Fani LOST twierdzą,że nie zaniżają oceny PB - głoszą,iż jest wręcz odwrotnie. Ok,zgodzę się,że w obu przypadkach może dochodzić do tego typu dziecinnych poczynań,jednak chcę zwrócić na coś uwagę.
Otóż jakiś czas temu obydwa seriale miały mniej-więcej po tyle samo głosów.
Przykład - 06.03.07 :
PRISON BREAK 11326 głosów
LOST : 11284 głosów
Różnica jak widać niewielka.
Natomiast dziś, o godz. 16:15 Prison miał już na swoim koncie 11685 głosów , przy czym Lost uzyskał jedynie 81 głosów więcej niż przed 2 dniami.
Nie twierdzę oczywiście,że wszystkie 349 głosów PB otrzymał od pseudo-fanów Lost. Tak samo nie sądzę,żeby wszystkie 81 Lost otrzymał od pseudo-fanów PB.
Chcę tylko powiedzieć,że fani Losta mają tupet , skarżąc się na pseudo-fanów PB przy powyższym stanie rzeczy.
Pozdrawiam :)
Odpowiedzią niech będzie tupot fanów PB. Tupot miliona stóp! Apelowałem poniżej o zakładanie tysięcy kont (kąt - dla dzieci NEO). Niech sie fani Losta w końcu uciszą. Niech im ziemia kaliska lekką będzie.
Forza Prison, na pochybel reszcie!
Hm przyznam bardzo trefna uwaga.
Hehehe nie no naprawde,w tej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak potępic tupet fanow losta :)
Pozdrawiam gorąco :*
A nie uważasz, że jeśli by było tak jak mówisz, to lost również musiał by otrzymać około 349 głosów. Bo z tego co zauważyłam, to dzieciaki prowadzą tą niedorzeczną wojnę przez zakładanie kont w celu równoczesnego dania jednemu serialowi 1, a drugiemu 10.
Być może duży przypływ głosów wynika z faktu 'nowości' PB. Z tego, że dopiero pojawił się na antenie i trafił do szerszego grona odbiorców, a wcześniej oglądały go jedynie osoby, które ściągnęły go z internetu.
Być może po prostu dzieciaki już wcześniej miały konta, 10 powędrowało do LOST, a Prisona nie znały. Nie wiem,ale post mądry. Mahone z Ciebie będzie :P
natalia nemo -> chyba nie zrozumiałas przesłania powyzszej wypowiedzi. Autor z pewnością nie miał na myśli tego,o czym Ty mowisz.
To było po prostu o...tupecie fanów Lost :))
vinga- zdajesz sobie sprawę, że tą odpowiedzią zrujnowałaś sens życia założyciela posta? :D
Spokojnie - sens mojego życie jedynie leciutko został zachwiany :):P
Chodziło mi o coś troszeczkę innego :)
Otóż fani Losta nieustannie narzekają na pseudo-fanów PB.
Twierdzą,że Ci specjalnie obniżają ocenę Lost poprzez wystawianie niesprawiedliwej jedyneczki. Chciałam po prostu zobrazować sytuację,jaka ma miejsce - to PB zostaje zasypywany nawałem głosów (niekoniecznie 1) , nie Lost. I to ocena Prisona w błyskawicznym tempie spada :)
Lost oczywiście również poskromniał ze średniej , ale jak widać , ta różnica nie jest kolosalna :)
Głównie chodziło mi o histeryków,którzy mają tupet wypisywać posty typu "Źli ludzie,napewno fani PB obniżają nam średnią :((((" :/ .
Przy 81 głosach średnia spadła o 2 oczka - nie świadczy to raczej na wielką niekorzyść "pseudo-fanów" PB.
" Twierdzą,że ci (...) " - z przyzwyczajenia napisałam wielką literą , ale się poprawiam :)
ok ok, już rozumiem, ale moim zdaniem ocena Prisona spada, bo dostaje oceny typu 6, a dostaje tyle głosów (jak mówiła Vinga) bo leci w telewizji, zresztą who cares.
Jezu ... podoba się to się podoba . Uwielbiam Lost i lubię Prison Break i nie będę sugerował się jakąś pseudo oceną która jest wystawiana przez dzieci Neostrady ...
