PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Twórczość fanów

ocenił(a) serial na 8

Surfuję już od pewnego czasu po Internecie w poszukiwaniu tego, co zawiera się pod nazwą "twórczość fanów" i muszę przyznać, że jestem trochę rozczarowana;). Polscy miłośnicy "Skazanego na śmierć" raczej nie są zbyt aktywni, podczas gdy nasi koledzy zza Oceanu mogą pochwalić się dużą ilością fanartów (ot, wystarczy zajrzeć na deviantART.com i wpisać w wyszukiwarce "Prison Break", aby znaleźć mnóstwo rysunków, śmiesznych stripów komiksowych czy wreszcie niezłych tapet) i fanficków (m.in. na fanfiction.net czy na wielu stronach poświęconym tylko fanfickom z serialu). Z związku z tym, apeluję do Was;). Nie piszcie i nie malujcie "do szuflady", są serwisy, na których z powodzeniem możecie zaprezentować swoje prace szerszej widowni:). Myślę, że każdy fan PB chciałby przeczytać jakieś opowiadanie z universum swojego ulubionego serialu po polsku, a wątpię, żeby wielbiciele serii znad Wisły nie mieli własnych, ciekawych pomysłów;). BTW, na www.fanfiction.net możecie znaleźć kilka naprawdę świetnych stories po angielsku, sama wrzuciłam tam dwa opowiadania w chapterach, więc zapraszam:).