Wczoraj musiałem dużo nauczyć się na niemiecki, siadam przy stole, zaczynam czytać i tak mysle sobie o PB i wpadłem na pomysł aby pójść na skróty otóż zrobiłem obrazek w którym zawarłem ukryte informacje ale jak sie na niego patrzyło było widać tylko obrazek przedstawiający jakies bazgroły. Moi nauczyciele wiedza że jak mi sie nudzi to lubie sobie rysować. Miałem na stoliku kartkówe i troche dalej ten obrazek. Wszystko ściągnąłem i mam 5 :D Nauczyciel nawet nie pomyślał że to moze cos byc innego niż tylko moje bazgroły. hahaha
Oto historia Michaela Scofielda z polski :D:D:D ahh ten PB
puknij sie w tą pustą głowe!Twój komentarz jest żałosny!Jak go czytałam to jedyna myśl jaka mi przyszła do głowy to "Ale z Ciebie......."także następnym razem nie pisz takich głupot!
Michaelu Scolfieldzie z polski!hahahaahah
Rzeczywiście wykręciłeś taki numer że nawet 10letnie dziecko by potrafiło tak zrobić.
Droga Samiro, twój komentarz jest żałosny a to dlatego że mój temat był napisany żartobliwie nie majacy na celu wzbudzania krytki, agresji, czy obrazania sie wzajemnie. Żałosne tematy zakładają ludzie którzy piszą o tym co widzieli w 19odc s02. Poza tym jak znajdziesz takiego 10latka który zrobi takie coś prosze przeslij screena podam Ci nawet link gdzie można umieścić www.imageshack.us a ja Ci powiem czy miałem podobnie :D Tuż to geniusz mały bedzie. Może Ty z zawodu jesteś kimś co rozszyfrowuje zagadki?
Chodziło mi głównie o to że po tym serialu zaczyna mi "walić na głowe" oglądam już chyba 3 raz + jeszcze w tv i chciałem sie dowiedzieć czy wam też tak odwala.
Pozdawiam fanów i Ciebie Samiro haha ;]
Niezły pomysł. Jak widać opłaciło się. Sam lata temu robiłem podobnie (na kartce "pisałem" wypisanym długopisem ściągę - było widać tylko pod kątem). Pozdrawiam
O lol i juz posypała sie krytyka :P
chce sie chwalic niech sie chwali :P
PS, Jak powiedzmy bedziesz w niemczech i trzeba bedzie cos powiedziec to bedziesz mial tą kartke? ;) Lepiej sie ucz, czlowieku :P
A oto i moja wypowiedz umoralniająca xD