PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Przepiękny utwór

ocenił(a) serial na 10

na koniec 13 odc... Pamiętam go z "Mulholland Drive" - niezmiennie porażający :)

maua_5

i co w zwiazku z tym.... ???

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

Kylie Minogue ma fajne nuty:PP

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Eeeee... nic? Rozumiem, że Twoja wypowiedź to miała być złośliwość w czystej postaci?

maua_5

troszke bo nie rozumiem po co zalozylas/es ten watek... :)

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Po co? Bo:
1. ten utwór niezmiennie mnie fascynuje, więc jak go w PB usłyszałam poczułam potrzebę wyrażenia tego na forum. Chyba wolno?

2. i tak na forum się niewiele dzieje, bo jest przerwa w PB, więc nie rozumiem skąd to oburzenie nowym wątkiem. Jest na temat, dotyczy serialu i moich wrażeń, więc co tu jest nie tak?

ocenił(a) serial na 3
maua_5

Na przykład nie tak jest to,że kiedyś pisałaś,że już nie będziesz oglądać pb po odcięciu głowy Sarze,a teraz zaskakujesz jakimiś nutami z 13 odcinka....

ocenił(a) serial na 10
kondziad

No to mnie zaskoczyłeś – nie sądziłam, że moje posty są aż tak śledzone :D

A powróciłam do oglądania jak się okazało, że Sara ma wrócić :P

I nie rozumiem, o co tyle zamieszania? Że mi się podobała końcówka? Skoro można 100x zadawać pytanie, dlaczego bracia mają inne nazwiska, to chyba można też wyrazić opinię o utworze kończącym 3 serię. Chyba, że nie można – to przepraszam, bije się w pierś i biorę na klatę wszystkie zarzuty… :/

maua_5

to musisz miec duze piersi:P niektorzy faceci to lubia:P

ocenił(a) serial na 6
sweetblondi_04Ruda

Blondi ironia pierwsza klasa :) Naprawdę, zaskoczyłaś mnie. Niech zgadne, chodzisz do liceum ? pozdro sweet buziaki :*:*:*

Jecks

Kochany :* dzieki za komplement chociaz widze w nim tez ironie.. :P tak dla przypomnienia to pisalam gdzies ze mam prawie 16 lat to jak moge chodzic do liceum skarbie?? :) caluski:*:*

ocenił(a) serial na 6
sweetblondi_04Ruda

niee....to nie ironia. Ja rzadko ironizuje. A że masz 16 lat to prawdopodobnie nie widziałem. pozdrUfFfFk@ hihi :*

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Się mi dyskusji odechciało - nie sięgam aż tak nisko :P
Paaa!

ocenił(a) serial na 6
maua_5

muwisz o mnie ? hihi

maua_5

pewnie jestes geniuszem i masz wszystko czego zapragniesz:P

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Nie wiem czy geniuszem, ale jak mamy sprowadzić rozmowę o utworze na koniec III sezonu PB do dyskusji o wielkości mojej klaty to ja podziękuję :D

ocenił(a) serial na 6
maua_5

równie dobrze mógłbym rzec, że sam temat założony był bez sensu. Wątek już był, tylko wystarczy poszukać. Jeżeli chcesz się pochwalić że oglądałeś/aś "Mulholland Drive" to wejdź na forum "Mulholland Drive" i przestać pisać że inni gadają głupoty na Twoim temacie, skoro sam temat zdaje się być bez sensu. Tylko się nie unoś pochopnie.

P.S. i zostaw Blondi w spokoju bo ona jest SwEeEt jak ja hihi

Jecks

dzieki ale sama porafie sie bronic:*:* ale coraz bardziej sie do ciebie przekonuje... przynajmniej juz na mnie nie najezdzasz...:)

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Jak nazywa się ten utwór ..jeśli możesz to podaj

ocenił(a) serial na 9
limak7736

Nie pamiętam dokładnie tytułu ale wiem że to jest piosenka Eltona Johna z "Króla Lwa" .

maua_5

Bardzo fajny kawałek, zgadzam się. Ostatnio wróciłem do tego odcinka i postanowiłem, ze gdzieś poszukam tej muzyczki.

Sweetblondi i Jecks - to Wasze posty zaśmiecają forum - nie wnoszą nic nowego i są nei na temat, więc Wasza krytyka jest nie na miejscu. Jak podrośniecie to zrozumiecie w czym rzecz.

ocenił(a) serial na 9
Radek_23

No śmieciarze jedne weźta dorośnijcie ;D No i w ogóle piszecie nie na temat , żal mi was :D

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

Depp gratulacje za to że piszesz na temat :D :P

ocenił(a) serial na 9
Jecks

No jak nie piszę jak piszę ?!

Radek_23

raz na ruski rok sie odzywasz nie pytany i myslisz ze swiecisz....

