PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Na drugim sezonie powinien byc stanowczy koniec prison breaka zeby nie popsuc tego filmu...Po pierwsze Caroline powinna unielaskawic braci, Mahone powinien zabic tego murzyna(tego co bil Scofielda w 2x19 nie pamietam jak on sie zwie) a nastepnie udac sie na odwyk...Sucre powinien na lotnisku zabic bellicka..T-bage moglby w koncu zostac w kocu zlapany i wyladawac w celi z Avokado ktory zrobil by mu niezly rzeznik w dupie:))Ambruzzi mogl przezyc bo byl najlpeszy:)Takie jest moje zdanie i na tym powinien byc koneic prison breaka...Jeszcze Kellerman moglby popelnic samobojstwo wczesniej wrabiajac w cos Caroline:)A C-note moglby powiedziec temu inspektorowi cala prawde i wrocic do rodziny...no tak by bylo najlpiej wg mnie..teraz wasze opinie

ocenił(a) serial na 8
karas89

Tez uwazam ze serial powinien sie skonczyc na 2 sezoeni. Troche sie juz zaczyna ciagnac. A co do twojej wypowiedzi fajnie to rozkminiles wszystko. Ale cos mi sie wydaje ze to nie bedzie takie proste:P A jeszcze jedno "Mahone powinien zabic tego murzyna" jakiego murzyna? moze chinola:P no to tyle odemnie. jestem po 3 odc. prisona i czas najwyzszy isc spac;D

ocenił(a) serial na 10
karas89

Caroline napewno nie ułaskawi braci bo zrezygnowała z urzędu, Mahone nie pójdzie na odwyk bo jest winny zabójstwa z premedytacją i pójdzie siedzieć (po zeznaniach C-Note'a). Bellick, jaki jest, taki jest ale napewno nie zasłużył na śmierć, zwłaszcza z ręki tej pipki Sucre. T-Bag prędzej zginie niż trafi za kratki a C-Note nie wróci do rodziny bo ma prawomocny wyrok. Co najwyżej część kary zostanie anulowana za pomoc w zeznaniach przeciwko Mahone'owi i wyjdzie za 2-3 lata.
Najlepsze jest to że nikt nie wie co się stanie z braćmi. Czy znikną na dobre czy też zostaną uniewinnieni ? Mysle że jednak spróbują nawiać z USA bo wszystkie inne możliwości im się wyczerpały.

ocenił(a) serial na 10
karas89

1. co oznacza w twoim rozumieniu uniełaskawić?
2. gdzie ty widziałeś, żeby murzyn bił scofielda?
3. po pierwsze: sucre nikogo nie zabije, bo jest rasową ciotą; po drugie: nikt nie zabije bellicka, bo jaki by on nie był, dotrwa do końca;
4. jeśli naprawdę uważasz, że avocado zrobiłby cokolwiek T-Bagowi, to ustanowiłeś nowy wymiar debilizmu. nie wiem, dzieciaczku, czy uważnie oglądałeś, ale avocado przestraszył się bellicka. a bellickowi do t-baga daleko. ponadto, naprawdę jesteś tak bezdennie głupi, że wierzysz, że t-bag dożyje powrotu za kratki?
5. na szczęście peter storemare nie miał czasu na zajmowanie się taką popierdółką, jak drugi sezon PB. to jeden z powodów, dla których go szanuję.
6. kellerman jest wyszkolonym mordercą. ma więcej w sobie zimnej krwi niz sam pieprzony terminator. tacy ludzie nie popełniają samobójstwa, idioto.
7. c-note mógł zginąć. przynajmniej to byłoby czymś oryginalnym w tym zwalonym sezonie. na miejscu jego rodziny w ogóle nie wybaczyłabym mu kłamstwa, że jest w Iraku.
8. przekręty caroline prędzej czy później i tak wyjdą na jaw.

a teraz rada: może pooglądaj sobie komedie romantyczne, m jak miłość, albo bajki na cartoon network, bo chyba do prawdziwej akcji jeszcze nie dorosłeś.

