Końcówka ostatniego finałowego epizodu 3x13 The Art Of The Deal dała dużo do myślenia. Chodzi mi o wątek dotyczący Sary. W Internecie aż huczy od plotek, że Sara jednak żyje, a ja postaram się udowodnić wam, że może być tak faktycznie. Cofnijmy się kilka miesięcy wstecz, Kiedy Sarah Wayne Callies zaszła w ciąże główny producent poinformował fanów aktorki, że nie pojawi się w 3 sezonie, ale WRÓCI NA PLAN. Obiecanki cacanki, gdyby nie "dziwna" rozmowa Whistlera z Mahone, której najważniejszy fragment brzmi:
Whistler: Wchodzisz?
Mahone: Lepiej, żeby była w stanie zająć się czymś dużo więcej.
Ponieważ, jeśli zrobiła to, co myślisz, że zrobiła...
Mówię o Sarze...
To ona jest słabym ogniwem.
On ją odnajdzie.
A wtedy Scofield odnajdzie ciebie...
I mnie.
A ja nie będę płacić za wasz bałagan.
Whistler: Wchodzisz czy nie?
Mahone: Wchodzę.
Ta rozmowa została wtrącona nie bez powodu. Nie wydaję mi się aby scenarzyści wspominali Dr. Sare Tancredi tylko dlatego, że Michael chce się zemścić. Innymi słowy chciałbym stwierdzić fakt iż serialowa Sara pojawi się wkrótce w Prison Break.
ZAWSZE w filmach / serialach, jesli ktos umiera, pokazana jest scena smierci. Jesli nie widac egzekucji ofiary, to znaczy ze albo zyje, albo jej powrot jest mozliwy lecz nie pewny.
Tak samo ostatnio bylo w innym seialu, Kyle XY. Okazalo sie ze zyje ;d
Taylor też bedzie żyła ;P
a co do tego że Sarah ma wrócic na plan. wszystko możliwe . stanie sie co sie ma stać ;)