PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Nienawidzę tego : TO BE CONTINUED!! Mam nadzieje ze za tydzien bedzie jeszcze lepszy odcinek!!

ocenił(a) serial na 10
AgaP_2

no nie ma co super dzisiaj był!!! Kurde jak ja lubie takie filmy co non stop trzymają w napięciu;)

Jeordie_White

najlepszty z calej histori pb? no to lipa bo caly czs sie tlukli jak dla mnie beznadzieja

ocenił(a) serial na 10
ebixy

Nie był napewno najlepszy bo były jeszcze lepsze m.in ucieczka

ocenił(a) serial na 7
AgaP_2

a to dopiero początek
jak obejrzysz drugi sezon to prawie o każdym odcinku będzie można tak powiedzieć
pozdo dla fanów
p.s. ja dzisiaj swierdziłam, że nie będę oglądac na polsacie bo ten lektor mnie dobija !!! zreszta tłumaczenie momentami jest śmieszne

ocenił(a) serial na 10
jaga_5

co racja to racja - lektor jest do dupy :)

ocenił(a) serial na 10
k16a7

smialo moge powiedziec ze od tego odcinka co teraz byl w tv zaczna sie trzymajace w napieciu odcinki, az do ucieczki ;-)

AgaP_2

Taak! Normalnie tak mną nerwy trzepały przy tym odcinku... Ja się tylko dziwię, jak oni to będą wszystko ciągnąć przez te kilka sezonów...?

ocenił(a) serial na 10
AgaP_2

najciekawszy? pff.. zobaczysz co bedzie potem ;d;d;d pozdroo ;*

ocenił(a) serial na 10
misia__misiunia

jak dlamnie 6-7odcinek najleprzy:) no i może ucieczka Jak Abruzzie odcinareke Teddiemu:)

sara137

mi też sie bardzo podobały te dwa odcinki a w tym serialu jest najlepsze to że przez cały czas trzyma w napięciu i jest sporo fajnych zwrotów akci a jeśli chodzi o plan uciezki z wiezienia t to dopiero początek uważam , że później robi się jeszcze ciekawiej. Nie wytrzymam jak zrobią jeszcze 3sezon napięcie mnie wykończy ;-P
miłego oglądania tym którzy nie widzieli jeszcze wszystkich odcinków zrobionych do tej pory!!!!!!!

ocenił(a) serial na 6
eda

jak zobaczyłam ten wkurzający napis TO BE CONTINUED..( czy jakoś tak) to mnie szlag trafił i omal nie wyrzucilam telewizora przez okno... Ale odcinek był delikatnie mówiąc, mocny :) Najlepsze chwile odcinka to jak oni dowiedzieli się o tym, że telefon był z Waszyngtonu, kiedy wpadli na pomysł rozwalenia klimy, a już w ogóle najlepsze, kiedy Fernando nie chcial przewiercić głowy diablu... Po prostu komedia...

ocenił(a) serial na 10
sara137

no 6. odcinek był fuul napięcie wypas!!! jak się skończył to tak mnie telepało, że aż sie sama zdziwiłam. to było coś!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
kate_1555

aha plus dialogi między michaelel i ferdziem (znaczy fernando), to też było dobre!

ocenił(a) serial na 8
AgaP_2

Odcinki szósty i siódmy są naprawdę świetne:). Nieźle trzymają w napięciu, no i te zwroty akcji, a o humorze nie wspomnęXD. Plus MiSa.

ocenił(a) serial na 10
Dai

Zazroszczę wiernym fanom odcinków puszczanych na Polsacie> Ja bym nie mogła czekać tydzień na kolejny odcinek PB. 6 i 7 super!!

ocenił(a) serial na 10
AgaP_2

ogladalam cała pierwsza seria i do 17 odcinka 2 i moim ulubionym jest 1x16 czyli Brothers Keeper :D booski odcinek .. ta cała retrospekcja i woguule =p ... hehe mozna sie wiele dowiedziec o naszych ulubiencach :)

AgaP_2

ja to się wogóle zastanawiam po co to TO BE CONTINUED skoro wyjścia nie ma tak czy siak kolejny odcinek jest kontynuacją bez napisu TO BE CONTINUED