PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Wentworth Miller

ocenił(a) serial na 8

zaciekawił mnie ten młody gniewny i dla niego oglądałam 1 część, a potem już miałam go dość

ocenił(a) serial na 3
Blue_Angel

I co w związku z tym?

ocenił(a) serial na 8
kondziad

no nic, a co ma byc? co sie czepiasz? wszystko jest zawarte w mej wypowiedzi, czego nierozumiesz?

ocenił(a) serial na 10
Blue_Angel

Na przykład tego po jaką cholere to tu piszesz. Myślisz, że kogoś to obchodzi? Każdy ma to w dupie! pozdro :p

ocenił(a) serial na 8
zelmer

skoro masz to w dupie dlaczego przeczytales, co napisalam? I jeszcze znalazles czas, by cos tu napisac?

ocenił(a) serial na 7
Blue_Angel

Mnie zaciekawiła Jego wypowiedź. Emanuje taką wielką siła ,nie potrafię jej określić XD

ocenił(a) serial na 8
UnKnowN_3

bo to jest forum palancie i dlatego każdy moze sie tu wypowiedziec.

ocenił(a) serial na 9
Blue_Angel

prawda, forum dla kazdego, ale po kiego wała pisac pierdoly?

ocenił(a) serial na 3
Bobey

Bo Angel się nudzi...

Bobey

Odezwał się spec od treściwych wypowiedzi, którego 1500 ostatnich postów wyglądało tak:

DZIAŁO SIE!!!

ocenił(a) serial na 9
Cris

Nie 1500 tylko 9, po drugie ja komentuje wypowiedz jakiegos Angela, wiec badz laskaw i zignoruj mnie.

ocenił(a) serial na 8
Bobey

szkoda, że nie jesteś mocny w komentowaniu filmów, aktorów, itd, czyli czegoś, co związane jest z filmweb'em, a czepiasz się mnie i moich wypowiedzi... Mi twoje nie przeszkadzają, ale widocznie masz kompleksy i musisz się dowartościować, żałosne...
Mój komentarz nie był ani obraźliwy ani niesmaczny, i miałam do niego prawo, a jak ci się nie podoba to już nie moja sprawa. Dodam, że takimi wypowiedziami prezentujecie tylko niski poziom inteligencji. Zero klasy.
A Tobie Cris dziękuję, nie za obronę, a za zrozumienie, i.. normalność :)
Blue Angel

ocenił(a) serial na 10
Blue_Angel

To prawda że forum jest dla wszystkich ale jak juz cos napisać to z sensem i na temat filmu.Jeżei ci sie cos nie podoba to skomentuj to w którymś z 1000 tematów które powstaly przed twoim z tym samym przesłaniem.Jakby każdy chciał wylewać tu swoje żale i kompleksy to moderatorzy by ześiwirowali.

ocenił(a) serial na 5
tomeczek174

,,Jakby każdy chciał wylewać tu swoje żale i kompleksy to moderatorzy by ześiwirowali."

Mam odstające lewe ucho <załamka>.Czuje sie taki upokorzy .Mamo dlaczego ?!!

ocenił(a) serial na 10
nicctt1313

Polecam psychiatrę xD

ocenił(a) serial na 5
tomeczek174

Narazie chodze do Seksuologa ,ale może wspomniana wyżej propozycja niedługo nastąpi .