Hej ;) po oglądnięciu tego boskiego serialu ;* mam pytanie jaką postać lubicie? :) bo ja uwielbiam Theodora (T-Bag) uważam, że powinnien on za swoja gre w tym serialu dostać jakąś nagrode ten czarny charakter,ruchy,mowa aż ciarki przechodzą :) pozdrawiam ;*
A dla mnie oczywiście Miller(czyli filmowy Michael Scofield,"Fish");p;p ale Lincolna też lubie noo i nie jest brzydki wcale.Nie wiem czy jest winny czy nie ale chyba nie.Myślę ze jest dobry:D:D
TO NIE JEST MÓJ POST CO WY????!!!!JA TYLKO ODPOWIEDZIAŁAM NA PYTANIE...ehhhh;-/
dokładnie Robert Knepper super zagral " T-Bag'a "
ps.a dzis wychodzi 2x15 odc :D ciekawe co z Bellickiem :D
no i jego ( t-baga ) tekst do mr Hollander " dont' be afraid Taddy's home " :D:D
Michael "Fish" Scofield to jak narazie moja ulubiona postac, ale jeszcze wszystko moze sie zmienic bo to dopiero 2 odcinek.
Ja widziałam wszystkie odcinki pb jakie do tej pory były emitowane w ameryce.I najbardziej lubię Michaela Scofielda.Bardzo podoba mi się jego gra.I te oczy.....
GDZIE LECĄ TE ODCINKI!!!!Piszecie cał czas...dziś kolejny odcinek itd.GDZIE WY TO OGLĄDACIE??!!
A ja uwielbiam Paula Kellermana. Jezu on jest po prostu boski. I jeszcze lubie Michaeala i Fernando.
Micheal Scofield i T-Bag. Tego pierwszego za grę, spojrzenie, głos, dłonie, nos i usta. No i za to, że jest genialny!
T-Baga za charyzmę, świetny akcent, ruchy. Rewelacja! Serial najlepszy na świecie!
Ciekawe jak się nam zaprezentuje 15 odcinek drugiej serii:)
T-BAG.. Rulezzz ;) Ten aktor zajebiście pokazuje oblicze Psychola..Jak dla mnie wręcz genialnie..
na pierwszym miejscu Sucre :), potem T-Bag, nie zapominajcie też o Johnie Abruzzim bo on kupe dobrej gry wsadził wten serial nim go nie zabili, oczywiście Michel przystojny (chociaż wole Sucre) no i Linc. Weroniczka do tyłka cieszyłam sie jak głupia jak ja wyeliminowali tylko ze Linca mi szkoda bylo. ale nic u mnie wygrywa Sucre, potem T-Bag za wspaniałe wcielenie sie w postać niesamowicie to gra!
Zdecydowanie najlepiej gra T-Bag, a z kolei najsłabiej Scofield - ma cały czas ten sam wyraz twarzy
Lincoln zdecydowanie. Niektórzy mówią, że jest nudny, ale mi się podoba ta postać.
No i oczywiście T-Bag;)
Moja ukochana postać - T-Bag, lubię też oczywiście Michaela, no i uwielbiałam Abruzziego - szkoda że tak bezczelnie z nim skończyli. Aha, no i jeszcze Sucre, zwłaszcza jego dialogi z Michaelem :D
Ja najbardziej lubię Abruzziego i mam nadzieje, ze zmartwywstanie:P teraz jak go nie ma to Licoln w tym gajerze ajjjjj tacy jak on szerzą pedalstwo wśród młodzieżyXD