PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Ciekawe co będzie następne?

Na początku stracił palca u nogi jeden z bohaterów, pod koniec 1 serii padło na rękę u innego ze skazańców. A w trzeciej serii głowa. Im dalej, tym robi się brutalniej. Twórcy nie mają litości.

Sam serial jest dobry, bardzo wciąga i, choć naciągany, czekam ze zniecierpliwieniem na następne odcinki. Po prostu kawał dobrej roboty.

ABEL

Mam nadzieje skarbie:* ze juz nie bedzie tak drastycznie moze kolejne odcinki beda o uczuciu Wencika i Sary- bo podobno ma wrocic... :)

ocenił(a) serial na 6
sweetblondi_04Ruda

no albo o uczuciu Wencia i T-Baczka albo lepiej o uczuciu Wencia i Bellicka, łał też kocham róże, bo są słit, love love love hihihi :*:*:*

ocenił(a) serial na 3
Jecks

A Scofield coś szybko biegał jak na kolesia bez palca u nogi<rotfl>

ocenił(a) serial na 9
kondziad

Bez 2 palców :D

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

i tak rozbraja mnie czarny longsleeve na pustyni.

Jecks

moze twoje uczucie jest do Belica albo T _ baga ale Went nie jest gejem:)

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

Nom,to na pustyni było dobre:}heh

ocenił(a) serial na 6
kondziad

A właśnie Kondziad, miałem Ci się zapytać. Na swoim blogu (peirwszy wpis) masz zapytanie "Lost czy PB" piszesz że jednak PB, wyżej (najświeższy wpis) piszesz że to Lost to najlepszy serial jaki oglądałeś. Po środku masz wpis że PB to bardzo dobry serial, więc skąd ta ocena 3/10

ocenił(a) serial na 9
Jecks

No nie Kondziad jak mogłes lubic Tweenera ?!

Rodion_

Tweener byl super ... nie wiem o co ci chodzi skarbie:*

sweetblondi_04Ruda

Słit blondi, ile masz lat?

danteusz

juz gdzies pisalam na tym foru ze nie dlugo skoncze 16... naucz sie szukac skarbie:)

sweetblondi_04Ruda

To zamiast pisac tutaj lepiej trzeba było sie przygotowywać do gimbusowych testow.

danteusz

nie musze tego robic i tak mnie przyjma tam gdzie chce...:)