Dobra, koniec jeżdżenia po Purcellu- wiadomo, jak on gra :). Najlepszym aktorem w PB-obecnie- jest William Fichtner- aktor grający Alexa Mahone'a. Mógłby dawać lekcje aktorstwa znacznej części ekipy. Podkreślam- WF- dobry aktor. Nie dobry jak na PBreak, ale dobry ogólnie :).
pozdro
Też nie tak dobry jak Matt Dallas czy Jared Padalecki?
Aaa, i muszę pogratulować trafnego wyboru forum do oblegania.
Ok, bez oblegania.
Wybrałeś dobre forum, żeby się często udzielać. Wymieniać poglądy na dane tematy.
Uraziłem Cię jakoś? Bo coś wydaje, że bardzo chciałbyś mnie zbluzgać. Jak ja Cie uraziłem czymś to przepraszam. Więc przezstań już robić oftop :).
pozdro
zgadzam sie w 100% :) on jest jednym z najlepszych aktorow w tym serialu:P drugim jest aktor ktory gra T-Baga:) a i jeszcze PatosHik-swira tez trzeba umiec zagrac:)
Nareszcie ktoś go zauważył ;). Ja osobiście sądze, że William Fichtner to najlepszy aktor z całej obsady i jedyny ratunek marniutkiego sezonu trzeciego. Nawet postać T-Baga spieprzyli, bo skupiają się jedynie na Michaelu...ale nie będę już narzekać ;).
Tylko dla Alexa Mahone oglądam ten serial
The end
masz racje ten trzecio i czwarto sezonowy T-Bag to juz nie to samo co w 1 czesci... wtedy byl genialny....
Hehe, znowu Sweet Blondi :) Do rzeczy...^^
Tak T-Bag również podciąga nadwątloną grę aktorską prawie całej ekipy :). Zrewanżuje się- trójka najlepszych...
1. Fichtner
2. Knepper
3. Williams (Bellick) za 3 sezon
Zdecydowanie William Fichtner jest najlepszym aktorem w tym serialu,
całą resztę pozostawiając daleko w tyle. O ile Knepper w pierwszym
sezonie był genialny, o tyle w drugim średni, a w trzecim nie
przekonywujący... Obecnie zaś trudno określić, jaką będzie postacią.
Niemniej jednak, brakuje starego dobrego T-Baga. Jeżeli zaś chodzi o
drewno w tym serialu - no to wiadomo - Dominic /od zawsze - ale ten typ
tak ma/ i Sarah /wyjątkowo nieprzyjemne odczucia podczas 4-ego sezonu -
ciągle ta sama mina, postać grana bardzo niewyraźnie, bez emocji/.