PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224210
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Mówcie co chcecie...ale czwarta seria jest poprostu najlepsza...
1. Powrót Sary, gra aktorska i dialogi pomiędzy Machealem i Sarą ..poprostu mistrzostwo...
2. T-bag jak zawsze wspaniały
3. Napięcie i akcja
4.Pomysł na 4 serie idealny... gra aktorska Ballicka i Sucre poprostu tip top.
Mógłbym tak długo wymieniać ale jak dla mnie dwa odcinki czwartej serii to poprostu mistrzostwo i genialnie pomyślane...

ocenił(a) serial na 10
Blyskawiczny_otwieracz

Dla fana danego serialu, który jest w niego zapatrzony wszystko jest genialne, nie zauważa się niektórych naciąganych, nierealnych aspektów, których już było sporo w 4 sezonie, mimo, że to dopiero 2 odcinki.

salami48

powiem tak.... tez jestem fanem PB, ale gosciu przegioles zachwycac sie tym 4 sezonem... spojrz obiektywnie... pomimo ze lubie PB to nie znaczy ze scenarzysci moga mi wciskac az takie kity, jakie sa w 4s.

ocenił(a) serial na 8
serafin_5

"Powrót Sary, gra aktorska i dialogi pomiędzy Machealem i Sarą ..poprostu mistrzostwo..." - te sceny sa tak sztuczne ze to jest niemozliwe.
to juz Polscy aktorzy zagrali by to lepiej

(Przesadzilem

ocenił(a) serial na 6
Blyskawiczny_otwieracz

Sorry ale albo po prostu sie nie znasz albo zartujesz...

1. Powrot bezglowej Sary to jedna z najwiekszych glupot w serialu. Gra aktorska a w szczegolnosci sceny Michael i Sary sa bardzo kiepskie. Nie pasuja do siebie i wyglada to zalosnie.

2. Tu sie zgodze. To jeden z najlepszych postaci i aktorow w serialu.

3. Napiecie i akcja moze i jest ale juz nie taka dobra jak wczesniej i nie w tak dobrym wydaniu.

4. Pomysl? Haha tu sie usmialem. Fabula to zenada. A wszelkiego rodzaju pomysly na serial ktore tworza napiecie i akcje sa NACIAGANE DO GRANIC MOZLIWOSCI. Glupota az tryska z tego co sie wyrabia. Przez to ze wlasnie tego POMYSLU brak robia takie bzdurne rzeczy.

Blyskawiczny_otwieracz

Tez bardzo mi sie podoba PB ale teraz to juz chyba przekozlowales.... :P

Blyskawiczny_otwieracz

Mi się Podoba 4 SE PB! Jak się połączyli by zniszczyć firmę fajnie!

ocenił(a) serial na 10
Blyskawiczny_otwieracz

Cieszę się,że jest 4 sezon,póki co zapowiada sie ciekawie,zobaczymy co będzie dalej.
Fakt,że troche przesadzają,ale w końcu to film:)

agate_czka

To musi być jakaś prowokacja. Nie wierze w to że błyskawiczny otwieracz pisał to na poważnie.