uzi_3

Jak byś nie zauwazyl napisalem tylko to co uwazalbym za najlepsze zakonczenie 2 sezonu...Ale oczywiscie zawsze musi sie znalezc jakis prymitywny idiota ktory nie wytrzyma bez krytykowania...Odpowiem na twoje podpunkty
1Faktycznie mialem napisac ulaskawic ale ogladalem prison breaka do 3 00 w nocy takze wiec moglem sie pomylic...
2Moze nie byl to do konca murzyn ale skoro jestes takim wielkim fanem tego filmu to nie powinienes miec problemow z rozpoznaniem tej postaci, ale dobra skoro jestes juz taki pusty i tak malo kapujacy fakty to chodzilo mi o KIMA
3Jesli myslisz ze Sucre w sytuacji w ktorej moze go zabic i miec spokoj do konca zycia(bo tylko bellick wie gdzie on sie ukrywa)lub poddac sie Bellickowi to wedlug mnie kazdy z uciekinierow zabil by go...
4Jak bys nie zauwazyl Avokado nie przestraszyl sie samego Bellicka ale jego kontaktow z klawiszami, tym samym ty ustanowiles jednak najwiekszy punkt debilizmu...A dlaczego T-bag mialby nie przezyc powrotu za kratki??
6Jestes tajnym agentem, nagle tracisz wszystko kariere przyjaciol zostajesz zupelnie sam jak myslisz pacanie o czym mysli Kellerman??
7 Pewnie odrazu mogla go jego zona zabic za to ze niechcial sie przyznac ze trafil za kratki, naprawde gdy dzisiaj czytalem twoja wypowiedz to stwierdzilem ze mozna byc ladnym idiota...
8 Jedyny punkt z ktorym sie z Toba zgadzam, aczkolwiek tak jak juz napisalem dla mnie fajnie by bylo gdyby to Kellerman ja wydal...
Teraz powinienes chyba zrozumiec ze nie opowiadalem zakonczenia tylko napisalem to co uwazalbym za stosowne...Moze Ty napiszesz swoje zakonczenie z ciekawoscia przeczytam jak tak wybitna i nigdy niepopelniajaca bledow osoba wymysli to...A i jescze jedno nigdy nie obrazaj ludzi na forach bo wtedy napewno twoje opinie nie beda traktowane powaznie...

ocenił(a) serial na 10
karas89

1. marne wytłumaczenie głupoty i braku wystarczającego zasobu leksykalnego, żeby się wypowiadać gdziekolwiek
2. nie do końca murzyn? buahahahaha złote usta 2. pan Kim - jak wskazuje kolor skóry i nazwisko, ty ograniczony daltonisto, jest Azjatą. ŻÓŁTY, wiesz, jaki to kolor?
3. Każdy, gdyby uciekali Abruzzi z T-Bagiem i nikt poza tym. Sucre jest rasową ciotą i głupkiem, który trafił za kratki, kiedy kradł pieniądze na pierścionek zaręczynowy. I to dał sie wrobić własnemu kuzynowi. Taka pierdoła nie zabiłaby nawet karpia na Boże Narodzenie.
4. Bo go zabiją, idioto.
5. tego punktu u ciebie nie było, czyli pewnie nawet liczyć, głupku nie potrafisz;)
6. O zemście. Zastanów się może lepiej nad napisaniem drugiego zakończenie do Dumy i uprzedzenia albo Konrada Walenroda, albo Cierpień młodego Wertera, zanim się za Prison Break zabierzesz.
7. Nie, ale mogła nie być głupią, naiwną pipą i mieć go w dupie. Ale przecież to by nie było ani troche romantyczne. Jakby więc miał się ciągnąć tragiczny wątek C-Note'a...
8. Ile myślałeś nad zastosowaniem "aczkolwiek" w zdaniu?

"A i jescze jedno nigdy nie obrazaj ludzi na forach bo wtedy napewno twoje opinie nie beda traktowane powaznie.." skup się na pracy nad sobą, głupku, przez stosowanie się do własnych zaleceń;)

ocenił(a) serial na 10
karas89

Czytam i śmieje się na głos. I nie wiem co jest śmieszniejsze - głupota Karasa89 czy upokorzenie jakie zafundowała mu Uzi :-)
Uwielbiam kiedy kompletny idiota, a wierz mi Karas, naprawdę nim jesteś i nie piszę tego by ci dogryźć, stara się dowieść głupoty innych nie mając świadomości własnej ułomności.
Twoje wywody są tak zabawne że chyba tylko ich wyśmiewanie może je przebić. Post z czarnoskórym azjatą zasługuje na nominację do nagrody im. Corkiego Thachera choć reszta wypocin też trzyma poziom twojej inteligencji.

ocenił(a) serial na 10
Abruzzi

nie, nie - on nie był czarnoskórym azjatą - on był "nie do końca czarny ;)