Wentworth Miller wpadł na pomysł podniesienia oglądalności "Prison Break". Aktor myśli o połączeniu fabuły "Skazanego na śmierć" z losami bohaterów konkurencyjnego serialu "Zagubieni". Przystojnemu gwiazdoromi marzy się niesamowite pomieszanie więziennej historii z perypetiami rozbitków z tajemniczej wyspy.-"Mam taki pomysł: w ostatnim odcinku serii wymykamy się z wiezienia systemem kanalizacyjnym, przechodzimy przez kraty i wyskakujemy z podziemnego włazu stajac twarzą w twarz z Jackiem Shepardem (Matthew Fox), po czym cała druga seria rozgrywa się na tropikalnej wyspie."
Jak myślicie jaki tytuł wtedy mógłby mieć ten mieszany serial?
Piszcie tytuły i wtedy wybierzemy najlepszy!!!!!!!!!!!!!
Moje propozycje:
"Głupi czy głupszy?"
"Szukajcie a nie znajdziecie.."
albo ewentualnie
"konflikt interesów" ... wkoncu jedni sie ukrywaja, a drudzy chca zeby ich znaleźli...
buauah
w ogole co za post.. nie wiem skad wzięła Ci sie ta myśl...ale na pewno nie jest to pomysł faceta o wysokosci iq 180 <lol>
"Wentylkiem po łapkach" , "Czy leci z nami T-Bag?".
A gdyby powstał spin-off z samym dominiciem purcellem na wyspie to "Dębowy gay". Albo, w nawiązaniu do klasyków A. Wajdy, "Człowiek z drewna".
To moje propozycje.
Oczywiście, że sama to wymyśliła :)
Pewnie chciała jeszcze dopisać, że:
Po ucieczce z więzienia i dostania się do systemu kanalizacyjnego bohaterowie spotykają tam Jacka i dokładnie w tym momencie ktoś z więźniów spuszcza wodę w "kiblu" i wilki strumień ścieków porywa wszystkich na bezludną wyspę oddaloną o tysiące kilometrów od więzienia :D
Ludzie dajcie spokój...
Zapraszam do mojego profilu po nowy odcinek Prison Break'a :)
Mó0j pomysł na na tytuł to "Suche gacie na dnie morza" albo "Ślady zębów na kaszanie" albo "Dwóch w jednym płaszczu"
heheh ludzie to mają fantazje nie no ale gratuluje pomyslu co prawda malo orginalny ale zawsze jakis lepsze to niz nic :P
Ciekawe, że nikt Ci nie uwierzył:) A to jest prawda. Wentworth Miller naprawdę wpadł na pomysł wymieszania Lost i Prison Break. I nie ma co tu się podpierać jego IQ. W końcu ludzie inteligentni również mogą mieć niezłe poczucie humoru. A niedowiarków wysyłam do strony: http://imdb.com/name/nm0589505/bio , gdzie ujrzeć na własne oczy możecie notatkę z tej wypowiedzi. :)
Cytuję:
"I have a little fantasy where in the last episode of the season, we slip into the prison's sewer system, up through the grate, and pop out a hatch - and we're face to face with Matthew Fox and spend season 2 on a tropical beach." - jokingly linking his show, "Prison Break" (2005) to "Lost" (2004)
hmmm...zacznijmy od tego , że poczatek cytatu:
"I have a little fantasy where in the last episode of the season..." nie tłumaczymy na :
"mam pomysł, żeby wymieszać Lost i Prison Break żeby zwiększyć oglądalność serialu..."
koleś w jakimś wywiadzie sobie zażartował, że fajnie byłoby zrobić mix, bo oba seriale są popularne i pewnie pozazdrościł kolegom z Lost, że mają ciekawszą "scenografie" heh... a w tym poście to zabrzmiało (albo ja to tak odebrałam), jakby koleżanka poważnie podeszła do tematu...a zapytanie o tytuł owego serialu, który miałby powstac rozbroiło mnie już całkiem...dlatego podtrzymuje swoje wcześniejsze koncepcje...
P.S Ja mam pomysł, żeby w trzecim sezonie, bohaterowie Lost i Prison Break odnaleźli zagubionego Andy'ego Dufresne (Tim'a Robbins'a),który uciekł z Shawshank ;)