Grievous, w pełni się z tobą zgadzam. Lubię zarówno Lost jak i PB i szczerze mówiąc zwisa mi i powiewa nie tylko to, co Neo-dzieci o tym wszystkim sądzą, co więcej - to ile kto ma głosów i co z tych głosów wychodzi TEŻ mnie nie interesuje, bo jeśli coś mi się podoba to nie dlatego że jest na pierwszym miejscu w rankingu. Umówmy się, że większość tych którzy na te filmy i seriale głosują specjalistami od filmów nie są i ich opinia nie jest obiektywna, a co za tym idzie rzadko zgodna z prawdą. Pozdrawiam.
ROTFL, a co robisz w wolnych chwilach, kiedy restartujesz komputer i nie możesz czuwać przy stanie średniej prson break na filmwebie? oglądasz domowe przedszkole?
:| tak,oglądam domowe przedszkole.
Wnioskując z Twojej wypowiedzi,Twoje IQ jest 2 cyfrowe,skoro nie potrafisz odczytać przesłania tego posta.
ALe faktycznie racje to racja Prison Break poki byl za Lostem mial srednią powyżej 9 a gdy juz wyprzedzil Losta to ma tyle ile kazdy widzi...O jedno oczko mniej...Liczba osob oddających na niego glos jest tez duzo wieksza niz na Lost...wiec kazdy widzi co sie dzieje....
A przecież Prison Break jest trochę lepszy od Losta, co nie? Przynajmniej powinnien z nim konkurowac, a nie leciec z tygodnia na tydzien w dół!!
Naprawdę uważasz kolego że po drugiej serii PB zasługuje na I miejsce ? A tak wogóle to czy miejsce na liście zmieni twoje postrzeganie tego serialu ? "24 godziny", serial który z sezonu na sezon jest coraz lepszy jest na 39 miejscu i gdyby ranking filmwebu uznać za jakieś kryterium jakości to niskie miejsce "24 godzin" byłoby kurewską niesprawiedliwością.
A dodać trzeba że Prison Break przegrywa z "24" w przedbiegu jednak ja nie lamentuje jak wy.
Nie, ja nie myśle o tym tak dużo jak ty...Ale mi sie podoba 2 sezon choc nie jest doskonaly i nie zasluguje na miano arcydziela...wiec tutaj sie zgadzam z tobą w 100%...ale oglaga sie przyjemnie tak samo jak Losta...a temat jest o natach wiec co mysle o nich juz napisalem, mam takie samo zdanie jak ty...oceny wogole nie odzwierciedlają jakosci filmu..na fora takie jak te wchodzi zbyt duzo maniakow...
Czyżby kolejny po Kellermanie, mistrz ironii na filmwebowym forum PB? Jeśli twój post był ironiczny, to padam przed tobą na kolana i bije pokłony - jesteś mistrzem w kryciu ironii. Tak doskonale to robisz, że nikt poza tobą nie wie o jej istnieniu w twoich tekstach.
Może rzeczywiście nie zrozumiałam co autor miał na myśli, jeżeli tak to mój błąd. Tylko ja naprawdę nie rozumiem dlaczego ludzie aż tak się przejmują tym całym rankingiem, przecież wiadomo, że on nie jest miarodajny.
Ludzie,osłabiacie mnie.
Przeczytaliście cały ten post?
Czy może pominęliście zdanie "Chcę tylko powiedzieć,że fani Losta mają tupet , skarżąc się na pseudo-fanów PB przy powyższym stanie rzeczy.
Pozdrawiam :)" ??
TEN POST NIE JEST O RANKINGU I O SREDNIEJ PRISONA,TYLKO O FANACH LOSTA, KTóRZY JADA NA FANOW PB ZA COS,CO JEST NIEDOZECZNE.
JAK FANI PB MOGA OBNIZAC IM SREDNIA,SKORO LOST UZYSKAL JEDYNIE 81 GLOSOW^^ , A PRISON 350 ??? HIPOKRYCI.
A wy zanim kogoś zjedziecie,zastanówcie się na senswem waszej wypowiedzi.
Bo wypowiedź wtedy est skuteczna,kiedy jest NA TEMAT.