PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Zakończyliby już tą kiszkę. Naprawde serial skierowany do nastolatek zauroczonych podrasowanym komputerowo spojrzeniem Millera. Ludzie naprawde darujcie sobie kontynuacje. Seriale tego typu powinny kończyć sie max po dwóch seriach. PolecaM ambitne seriale HBO "Rome" czy "Tudorów".

McCoy

nie tylko spojrzenie ma fajne... :P a serial naprawde mi sie bardzo podoba... wiec moga robic jak najwiecej takich seriali... :P

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

Jeśli przez to że będzie więcej takich seriali pojawi się więcej takich jak Ty to ja sie podpisze pod petycją aby nie robić już żadnych podobnych seriali.

Antonio_Montana

a co ty masz do mnie jestem soba , korzystam z zycia i soba pozostane... moze to zle??? powinnam udawac kogos kim nie jeswtem??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
danteusz

cos ci nie pasuje dareczku oprocz tego ze nadal jestem na tym forum??? :P

sweetblondi_04Ruda

ciekawe czy jesteś choć trochę podobna do tej ślicznej blondyneczki z profilówki :) to że Prison Break jest już dawno za długo kręcony w studiu każdy prawdziwy fan jest tego świadomy :)

Tak, nikt nie rozumie fabuły serialu i poszczególnych odcinków, liczy się tylko wygląd Wenta :)

ocenił(a) serial na 3
agent_james_bond

Zaraz pewnie powie że to Ona T.T

agent_james_bond

moja droga nie tylko went jest sliczyny w tym serialu... urzekla mnie jeszcze klata Linca i postac sucre...

sweetblondi_04Ruda

Jak zakładasz taki temat dobrze byłoby gdybyś podał linka do takiej petycji.

użytkownik usunięty
McCoy

Wlasnie w 4 dni strawiłem 3 sezony. Uważam, ze serial powinien sie skonczyć w połowie drugiego. Zwroty akcji o 180 stopni zaczynają być juz wtedy po prostu męczące i nudne. Pod koniec drugiego sezonu to juz sie śmiałem jak z komedii bo zwroty akcji były tak przewidywalne. Nagromadzenie nieprawdopodobnych sytuacji przekroczyło granice przyzwoitości i logiki. Lepiej żeby producenci zakonczyli serial na 2 sezonie i odeszli w chwale niż schodzili na psy dla pieniedzy - bo 3 sezon i dalej to juz czysta komercha i żenua.

ocenił(a) serial na 8

Ja nie ogladam serialu z powodu Millera ;/ Dla mnie to jest brzydki gej i tyle xD A serial kozaczyy xDxDxD

ocenił(a) serial na 4
sweetblondi_04Ruda

Nie no ja dałem tylko propozycje, że możnaby taką petycje stworzyć, a wam pozostawiam pole do popisu(podpisu;)

ocenił(a) serial na 6
McCoy

popieram hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe