Czy ktoś wie ile epizodów przewidziano na 3 sezon? Czy jest ich tylko 13? Bo nigdzie nie mogę znaleźć więcej a nie ma żadnych informacji jakoby było więcej w tej serii. Z tego co przeczytałem to ma być 4 seria (prawdopodobnie 16 odcinków) ale nie wiem czy 3 seria kończy się na 13? Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję :-)
po pierwsze kochany nie wiem dlaczego nazywasz odcinki epizodami.. :) (to dosyc dziwne...)
w 3 serii jest tylko 13 odcinkow a o 4 jeszcze nic mi nie wiadomo... :)
Nie no niemoge z niej nawet do nieznajomych wali teksty "kochany" tak puszczalskiej suczki dawno nie spotkałem
po pierwsze kochany nie wiem dlaczego nazywasz odcinki epizodami.. :) (to dosyc dziwne...)
No widzę jak zwykle błyszczysz wiedzą, odcinek po ang to właśnie episode...
Blondi jaki avatar ;P oOo chciala bys tak wyglądać coo ?? No niestety nie mozna miec wszystkiego.... ;P
po pierwsze Bover wole wyrazac sie do ludzi "kochany" "slonko" "zlotko" itd niz caly czas jak ty ich obrazac...
Dareczku: ja ucze sie niestety tylko niemieckiego:( przykro mi
Aniu: chcialam ci tylko pokazac do czego masz dozyc, a moj wyglad jest dla mnie zadawalajacy... wiec ten avatar nie wywoluje u mnie zadnych kompleksow... w przeciwienstwie do ciebie jak widze... :p