To prawda że sara wróci czy to po prostu podrasowane plotki??
dzięki bardzo za odpowiedź jakiej oczekiwałam;d no może poza tą o mściwym jeźdźcu bez głowy xD pozdrawiam:*
na prośbę fan(atyk)ów nasza kochana Sara, cała i nienaruszona wróci do obsady PB. Nikt nie wyklucza opcji, że Tweeiner czy Abruzzi również wrócą, kiedy fani zaczną sie buntować. :))
Tweener i Abruzzi na pewno nie wroca wiec nie rozsiewaj glupich plot!!!!
Kallermann zaznaczam tez nie wroci tak ostatnio czytalam :P
'Killarmenn' nie wróci?? no co ty powiesz??? :))) a gdzie tak pisało?? na pudelku?? zerknij no kochanie kilka tematów niżej
Blondyna skąd wiesz ze nie wrócą??? Pogrzebów nie pokazywali wiec jeszcze nic nie wiadomo xD W tych serialach wszystko się może zdarzyć ;))
''Abruzzi z dwudziestoma ranami postrzałowymi trafi do szpitala, jego stan będzie krytyczny ale mimo to przeżyje!
Co do 'Tweenera, okaże się, że to jego brat bliźniak został zastrzelony, prawdziwy Tweener nadal jest w Fox River i będzie czekał na powrót braci'' :PPPP
kochanie zerknelam i sama nawet zalozylam takli watek na stronie forum do aktora....a pudelka nie przegladam juz od dawna bo tam pisza glupoty wyssane z palca.....
Tak, wraca. Oficjalna wiadomość. A co do innych to Kellerman sam wypowiadał się w wywiadzie, że w obecnej chwili nie wraca, gdyż jest zaangażowany w inny telewizyjny projekt. Ale kto wie, co może się zdarzyć. Nie pokazali, że go zabili, ci co strzelali do środka furgonetki mogli zastrzelić przewoźnika, a samego Kellermana odbić. Może będzie chciał się również zemścić np. na Caroline? Pożyjemy zobaczymy.
zawsze popiszesz sie czyms madrym....
dzieki to bardzo kuszaca propozycja ale nie skozystam.... sam sobie possij palca...:P
Tylko jak już mi będziesz ssać to załóż torbę na łeb wole nie patrzeć jak wyglądasz :D
Ja sie nie interesuje "Dużym palcem" tonego :P Tylko się martwię o Ciebie że się udławisz kochana... ;PP