Mówcie co chcecie...ale czwarta seria jest poprostu najlepsza...
1. Powrót Sary, gra aktorska i dialogi pomiędzy Machealem i Sarą ..poprostu mistrzostwo...
2. T-bag jak zawsze wspaniały
3. Napięcie i akcja
4.Pomysł na 4 serie idealny... gra aktorska Ballicka i Sucre poprostu tip top.
Mógłbym tak długo wymieniać ale jak dla mnie dwa odcinki czwartej serii to poprostu mistrzostwo i genialnie pomyślane...
Dla fana danego serialu, który jest w niego zapatrzony wszystko jest genialne, nie zauważa się niektórych naciąganych, nierealnych aspektów, których już było sporo w 4 sezonie, mimo, że to dopiero 2 odcinki.
powiem tak.... tez jestem fanem PB, ale gosciu przegioles zachwycac sie tym 4 sezonem... spojrz obiektywnie... pomimo ze lubie PB to nie znaczy ze scenarzysci moga mi wciskac az takie kity, jakie sa w 4s.
"Powrót Sary, gra aktorska i dialogi pomiędzy Machealem i Sarą ..poprostu mistrzostwo..." - te sceny sa tak sztuczne ze to jest niemozliwe.
to juz Polscy aktorzy zagrali by to lepiej
(Przesadzilem
Sorry ale albo po prostu sie nie znasz albo zartujesz...
1. Powrot bezglowej Sary to jedna z najwiekszych glupot w serialu. Gra aktorska a w szczegolnosci sceny Michael i Sary sa bardzo kiepskie. Nie pasuja do siebie i wyglada to zalosnie.
2. Tu sie zgodze. To jeden z najlepszych postaci i aktorow w serialu.
3. Napiecie i akcja moze i jest ale juz nie taka dobra jak wczesniej i nie w tak dobrym wydaniu.
4. Pomysl? Haha tu sie usmialem. Fabula to zenada. A wszelkiego rodzaju pomysly na serial ktore tworza napiecie i akcje sa NACIAGANE DO GRANIC MOZLIWOSCI. Glupota az tryska z tego co sie wyrabia. Przez to ze wlasnie tego POMYSLU brak robia takie bzdurne rzeczy.
Cieszę się,że jest 4 sezon,póki co zapowiada sie ciekawie,zobaczymy co będzie dalej.
Fakt,że troche przesadzają,ale w końcu to film:)