie bez wyobraźni. Nie można porównywać tych dwóch seriali ze sobą. Mają inny styl, inny klimat, inny sposób reżyserii to dwa różne światy. Owszem można na siłę próbować porównywać je ze sobą ale nie można mówić który z nich jest definitywnie lepszy od drugiego.

puritas_pu

racja, że całkowicie się różnią ale co do pytania ja obejrzałabym PB a Lostów nagrała :-] /// różni ludzie różne gusta dlatego nie można w sumie mówiż, że ten serail jest do bani a ten super(chociaż w kółko się to robi) zależy co kto lubi :) i czego oczekuje od danego filmu czy serialu itp.

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się co do tego, że nie można tych seriali porównywać. Ale jak bym miał wybrać między Lostem a PB w TV, to obejrzałbym Losta na TVP1 a PB bym sobie nagrał, później bym go obejrzał sobie z kasety przewijając irytujące reklamy.

ocenił(a) serial na 9

Zgadzam sie co do tego ze PB a Lost to calkiem co innego, Lost moze jest i dobry ale nie dal rady mnie porwac w wir ogladania, PB poradzil sobie ze mna bez problemow... :)

ocenił(a) serial na 8
Gozdzik69

Nie trzeba wybierać, ponieważ odcinki można pobierać z mojego profilu i oglądać kiedy się zechce :)

ocenił(a) serial na 10
Fanel

spoko kolo z ciebie ze dajesz odcinki pobierać mojego ulubionego serialu PB