zdecydowanie na 1 miejscu Scofield :))
potem
Fernando Sucre
Lincoln Burrows
C-Note
Oczywiście Michael - wiadomo za co... :)
Linc - konkretny facet i ładnie potrai przylać... :)
Sara - dzaiarska babka która potrafi zszyć sobie ranę bez znieczulenia... :)
T-Bag - coraz bardziej lubię skurczybyka, a w s02e18 wzruszył mnie do łez... :)
A najbardziej działa mi na nerwy Kim i ćpun Alex
Pozdrawiam wszystkich fanów PB
1. Tweener, Sucre, Mahone
2. Scofield, T-Bag, Abruzzi
3. Bellick
4. Sara
5. Avocado :)
Mniej wiecej w takiej kolejnosci:
1.Bagwell,Abruzii
2.Fernando Sucre,Tweener,C-Note,Db.Cooper,Patoshik
3.Mahone,Kellerman
4.Sara,Veronica
5.Pope,Bellick
6.Scofield,Linc
Podziwiam:
1. Micheal Scolfield (świetna gra aktorska)
2. T-Bag (jak wyżej)
3. Paul Kellerman (jak wyżej)
4. Mahone (jak wyżej)
Kiepsko przędą:
1. Lincon Barrows (niewdzięczna rola tępego mięśniaka?)
2. Sara Tancreti (postać za bardzo naiwna i 'sweet')
3. Veronica (naiwna zbawicielka świata)
4. C-Note (nie bardzo umiem wytłumaczyć, działą mi na nerwy, chyba przez to
że jego postać jest tak niesamowicie naiwna zwłaszcze jeśli
chodzi o sprawy rodziny po ucieczce)
Na pewno:
- Abruzzi,
- Bagwell,
- Burrows
- Sucre,
- Kellerman,
To będzie chyba tyle :)
Pozdrawiam.
1 Abruzzi
2 T-Bag
3 Mahone
Najciekawsze postacie i do tego najlepiej zagrane :]
1.Tweener,za ten zajebisty charakter
2.Haywire Patoshik,za to ze jest dobrym czlowiekiem
3.Brad Bellick , za to ze jest najlepszym sledczym w filmie
4.Scofield,wiecie za co
5.Lincoln,za to ze jest silny
A Lincoln to taki kawał chłopa...jak grzmotnie jednego i drugiego to łohhh...aż się ciężko robi haha
1. Michael - wiadomo :)
2. T-Bag - gość wymiata, te jego teksty :D
3. Sucre - spoko koleś
4. Abruzzi - czarny charakter ale jednak fajny
5. C-Note
6. Kellerman
1. Alex Mahone, T-BAG, Paul Kellerman
2. Bellick
3. John Abruzzi
4. Michael Scofield
5. D.B. Cooper (szkoda go)
ten temat byl na forum chyba z piec razy. widze ze autor nie jest oryginalny. i jeszcze jego ulubieni bohaterowie... wkółko sie pojawiaja te same osoby. wiadomo ze najlepszy byl Abruzzi. a zreszta kogo obchodzi jacy sa twoi ulubieni bohaterowie KUKA?
Rzadko mam sytuację, że najbardziej podoba mi się główny bohater, tu jednak z czymś takim się spotkałem. Pierwsze miejsce zajmuje u mnie Michael Scoffield, przypadła mi do gustu też postać Sucre. Natomiast na prawdę inspiruje mnie T-Bag, za całokształt i świetną grę aktora.
najlepszy napewno jest
Michael Scofield ,
potem Sara,
T-Bag,
Sucre
Bellick
Agent FBI Alexander Mahone
John Abruzzi (był ekstra w 1 sezonie, od razu wpadł mi oko :P)
T-Bag (gość wymiata i ma świetne teksty)
Kellerman (z początku tajemniczy, potem się rozkręcił)
Sucre (trudno nie lubić kolesia, który zwiewa z paki dla dziewczyny :) )
Abruzzi, później Scofield, T-Bag... a na samym końcu Tweener i LJ. Te młokosy mnie wkurzają :P Może w drugim sezonie się zmienią, ale do momentu, który obejrzałem są beznadziejni.
scofield to najwieksza ciapa filmu. W prawdziwym wiezieniu pierwszego dnia strcilby dziewictwo a drugiego zycie jak by tak kozaczyl...bez obrazy:)
1.Philly Falzone
2.Agent Paul Kellerman
3.John Abruzzi
4.Theodore "T-Bag" Bagwell
5.Agent FBI Alexander Mahone
6.Fernando Sucre
Oczywiście że najlepszą postacią jest Scofield!:-) On jest taki boski!!Jak dla mnie to jest najprzystojniejszym facetem świata!A te jego pomysły....!! Na drugim miejscu dr.Sara A na trzecim Lincoln A ten psychopata tez jest fajny;-)
No więc:
1.Agent Alexander Mahone - eh Scofield, Scofield:) jak to mówią trafiła kosa na kamień xD
2.Scofield - za pomysłowość i inteligencje :D
3.John Abruzzi - za mafijny image i za obcięcie ręki T-Bagowi :P
4.Sucre - sympatyczny człowiek :)
5.Kellerman - za "najlepszy czarny charakter" :D
6.T-Bag - Knepper jest świetnym aktorem. Chyba jeszcze nikogo w serialu tak znienawidziłem wiedząc jednocześnie że serial jest fikcją xD
nie ma lepszego niz T-BAG świetny aktor no i jaki sexi chyba to zli chlopcy sa najseksowniejsi a nie slodkie laleczki choc michaelowi tez wiele zarzucic nie mozna
Agent Mahone!!!! Elektryzuje mnie ten gość.
