PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Hej ;) po oglądnięciu tego boskiego serialu ;* mam pytanie jaką postać lubicie? :) bo ja uwielbiam Theodora (T-Bag) uważam, że powinnien on za swoja gre w tym serialu dostać jakąś nagrode ten czarny charakter,ruchy,mowa aż ciarki przechodzą :) pozdrawiam ;*

ocenił(a) serial na 10
crazyyy

A dla mnie oczywiście Miller(czyli filmowy Michael Scofield,"Fish");p;p ale Lincolna też lubie noo i nie jest brzydki wcale.Nie wiem czy jest winny czy nie ale chyba nie.Myślę ze jest dobry:D:D

ocenił(a) serial na 9
szerett

karioka16 po co zakładasz nowy jak już były 3 takie tematy

ocenił(a) serial na 10
thomek

TO NIE JEST MÓJ POST CO WY????!!!!JA TYLKO ODPOWIEDZIAŁAM NA PYTANIE...ehhhh;-/

ocenił(a) serial na 9
szerett

a nie, przepraszam to crazyyy pacan jeden...

ocenił(a) serial na 10
crazyyy

dokładnie Robert Knepper super zagral " T-Bag'a "

ps.a dzis wychodzi 2x15 odc :D ciekawe co z Bellickiem :D

ocenił(a) serial na 10
TOMUS_6

no i jego ( t-baga ) tekst do mr Hollander " dont' be afraid Taddy's home " :D:D

crazyyy

Michael "Fish" Scofield to jak narazie moja ulubiona postac, ale jeszcze wszystko moze sie zmienic bo to dopiero 2 odcinek.

ocenił(a) serial na 8
crazyyy

Michael "Fish" Scofield. Za oczka i c(i)ałokształt:).

Dai

Ja widziałam wszystkie odcinki pb jakie do tej pory były emitowane w ameryce.I najbardziej lubię Michaela Scofielda.Bardzo podoba mi się jego gra.I te oczy.....

ocenił(a) serial na 10
Klaudiabr

wiekszosc tutaj widziała wszystkie odcinki PB ( dzis nastepny ) :D:D

ocenił(a) serial na 10
TOMUS_6

GDZIE LECĄ TE ODCINKI!!!!Piszecie cał czas...dziś kolejny odcinek itd.GDZIE WY TO OGLĄDACIE??!!

ocenił(a) serial na 10
crazyyy

Mi najbardziej podoba sie oczywiście Michael

ocenił(a) serial na 10
Gosia_53

Michael jest przystojny i gra bardzo dobrze, ale T-bag wymiata ;d

ocenił(a) serial na 10
crazyyy

oczywiscie glowny bohater -michael i t-bag-gra rewelacyjnie

crazyyy

oczywiście T-Bag, nienawidziłem Veronicy!!!

ocenił(a) serial na 10
crazyyy

A ja uwielbiam Paula Kellermana. Jezu on jest po prostu boski. I jeszcze lubie Michaeala i Fernando.

ocenił(a) serial na 10
crazyyy

Micheal Scofield i T-Bag. Tego pierwszego za grę, spojrzenie, głos, dłonie, nos i usta. No i za to, że jest genialny!
T-Baga za charyzmę, świetny akcent, ruchy. Rewelacja! Serial najlepszy na świecie!
Ciekawe jak się nam zaprezentuje 15 odcinek drugiej serii:)

ocenił(a) serial na 10
alex1721

T-BAG.. Rulezzz ;) Ten aktor zajebiście pokazuje oblicze Psychola..Jak dla mnie wręcz genialnie..

ocenił(a) serial na 10
crazyyy

Paul Kellerman, Lincol Burrows oraz Theodore 'T-Bag' Bagwell ^^

crazyyy

na pierwszym miejscu Sucre :), potem T-Bag, nie zapominajcie też o Johnie Abruzzim bo on kupe dobrej gry wsadził wten serial nim go nie zabili, oczywiście Michel przystojny (chociaż wole Sucre) no i Linc. Weroniczka do tyłka cieszyłam sie jak głupia jak ja wyeliminowali tylko ze Linca mi szkoda bylo. ale nic u mnie wygrywa Sucre, potem T-Bag za wspaniałe wcielenie sie w postać niesamowicie to gra!

ocenił(a) serial na 10
asiunia_8

Lincoln Burrows i T-Bag. Serial jest zarębiasty na maxa.

ocenił(a) serial na 8
crazyyy

Zdecydowanie najlepiej gra T-Bag, a z kolei najsłabiej Scofield - ma cały czas ten sam wyraz twarzy

crazyyy

Lincoln zdecydowanie. Niektórzy mówią, że jest nudny, ale mi się podoba ta postać.
No i oczywiście T-Bag;)

ocenił(a) serial na 8
crazyyy

Moja ukochana postać - T-Bag, lubię też oczywiście Michaela, no i uwielbiałam Abruzziego - szkoda że tak bezczelnie z nim skończyli. Aha, no i jeszcze Sucre, zwłaszcza jego dialogi z Michaelem :D

ocenił(a) serial na 9
anianana

Moją ulubioną postacią jest Sara :) Lubie też Michaela, Linca i Sucre

ocenił(a) serial na 3
crazyyy

Ja najbardziej lubię Abruzziego i mam nadzieje, ze zmartwywstanie:P teraz jak go nie ma to Licoln w tym gajerze ajjjjj tacy jak on szerzą pedalstwo wśród młodzieżyXD

użytkownik usunięty
crazyyy

T-Bag wymiata, no i oczywiście Dr Sara :P

ocenił(a) serial na 7

Abruzzi, ale on.. no wiecie xD
Tweener - to samo co wyżej xD
T-Bag
i Kellerman - jego to jakoś tak najbardziej lubie xD