PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Czy tylko ja zauwazylem powazny blad w ostatnim odcinku Prison Breaka?

Otoz: Policja obserwuje WSZYSTKIE rodziny WSZYSTKICH uciekinierow - dobre posuniecie, ALE?Nika do ktorej udal sie MIchael z Lincolnem figuruje w aktach jako zona Scofielda, wiec czemu JEJ policja nie obserwowala?chyba logiczne ze zona to najblizsza rodzina - a z rana postrzalowa duzego wyboru nie maja. Natomiast nasi uciekinierowie bez wiekszych problemow weszli do jej mieszkania, nastepnie wyszli na parking porozmawiali sobie i odjechali...moim zdaniem to najpowazniejszy blad w tym odcinku - ale jakby nie patrzec ten odcinek trzyma poziom rowny pierwszemu sezonowi

ocenił(a) serial na 7
spk_2

no ale przecież FBI podsłuchuje rozmowy rodzin uciekinierów - dlatego C-Note rozmawiał z żoną szyfrem a Sucre nie dzwonił do Maricruz tylko do kumpla, ja nie widziałam żeby stały pod domem każdej z rodzin samochody z agentami, poza tym Nika powiedziała im że policja wypytywała ją... Nika nie nosi nazwiska po Michaelu z tego co pamiętam (chyba Nika Volek), o tym że jest 'żoną' Scofielda wie chyba tylko Bellick

spk_2

Też oczywiście zauważyłem ten błąd, jak i to, że Lincoln pomimo postrzału w nogę od razu biegał jak maratończyk. Druga seria niesie coraz więcej naciąganych pomysłów, ale choćby nie wiem co się działo i tak się czeka z niecierpliwością na kolejny odcinek. Chwała twórcom za pierwszą serię.

ocenił(a) serial na 9
voythaz55

true, true :)

A co do Niki - to parę osób wiedziało, że on ma żonę. Przecież ma to w papierach z więzienia, więc i szanowny agent FBI to wiedzieć musi. W sumie, to aż dziw, że oni nie poustawiali agentów pod domami uciekinierów. Hm...

ocenił(a) serial na 10
Aintha

ech...
gdyby nie te bledy to by nie bylo serialu w ogole :)
w koncu cala ucieczka opiera sie na bledach i niemalze cudach :)

ocenił(a) serial na 3
Krzaq

Ale nie da się ukryć że pierwsze odcinki miały dużo bardziej logiczną przyczyowo skutkową strukture, a ostatni odcinek był wyjątkowo beznadziejny. To martwe zwierze w bagażniku które tam leżało od kilku miesięcy ma udawać spalone ludzkie ciało??
Twórcy zamiast się rozwijać z odcinka na odcinek są coraz gorsi.
Takie Grey's Anatomy na początku miało mieć tylko 9 odcinków, a drugi sezon był niesamowity!! Szkoda żę z tym serialem się tak nie udało. Ale nie stawiam jeszcze na nim krzyżyka, możę się poprawią.

ikari

co wy tam gadacie, podzielam zdaniem Olanda, a z tymi zwierzętami, to dopóki zbadają wszystko dokładnie jak to Michael powiedzial, beda juz dalekooooo... czekam na nastepny odcinek
p.s. Lost od 7 pazdziernika ;pp

Aintha

To czemu Michael kręci z Sarą skoro ma żonę. jestem jeszcze w 1 serii, ale aż mnie zamurowało jak przeczytałam na stronie www.skazanynasmierc.polsat.com.pl w biografii Michaela Scofielda tę informację:
WIĘZIEŃ JEST UPOWAŻNIONY DO COMIESIĘCZNYCH WIZYT MAŁŻEŃSKICH NIKI VOLEK.
Wszystko mi się pomieszało i już nie wiem czy on kocha sarę czy te drugą? A może się rozwiódł z tą niki?

spk_2

Nie rozumie tych którzy oglądająserial i sie przescigają kto znajdzie wiecej błędów. Wiadomo że to ma być dla rozrywki !! Jesli ktos znaduje bledy i mu sie nie podoba to niech nie oglada, niech oglada "Mode na sukces" moze tam nie bedzie błędów ;).

ocenił(a) serial na 10
marcin3001

Dla mnie 2 sezon bedzie ogółem lepszy od pierwszego i juz nawet jest. Naciągane trochę pomysły zdarzają się wkońcu w filmach no nie? A nie zastanawialiscie sie ze w 1 sezonie bylo tez duzo naciąganych pomysłów?

ocenił(a) serial na 9
spk_2

Co z tego, ze widnieje w papierach, jak nikt nie wie zapewne, gdzie jej szukac, czytaj mieszka. Striptizerka ze slubem, zeby dostac zielona karte nie wychyla sie za bardzo, panowie. Bellick wie, gdzie ona robi, to ja zaczal sledzic. FBI jeszcze jej nie znalazlo po prostu.

LuQ_2

Boję się, że Nika zapłaci za pomaganie Scofieldowi w najbliższym czasie, a szkoda, bo to taka fajna laska ;)

ocenił(a) serial na 10
LiMiTED_UNCUT

Nika to nie tylko fajna laska ale i za to dość ładna. Obejrzyjcie kilka fotek i ocencie sami.
http://www.prisonbreak.int.pl/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=385&forum=10& post_id=8209#forumpost8209 [www.prisonbreak.int.pl/...]