I doktor Sara - śliczna kobieta. I, hmmmm, genialny architekt... mmmm
Według mnie najlepszy jest T-Bag. Jego ruchy , mimika (ten języczek;)) sprawiają wrażenie autentyczności. Albo aktor caly czas zajebiście gra, udaję swoją rolę, albo ma jakieś "predyspozycje" ;) Szczerze mówiąc, spodobała mi się scena gdy zostawił swoją ukochaną wraz z dziećmi, nie zabił ich. Wtedy zrozuniałem, że jednak to tez człowike => potrafi się zakochac i zrobic dla wybranki swego serca wszystko ( skonzcenie z drgą uslaną krwią, pzryjecie chrztu itp...)
T-Bag jest także inteligentny i przebiegły. Fajne ma tez teksty np do Cooper'a: Po co chcesz uciec? Teraz są komputery, komórki, sylikonowe cycki. Nie bedziesz wiedział jak tego używać ( albo podobnie)
Do Michaela przed walką : wystarczy Ci kasy żebyś sobie nogi wytatuował.
Abruzzi zdecydowanie
T-bag
Mahone
świetnie zagrane postaci, nie takie jednowymiarowe jak np. Scofield (btw Miller to imo kiepski aktor hehe), chociaż z jednej strony to dobrze że Scofield jest takim grzecznym chłopcem :P bo pewnie zabiłby T-baga którego historia jest bardzo ciekawa (a jak zagrana! brawo Knepper)
[1] T-Bag -> prawdziwy kozak mimo tego, ze w kiciu tacy jak on na pewno nie mieliby takich wplywow, swietna gra aktora + te jego teksty ;-)
[2] Abruzzi -> kolejna swietna postac
[3] Avocado -> haha nie wiem skad oni wzieli tego aktora, ale wyglada kosmicznie ;D
Na nerwy dzialaja mi LJ, Veronica i C-Note (jakos nie moge go strawic).
Wedlug mnie na uwage zasluguje Bellick - aktor swietnie odgrywa ta role, bo czasem az ma sie ochote przy****dolic Bradowi, taki z niego kawal skur**syna ;D
Moi uubieni
1.Paul Kellerman aka Owen Kravecki(druga seria-słodziak i w ogóle,jak lata z pistoletem-super,śiwetny aktor,świetna postać);]
2.Fernando Sucre-romantyk,czuły,opiekuńczy,dobry chłopak,poszedł do więzienia przez ostateczność(obrabował sklep,by mieć pieniądze na pierścionek dla dziewczyny)
3.Tweener-jego też zabił ten skurczybyk Mahone,a szkoda,bo David w ostatnich chwilach swojego życia zachował się świetnie,jak bohater,nie wydał kumpli,za to ma u mnie szacuneczek:)
4.Lincoln Burrows-spoko gościu,potrafi przylać
5.Johnn Abruzzi(jaka szkoda,że go uśmiercili:[)
6.Westmoreland-niestety,także umarł,szkoda-D.B.Cooper był świetnym facetem,tak bardzo chciał się zobaczyć z córką;(
7."T-Bag"-a niech będzie,za jednorękiego bandytę;P;P
8.Patoshik-tak bardzo chciał połynąć do Holandii,w sumie też dobry facet,zabił rodziców,bo go krzywdzili,tak samo ojczyma tej dziewczyny:(
9.Michael-wszyscy piszą,to ja też;P A tak na serio,to nie zachwyca mnie jego rola w serialu,ale jest mózgiem ucieczki,więc musiał się tu znaleźć
A teraz Ci,których nie cierpię:
1.Bill Kim(po prostu go nienawidziłam(brawo Sara;])
2.Alex Mahone(zaraz po Kimie-zabił większość moich ulubionych postaci głupi ćpun,szkoda,że Kellerman go wtedy na dobre nie zastrzelił:[)
3.Brad Bellick-wkurza mnie,bo zgodził się pracować dla Mahone'a,chociaż trochę mi go szkoda,że niesłusznie trafił do więzienia
4.Veronica Donovan(całe szczęście,że ją zabili;P)
5.Sara(ale tylko za to,co zrobiła Kellermanowi,szkoda,że jej wtedy nie zabił;P)
To chyba by było na tyle:]
Ach,zapomniałabym.Jeszcze Hector.Ten,co miał być mężem Maricruz.Podły głupek-wydał swojego kuzyna glinom:/
zDECYDOWANIE t-BAG. z mIEJSCA mI sIE sPODOBAL, kIEDY tYLKO zAPROPONOWAL mICHAELOWI, zEBY tEN tRZYMAL sIE jEGO kIESZENI. iSTNY pSYCHOL. lUBIE rOWNIEZ sUCRE'A. jEST bARDZO wESOLY.