PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

To prawda że sara wróci czy to po prostu podrasowane plotki??

ocenił(a) serial na 8
Peyton_Sawyer_2

Prawda ;) Pozdrawiam ;*

yyy_

sara powróci jako mściwy jeździec bez głowy

Peyton_Sawyer_2

Pewnie ze wroci,,,,,, nie ma to tamto.... hehe

ocenił(a) serial na 7
Peyton_Sawyer_2

dzięki bardzo za odpowiedź jakiej oczekiwałam;d no może poza tą o mściwym jeźdźcu bez głowy xD pozdrawiam:*

Peyton_Sawyer_2

na prośbę fan(atyk)ów nasza kochana Sara, cała i nienaruszona wróci do obsady PB. Nikt nie wyklucza opcji, że Tweeiner czy Abruzzi również wrócą, kiedy fani zaczną sie buntować. :))

mp_555

Tweener i Abruzzi na pewno nie wroca wiec nie rozsiewaj glupich plot!!!!
Kallermann zaznaczam tez nie wroci tak ostatnio czytalam :P

sweetblondi_04Ruda

'Killarmenn' nie wróci?? no co ty powiesz??? :))) a gdzie tak pisało?? na pudelku?? zerknij no kochanie kilka tematów niżej

ocenił(a) serial na 8
mp_555

Blondyna skąd wiesz ze nie wrócą??? Pogrzebów nie pokazywali wiec jeszcze nic nie wiadomo xD W tych serialach wszystko się może zdarzyć ;))

yyy_

''Abruzzi z dwudziestoma ranami postrzałowymi trafi do szpitala, jego stan będzie krytyczny ale mimo to przeżyje!
Co do 'Tweenera, okaże się, że to jego brat bliźniak został zastrzelony, prawdziwy Tweener nadal jest w Fox River i będzie czekał na powrót braci'' :PPPP

mp_555

kochanie zerknelam i sama nawet zalozylam takli watek na stronie forum do aktora....a pudelka nie przegladam juz od dawna bo tam pisza glupoty wyssane z palca.....

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Odrazu widać że kobieta założyła temat eh........

ocenił(a) serial na 7
ElectricWarrior

Tak, wraca. Oficjalna wiadomość. A co do innych to Kellerman sam wypowiadał się w wywiadzie, że w obecnej chwili nie wraca, gdyż jest zaangażowany w inny telewizyjny projekt. Ale kto wie, co może się zdarzyć. Nie pokazali, że go zabili, ci co strzelali do środka furgonetki mogli zastrzelić przewoźnika, a samego Kellermana odbić. Może będzie chciał się również zemścić np. na Caroline? Pożyjemy zobaczymy.

ocenił(a) serial na 3
pannaannowata

Blondi a może chcesz te głupoty wyssać z mojego palca :D

Antonio_Montana

zawsze popiszesz sie czyms madrym....

dzieki to bardzo kuszaca propozycja ale nie skozystam.... sam sobie possij palca...:P

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

Tylko jak już mi będziesz ssać to załóż torbę na łeb wole nie patrzeć jak wyglądasz :D

ocenił(a) serial na 7
Antonio_Montana

Wyczuwam nutkę sarkazmu? Skąd ta ironia?;D o tym ssaniu mówie;)

Antonio_Montana

juz mowilam: SAM SE POSSIJ

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

Blondi przecież ssiesz wszystkim do okoła... Czemu Tonemu nie chcesz?? ;]

ocenił(a) serial na 3
yyy_

Bo za duży :

ocenił(a) serial na 8
Antonio_Montana

Ahh jeszcze by się nasza Blondi udławiła

ocenił(a) serial na 3
yyy_

I nie daj Boże wylądowałaby w szpitalu :(

Antonio_Montana

jak by bylo co to ania jak widac jest zainteresowana....

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

super dyskusja się tutaj toczy nie ma co ;f

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

Ja sie nie interesuje "Dużym palcem" tonego :P Tylko się martwię o Ciebie że się udławisz kochana... ;PP

yyy_

"o mnie sie nie martw ja sobie rade dam......." a poza tym jak ja sie zajme jego palcami to ty mozesz inna czescia ciala jak tak bardzo ci zalezy...
Tony a potem ty mi...