Na jednej z polskich stron o PB przeczytałem, że Kellerman prawdopodobnie wróci!! Tak jak mówiłem :). A może to tylko spekulacje?
:). Niezły pomysł ;p
A kumpel do mnie mniej więcej tak...
"Coś Ty poje****? 'de kellerman is ded'" a ja się kłóciłem, że nie koniecznie go zabili, że być może go odbili. I kto miał rację :)
a niech wraca kellerman równy był zniego killer
blondyna gdzie jesteś???? ehehehheheheh
Bez przesady, widac ze scenarzysci juz dawno wyczerpali pomysly na dalsza akcje, to beda ozywiac wszystkich bohaterow. Moze potem ozywia Abruzziego?
Oni wszyscy żyją!
Mahone wszystko zaplanował i upozorował na pięc serii wprzód!
Oni się przegrupują i napadną na baze Guantanamo na Kubie, przejmą ją i zniszczą COMPANY!
Yeeeaaah
wyjechalam na dwa tygodnie na kolonie ale nie martw sie juz wrocilam:) bylo super a co do tematu tego watku to tez sie ciesze z powrotu kallermana ale nie wiem czy na prawde go wskrzesza... :)
Agnitium w oryginale było lepiej - boże.... każdego przywracają do tego serialu może niedługo przywrócą klawisza Boba którego Pedofil dźgał nożem w brzuchola w pierwszym sezonie Prison Break haha
A ty zawsze musisz sie mnie czepiac...... jak ja tego nie cierpie kiedys nam sie dobrze rozmawialo ale oczywiscie tacy sa faceci....
Anka powraca xD Teskniliscie??? :P No zaraz sie okaze ze Veronica, Tweener i Abruzzi tez zyja =/
strasznie strasznie Cie przepraszam:*:*:) ale jutro znowu wyjezdzam i nie bd mnie do 11 bo jade nad moze:P wiec zegnaj:*:* (zeby nie bylo ze sie nie pozegnalam)
jakie to moŻe ? I do 11-stej to wcale tak długo Cię nie będzie , nawet byśmy nie zauważyli
Nie , nie przeszkadza , bo ja jestem ogólnie bardzo tolerancyjny , ale to dużo już mi o Tobie mówi ( coś typu "pokaż mi swoje ulubione filmy a powiem Ci kim jesteś " )
londyna pojechała na wczasy zeby siedizec na internecie hehehe
czeba było w domu siedizeć
tak??? a podobno bylo ci przykro ze sie nie pozegnalam... (oczywiscie to byla ironia w twojej wypowiedzi)a na internecie siedze tu bardzo kroko... zeby np ci odpisac na glupie uwagi....
blondi nad mozem chyba jest wiele ciekawszych rzeczy do robienia od siedzenia na necie..
nie jestem nad "mozem" tylko nad morzem.... wiem ze jest duzo fajnych rzeczy do robienia tylko jak pada deszcz to mi sie troszke nudzi....
kochana blondi! Zwróć uwagę że w swojej wypowiedzi z 5 sierpnia sama napisałaś "może" :) a ja po prostu po tobie powtórzyłam... To miało być tak w cudzysłowie i miałam nadzieję że się domyślisz o co chodzi ale widocznie miałam cię za zbyt inteligentną... Pozdrawiam
dobra moglam sie pomylic... nie zauwazylam twojej ironii gdybys to np dala w cudzyslow to bym sie zorientowala a tak to nie zauwazylam...
Pozdrawiam z Vancouver. Wczoraj piłem z Jensenem Acklesem i Jaredem Padaleckim. PO godzinie dołączył się Tom Welling. Mega :). Szkoda, że Alona Tal nawet była, na nasze zapro :) a potem... hehhe żarcik, Blondyna :). Bądź se nad morzem, czy gdzie jesteś. A co do Iraku tam jest nudno, tylko strzelają i strzelają...
To naprawdę żarty, ale jak ja byłbym nad morze to nie siedział bym przy kompie :).
pozdro
* Szkoda, że tylko ona, bo Kristin Kreuk nie chciała przyjechać. Czemu się tu kłócimy, wielki oftop. Nigdy takiego nie widziałem :).
jeszcze raz pozdro
hehehehe.... ale sie usmialam..... ja wiem tylko to co jest mi do zycia niezbedne a poza tym nie zamierzam sobie zaprzatac mozgu jakimis glupotami:P
A tak na marginesie-ile osób zabił Kellerman podczas I i II edycji, ktoś się doliczył?
Kellerman nie wróci na stówę bo nie pojawił się na liście aktorów , bo sam tak powiedział Paul Aldstain a po trzecie wskrzeszanie jeszcze jego zrobiło by z tego serialu noc żywych trupów