PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Lekka przesada Whistler skręcił sobie noge w dżungli, a tu nagle w porzuconej fabryce wyskakuje przez okno i biegnie co sił w nogach.Szybko zagoiła mu sie kontuzja. Zauważyliście że Michael cały film nosi długą koszulke i tylko w jednym momencie ją sciąga ale stojąc tyłem. Pewnie stylistą nie chciało nakładać się tatuażów w 3 serii. Ogolnie serial mocny i zajefajny. Jestem fanem

ocenił(a) serial na 9
THE_MASK

Whistler oszukiwał bo chciał ich zgubić tzn. właśnie czekał na taki moment jak wtedy co uciekł.A co do tatuaży to masz rację.

Rodion_

naprawde ich oszukiwal??? (wow) a dlaczego chcial ich zgubic??

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

oj Sweeti . Whistler jest ze złej Firmy a Firma chciała upiec 2 pieczenie na 1 ogniu tzn.dostac Whistlera a nie oddac LJ-a kapisz ?

ocenił(a) serial na 5
Rodion_

Ja nie kapię, po cholerę im ten dzieciak był...

Rodion_

to cwaniaki z nich... :) rozumiem dzieki:P

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Titak a postaw sie w ich sytuacji . Masz dzieciaka którego Ci porywaja to co wtedy robisz ?! Dajesz sobie siana i wrzucasz na luz , olewasz go czy próbujesz za wszelka cenę go uratowac ??

ocenił(a) serial na 9
Rodion_

Titak twoj komentarz wymiata ... :]...Po kiego wała ogladales Prison Break'a 3 sezon, jezeli nie zajarzyles nawet po co był im LJ ...

ocenił(a) serial na 5
Bobey

<jebut>
Znaczy to na początku to ja wiem, że go chcieli wymienić, ale potem go nie chceli oddać, bo co? Złośliwi byli? Albo Majkel miał im coś jeszcze do zaoferowania?

Po co oglądałam trzecią serię? Eee... nie wiem.