Serial jest dobry i...to tylko tyle.Arcydziełem na pewno nie można go nazwać,ale totalnym chłamem też nie.Każdy sezon ma w sobie coś wyjątkowego.Nie rozumiem ludzi co piszą że to dno.Może sie komuś nie podobać serial,aktorzy,fabuła ale to co niektórzy wypisują na tym forum to jest chore.Nie podoba ci sie, napisz raz(bo to forum dla każdego)a nie narzekać co chwile.
A Ty co? Pozjadałeś wszystkie rozumy, czy jak?
Jak nie podoba Ci się sposób w jaki serial nazywam, to przekonaj mnie do tego, że jest "dobry", a nie pisz mi tutaj nie uzasadnionej, gówno wartej opinii, opartej na własnych gówno wartych przesłankach.
Chcesz zabłysnąć to uargumentuj to, chłopcze.
Ja też nie kumam takiego ciągłego krytykowania PB przez Uziego,coś Ci nie pasi to napizs to raz tak żeby każdy to zapamiętał,a później udzielaj się na tym swoim forum o 24.
Nie podoba Ci się,że serial jest popularniejszy niż 24 godziny?
Serial traci popularnośc,ale osły będą oglądać trzecią serie na polsacie,jedni z ciekawości bo uświadomili sobie,że serial schodzi na psy,inni bo myślą ciągle co będzie dalej,a ja oglądam dla rozrywki by usiąść sobie i oglądać,a np z takim Dexterem jest inaczej,zakończyli serial i zrobili go dobrego,nie naciągali go i nie pchali dla kasy,zrobili po prostu dobry serial,a z 24 nie wiem jak jest,ale pomimo tego jak się wypowiadasz o tym serialu,że wciąż trzyma poziom to mnie nie ciągnie i wielu innych również.
W dupie mam twoją opinię o filmie i tym bardziej nie zamierzam przekonywać jakiegoś chłopczyka o tym jaki jest PB.
PS.Szkoda ,że teraz na komunie dają neostrade :/
Więc nie rozumiem po co zakładasz temat, jeżeli swoich wypocin nawet nie raczysz uargumentować. Ja widzisz w przeciwieństwie do Ciebie, mam co nieco do powiedzenia.
PS. Jestem w Twoim wieku, chłopcze.
Zgadzam się z Tobą Marik1989. Jeśli ktoś nie chce to niech nie ogląda. A nie potem siedzi i wypisuje jakie to dno i że woli 24 godziny czy Dextera. Ja osobiście nie oglądałam Dextera ale nie siedzę na forum i na złość nie piszę,że to chłam bo nie widziałam i nie mogę się wypowiadać na temat czegoś czego nie widziałam ani razu. Więc darujcie sobie te kłótnie. Kto lubi niech ogląda a kto nie to niech nie obraża innych. Zresztą musisz oglądać PB skoro się wypowiadasz Uzi. Ale wystarczy,że zrobisz to raz a nie 10 razy. Te kłótnie są bez sensu. I tak wiem,że zaraz mnie zjedziecie za popieranie serialu i guzik mnie to interesuje. Ale Marik ma rację- wypowiadajcie się raz a na temat.
zapomniałam..... po co oglądać coś co zaraz i tak się zjedzie,że to chłam. Lepiej nie psuć sobie nerwów i wogóle tego nie włączać. A oglądać PB tylko po to,żeby podenerwować innych to głupota. Skoro niektórzy mówią,że to chłam to po co ściągać z netu i oglądać? a druga sprawa tego, że Wentyl jest gejem... te fanki,które piszą że to nieprawda itd. Ja mam swoje zdanie, a mianowicie: jest gejem czy nie to jego sprawa, ważne że podoba mi się jak zagrał w PB, a jego orientacja to jego broszka.
Od tego jest forum. Można patrzeć jak w jednym temacie serial się wychwala(?), a w drugim się go gnoi. Jak wam się nie podoba, wasz problem.
Ale przestańcie pierdolić smuty. Uzi Loc ma swoją opinię na temat tego serialu, popiera ją konstruktywnymi argumentami, a wy zamiast jakoś je zripostować, to zaczynacie biadolić o tym, że jak się nie podoba to nie oglądaj i nie wchodź na forum. Taki jest wasz wizerunek. Nie macie własnego zdania, zero asertywności. Sama agresja. Agresja ukazująca słabość.
Era:To jest irytujące jak antyfan PB irytuje go wciąż i wciąż i jego to nie nudzi,niech to wpieprzy każdemu do głowy,ale ja mam swoje zdanie na temat tego serialu,a jest to taka:Dałem mu 10/10 bo spodobał mi się od samego początku i mam gdzieś co inni mówią,że poziom spada,niech sobie mówią,mi ogląanie PB sprawia przyjemność nawet jeśli jest coraz gorzej(a jest coraz lepiej)