zaciekawił mnie ten młody gniewny i dla niego oglądałam 1 część, a potem już miałam go dość
no nic, a co ma byc? co sie czepiasz? wszystko jest zawarte w mej wypowiedzi, czego nierozumiesz?
Na przykład tego po jaką cholere to tu piszesz. Myślisz, że kogoś to obchodzi? Każdy ma to w dupie! pozdro :p
skoro masz to w dupie dlaczego przeczytales, co napisalam? I jeszcze znalazles czas, by cos tu napisac?
Mnie zaciekawiła Jego wypowiedź. Emanuje taką wielką siła ,nie potrafię jej określić XD
Odezwał się spec od treściwych wypowiedzi, którego 1500 ostatnich postów wyglądało tak:
DZIAŁO SIE!!!
Nie 1500 tylko 9, po drugie ja komentuje wypowiedz jakiegos Angela, wiec badz laskaw i zignoruj mnie.
szkoda, że nie jesteś mocny w komentowaniu filmów, aktorów, itd, czyli czegoś, co związane jest z filmweb'em, a czepiasz się mnie i moich wypowiedzi... Mi twoje nie przeszkadzają, ale widocznie masz kompleksy i musisz się dowartościować, żałosne...
Mój komentarz nie był ani obraźliwy ani niesmaczny, i miałam do niego prawo, a jak ci się nie podoba to już nie moja sprawa. Dodam, że takimi wypowiedziami prezentujecie tylko niski poziom inteligencji. Zero klasy.
A Tobie Cris dziękuję, nie za obronę, a za zrozumienie, i.. normalność :)
Blue Angel
To prawda że forum jest dla wszystkich ale jak juz cos napisać to z sensem i na temat filmu.Jeżei ci sie cos nie podoba to skomentuj to w którymś z 1000 tematów które powstaly przed twoim z tym samym przesłaniem.Jakby każdy chciał wylewać tu swoje żale i kompleksy to moderatorzy by ześiwirowali.
,,Jakby każdy chciał wylewać tu swoje żale i kompleksy to moderatorzy by ześiwirowali."
Mam odstające lewe ucho <załamka>.Czuje sie taki upokorzy .Mamo dlaczego ?!!