PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Ostatni odcinek rewelacja. Trzymał w napięciu od początku do końca. Scofield wykiwał wszystkich w mistrzowski sposób. Zawiodłem się trochę na końcówce która otwiera drogę do dalszych wydarzeń. Będzie mi trochę brakowało tego serialu i czekanie z niecierpliwością do kolejnego wtorku na
nowy odcinek. Serial mistrzowski PB Rulezzz

ocenił(a) serial na 6
szm007

Na imdb.com pisze, że trzeci sezon ma 22 odcinki.

http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes

ocenił(a) serial na 10
Brudny_Harry

przeczytaj sobie też to:

- Decyzja o czwartym sezonie Prison Break nie została jeszcze oficjalnie podjęta. Takich decyzji nigdy nie podejmowaliśmy tak szybko. Ale nasz następny sezon NIGDY nie będzie tak dobry jak ten wcześniejszy, więc nie wymagajcie za dużo. Jestem innego zdania niż reporter TV GUIDE Ausiello.

- Wierze, że zdecydujemy się na ten 4 sezon, ale nie mogę tego zagwarantować. (..). Nie martwcie się pogłoskami reporterów…. jeśli serial zostanie anulowany, na pewno niedługo będę o tym wiedział, i poinformuję was. Nie myślcie o tym, co się może zdarzyć. Mam wiarę.

- Jakiekolwiek epizody nie będą na wiosnę. Musielibyśmy rozpocząć od niczego, miną miesiące zanim produkcja się zacznie. Epizody, które oglądacie w TV są nagrywane z miesięcznymi wyprzedzeniami.

Nick Santor

użytkownik usunięty
szm007

w sumie gdyby Scofield nie dowiedział się o walizce, Sucre nie trafiłby do więzienia a wątek T-Baga zostałby po prostu zakończony- można by to uznać za koniec......Amerykańce zawsze muszą jednak pozostawić coś bez sensu...tak na wszelki wypadek, jakby była kontynuacja, co do PB-wydaje mi się że będzie..