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Ja się ciebie też nie pytałam o zdanie, a się panoszysz w moim wątku bez opamiętania...

maua_5

ojej po prostu strzaszne... a wiesz ile mnie obchodzi ze to twoj watek...

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Czasami buszuję sobie po filmwebie i zastanawia mnie jedno...
Dlaczego niektórzy na tych forach chcą za wszelką cene pokazać, że
to właśnie Oni wiedzą na jakiś temat więcej.. Czasami można się pośmiać
jak ja się śmieje patrząc na to jak ktos śledzi dany temat i 'sensownie' odpisuje za wszelką cenę pisząc o swoim subiektywnym zdaniu :) Raz na jakiś czas coś napiszę na forum ale nie po to, żeby być cool ale żeby się coś dowiedzieć :D:D POzdrawiam wszystkich użytkowników filmweb ;] ps nie odpisujcie.. nie ma na co! (to jest moja mala opinia) :)

ocenił(a) serial na 6
Radek_23

"Sweetblondi i Jecks - to Wasze posty zaśmiecają forum - nie wnoszą nic nowego i są nei na temat, więc Wasza krytyka jest nie na miejscu."

zgadzam się, lecz nie przyrównuj mnie do Sweetblondi bo to inna półka żarcików i półżarcików ???

"Jak podrośniecie to zrozumiecie w czym rzecz." - a w czym rzecz Radku, skoro każesz mi "podrosnąć" i zrozumieć w czym rzecz.

ocenił(a) serial na 9
Jecks

Morał jest taki że nie warto zakładać kilku takich samych tematów . Tematy o tym kiedy sezon 3 w Polsce i 4 na świecie juz były , również ten o zachwycającej i ujmującej za serce piosence z ostatniego odcinka 3 sezonu.

Jecks

"nie przyrównuj mnie do Sweetblondi bo to inna półka żarcików i półżarcików ???"

pewnie ze inna w koncu trudno byc na szarym koncu nie Jeks ale nie zalamuj sie jutro tez jest dzien...

ocenił(a) serial na 6
sweetblondi_04Ruda

Miałem na myśli Twoją półkę jako przyrównanie do półki sklepowej. Dajmy na to że twoja półka żarcików to same buzony i inne tanie wina. Moja półka żarcików to natomiast Vodki wyborowe i ogórki konserwowe.

Jecks

a browary sa na twojej czy mojej polce??? skoro mowa o alkoholu... :P

ocenił(a) serial na 6
sweetblondi_04Ruda

Browary jak z takie z Biedronki to półka Bovera. Natomiast Browary smaczne i te bardziej "wykwintne" to rozmawiaj z Deppem.

Jecks

a Jak chce Leszka zielonego??? :P

ocenił(a) serial na 6
sweetblondi_04Ruda

to se kup.

ocenił(a) serial na 9
Jecks

no albo powiedz starszemu koledze to Ci kupi 2

Rodion_

16 letnia gówniara i coś o piciu piwa pisze.....

danteusz

cos ci w zwiazku z tym nie pasuje??? to napisz to w pamietniku albo gdzies na lustrze albo gdziekolwiek... takie jest zycie.... kobiety szybciej dojrzewaja od facetow...

Rodion_

sama sobie moge kupic Depp nie potrzebuje do tego starszych kolegow....

sweetblondi_04Ruda

Picie alkoholu przez dzieci to dla mnie patologia.

ocenił(a) serial na 3
danteusz

grubatomek:Nie śledzę żadnych postów tylko jestem pamiętny.

ocenił(a) serial na 9
kondziad

Sama sama ważna mi dama ...

danteusz

to w takim razie moje cale gim jest patologiczne jak wiekszosc w Polsce...

ocenił(a) serial na 6
sweetblondi_04Ruda

no niestety. To akurat jest szczera i smutna prawda

ocenił(a) serial na 3
Jecks

Zawsze rozpoznasz;)

Jecks

czemu smutna?? jest wesolo... gdybym mogla to zostalabym w gimie cale zycie z moimi ludkami... :P

sweetblondi_04Ruda

To przezajebiście ale dlaczego pomyślałaś, że kogoś to będzie obchodzic?

ps.Patologiczne środowisko.....

ocenił(a) serial na 3
danteusz

Blondi zaskoczy nas wyrazem 'ptakologia'....

sweetblondi_04Ruda

Bo jeks stwierdzil ze to sumutne a ja temu zaprzeczylam... tak dla jasnosci... :p

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Buhahahaaa, „gdybym mogla to zostalabym w gimie cale zycie z moimi ludkami” :D Szok, jak ty dziecko g*wno wiesz o życiu :P

Z drugiej strony w „gimie” pewnie i jest wesoło – mama z tatą dadzą kaskę na piwko, neta i imprezy, to cóż się stresować… Nawet śmiem rzec, że ci zazdroszczę :D