PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Na jednej z polskich stron o PB przeczytałem, że Kellerman prawdopodobnie wróci!! Tak jak mówiłem :). A może to tylko spekulacje?

ocenił(a) serial na 9
Luku

No wróci , ja też mówiłem . Idziemy na browara ?

ocenił(a) serial na 7
Rodion_

:). Niezły pomysł ;p

A kumpel do mnie mniej więcej tak...

"Coś Ty poje****? 'de kellerman is ded'" a ja się kłóciłem, że nie koniecznie go zabili, że być może go odbili. I kto miał rację :)

ocenił(a) serial na 10
Luku

Kto ma racje ten ma wakacje

ocenił(a) serial na 8
Bover0

ja odrazu wiedziałam, że sarah będzie żyć i kto ma racje heh:P

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

a niech wraca kellerman równy był zniego killer
blondyna gdzie jesteś???? ehehehheheheh

ocenił(a) serial na 7
konrii_2

Bez przesady, widac ze scenarzysci juz dawno wyczerpali pomysly na dalsza akcje, to beda ozywiac wszystkich bohaterow. Moze potem ozywia Abruzziego?

kiciak100

to niech jeszcze sklonują tweenera (pobierając jego dna z bazy danych csi)...

ocenił(a) serial na 8
bandicoot

Oni wszyscy żyją!
Mahone wszystko zaplanował i upozorował na pięc serii wprzód!
Oni się przegrupują i napadną na baze Guantanamo na Kubie, przejmą ją i zniszczą COMPANY!
Yeeeaaah

konrii_2

wyjechalam na dwa tygodnie na kolonie ale nie martw sie juz wrocilam:) bylo super a co do tematu tego watku to tez sie ciesze z powrotu kallermana ale nie wiem czy na prawde go wskrzesza... :)

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Ja chce wskrzeszenie policjanta Boba z Fox River, którego zabił T-Bag!

ocenił(a) serial na 8
Bobey

10/10 za policjanta Boba!

ocenił(a) serial na 9
Bobey

Agnitium w oryginale było lepiej - boże.... każdego przywracają do tego serialu może niedługo przywrócą klawisza Boba którego Pedofil dźgał nożem w brzuchola w pierwszym sezonie Prison Break haha

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

Kolonie brzmi sexownie :>.

Antonio_Montana

A ty zawsze musisz sie mnie czepiac...... jak ja tego nie cierpie kiedys nam sie dobrze rozmawialo ale oczywiscie tacy sa faceci....

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

Anka powraca xD Teskniliscie??? :P No zaraz sie okaze ze Veronica, Tweener i Abruzzi tez zyja =/

ocenił(a) serial na 9
yyy_

Nie znam Cię :S Ale widzę ,że masz połowę obsady PB w ulubionych xD

ocenił(a) serial na 8
Rodion_

Mam ^^ A przepraszam w czymś ci to przeszkadza?? ;/

ocenił(a) serial na 10
yyy_

blondyna wyjechała na kolonie a nawet sie nie porzegnała wstydziłabyś sie

konrii_2

strasznie strasznie Cie przepraszam:*:*:) ale jutro znowu wyjezdzam i nie bd mnie do 11 bo jade nad moze:P wiec zegnaj:*:* (zeby nie bylo ze sie nie pozegnalam)

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

hura nawet nie wiesz jak się cieszę że wyjeżdżasz xD

yyy_

nie martw sie ju dorwalam tu internet:P tak latwo ci z mna nie pojdzie.... :P

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

jakie to moŻe ? I do 11-stej to wcale tak długo Cię nie będzie , nawet byśmy nie zauważyli

ocenił(a) serial na 9
yyy_

Nie , nie przeszkadza , bo ja jestem ogólnie bardzo tolerancyjny , ale to dużo już mi o Tobie mówi ( coś typu "pokaż mi swoje ulubione filmy a powiem Ci kim jesteś " )

ocenił(a) serial na 10
Rodion_

londyna pojechała na wczasy zeby siedizec na internecie hehehe
czeba było w domu siedizeć

konrii_2

O, infantylna dziewczynka sobie pojechała

konrii_2

tak??? a podobno bylo ci przykro ze sie nie pozegnalam... (oczywiscie to byla ironia w twojej wypowiedzi)a na internecie siedze tu bardzo kroko... zeby np ci odpisac na glupie uwagi....

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

blondi nad mozem chyba jest wiele ciekawszych rzeczy do robienia od siedzenia na necie..

yyy_

nie jestem nad "mozem" tylko nad morzem.... wiem ze jest duzo fajnych rzeczy do robienia tylko jak pada deszcz to mi sie troszke nudzi....

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

daj spokój blondyna przeciez nikt nie wierzy ze jestes nad morzem buahahhaha

konrii_2

mozecie sobie nie wierzyc.... mam to w dupie ..... ja swoje wiem......... :P:P:P:P:P

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

Ja jestem np w Iraku.

ocenił(a) serial na 8
Uzi

kochana blondi! Zwróć uwagę że w swojej wypowiedzi z 5 sierpnia sama napisałaś "może" :) a ja po prostu po tobie powtórzyłam... To miało być tak w cudzysłowie i miałam nadzieję że się domyślisz o co chodzi ale widocznie miałam cię za zbyt inteligentną... Pozdrawiam

yyy_

dobra moglam sie pomylic... nie zauwazylam twojej ironii gdybys to np dala w cudzyslow to bym sie zorientowala a tak to nie zauwazylam...

ocenił(a) serial na 7
sweetblondi_04Ruda

Pozdrawiam z Vancouver. Wczoraj piłem z Jensenem Acklesem i Jaredem Padaleckim. PO godzinie dołączył się Tom Welling. Mega :). Szkoda, że Alona Tal nawet była, na nasze zapro :) a potem... hehhe żarcik, Blondyna :). Bądź se nad morzem, czy gdzie jesteś. A co do Iraku tam jest nudno, tylko strzelają i strzelają...

To naprawdę żarty, ale jak ja byłbym nad morze to nie siedział bym przy kompie :).

pozdro

ocenił(a) serial na 7
Luku

* Szkoda, że tylko ona, bo Kristin Kreuk nie chciała przyjechać. Czemu się tu kłócimy, wielki oftop. Nigdy takiego nie widziałem :).

jeszcze raz pozdro

Luku

tak smiejcie sie smiejcie i tak wiem swoje....

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

blondyna ja sie smieje z ciebie ....bo wiem ze ty nic nie wiesz!!!

konrii_2

hehehehe.... ale sie usmialam..... ja wiem tylko to co jest mi do zycia niezbedne a poza tym nie zamierzam sobie zaprzatac mozgu jakimis glupotami:P

ocenił(a) serial na 10
Luku

To pb czy smallville ?

ocenił(a) serial na 6
Luku

A tak na marginesie-ile osób zabił Kellerman podczas I i II edycji, ktoś się doliczył?

ocenił(a) serial na 10
Luku

Kellerman nie wróci na stówę bo nie pojawił się na liście aktorów , bo sam tak powiedział Paul Aldstain a po trzecie wskrzeszanie jeszcze jego zrobiło by z tego serialu noc żywych trupów

ocenił(a) serial na 3
luki13

Lepiej żeby nie powracał bo tylko się marnuję w tym szicie ;

Antonio_Montana

PB to nie 'szit' [jeszcze] :)))))) ^^

.......

Antonio_Montana

PB to nie jest szit!!!!! ale tez bym wolala zeby nie wracal bo to troche zaczyna przypominac filmy SF jak trupy wracaja....