PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Zagubieni sie oddalaja, a serial Przyjaciele nie dlugo moze wskoczyc na drugie miejsce...

ocenił(a) serial na 10
Klinar

9/10... to nie jest mozliwe ;(

czy nic nie da sie z tym zrobić?

użytkownik usunięty
ala_

to poprstu zasługa tych od LOSTA, oni specjalnie znaizaja ocene PB, ocena spadla tak gwalotwnie i to w ciagu kilku dni. Zauwazylem ze po tym jak zaczeli puiszczac serial na polscacie, ocena znacznie wzrosła (nawet do 9,3) a ostatnio rapotownioe spadła, moim zdaniem to celwa robota.

ocenił(a) serial na 6

Mam fantastyczny pomysł! Obniżajcie oceny wszystkim konkurencyjnym wobec PB serialom. To strategia przebiegła i niewątpliwie przyniesie sukces i chwałę.

użytkownik usunięty
Mariusz_Saint

dokladnie tez tak mysle, i tez tak robie, chociaz konkurecnyjny to chyba tylko lost jest

nie sluchaj Mariusza Saint'a. to podstepny szczwany lis, i probuje zaszkodzic zacnym fanom PB, namawiajac ich do tak paskudnej i nieetycznej dzialalnosci.

niedoczekanie Twoje, Mariuszu Saint!! nikt z tych wspanialych ludzi, widzow "Prison Break", nie znizy sie do takiej podlosci.

ala_

Tak, da się. Rozumiem, że pragniesz, żeby PB miało ocenę większą od 9/10, w takim razie musiałbym ten serial uważać za arcydzieło, aby poszedł w górę rankingu. Przekonaj mnie zatem, że jest ów arcydziełem, a postawię mu najwyższą notę.

Ecik

a gdybym ja przekonal Cie, ze ten serial to kupa gówna, to wystawisz mu 1?

ocenił(a) serial na 1
Cris

Ja nie oglądałem losta, ale oglądając pierwsze odcinki tego serialu Prison Break, a powiem wam, że wiele się po nim spodziewałem, musze stwierdzić, że jest do bólu przewidywalny i za dużo w nim wstawek od mcgyvera(o, mam chromosran potasu z pasty od zębów więc możemy nim przeżreć kupe itp.) i jak przypomne sobie scene gdzie ten meksykaniec czy ktośtam zobaczył tego diabła na ścianie i sie przeżegnał to zacząłem wymiotować. Ludzie, co wy w tym serialu widzicie? Prosze, odpowiedzcie mi, tylko jakoś sensownie, a nie knujecie jakieś teorie spiskowe przeciwko fanom Losta, choć jeszcze tego nie oglądałem, wypowiem się o tym serialu jak mi sie ściągnie pierwszy sezon ;].

ocenił(a) serial na 7
Ariel_9

Widzisz, te wstawki z McGyvera są jakoś uzasadnione (według mnie). Koleś daje się zamknąć mając plan uwolnienia brata w głowie i na sobie. Wiedział, że będzie musiał doprowadzić do korozji tamten odpływ, więc przygotował sobie wczesniej plan, co może być w więzieniu dostępne aby spowodowało rekcję chemiczną (MCGyver miał wszystkie encyklopedie w głowie - techniki, chemii, fizyki, fizyki kwantowej, itp itd). Podło na pastę do zębów i chyba jaiś środek na chwasty (juz nie pamiętam co to było). A zasada jest prosta, nawet mama mi powtarza, żeby chemikaliów nie łączyć ze sobą, szczególnie niebezpieczne są te z chlorem.
Pozdro...

Cris

Hehe:) Całkiem sporo naczytałem się tutaj o tym serialu, oglądnałem parę transmisji na polsacie, jednak teraz staram się o dostęp do większej ilości odcinków (masochistą nie jestem, wyjaśniam co poniektórym;]), żeby upewnić się, co do mojej oceny. Nie sądzę, po oglądnięciu 6 odcinków, że będzie ona wyższa niż 4. Ale właściwie to możesz mnie przekonywać, co mi szkodzi:)

Klinar

mnie obydwa seriale zachwycają i dalem obu po 10. moze się róznią tematami ale fabuła jest dopracowana do do ostatniego szczegółu.

ocenił(a) serial na 1
Klinar

Chciałem jeszcze powiedzieć, że Przyjaciele są sto razy fajniejsze od tego skazanego na śmierć więc mam nadzieje, że zaraz to przeskoczą.

ocenił(a) serial na 10
Klinar

a ode mnie i Lost i PB mają najwyższą ocenę (;
tak samo Przyjaciele zresztą.
wszystkie seriale uwielbiam, wszystkie są o czym innym.
<33

ocenił(a) serial na 10
Karolinka_5

wszystkie w sensie, że te trzy :PPPPPPPPP

Klinar

U mnie Prison Break i Przyjaciele mają po dychaczu, a Lost dziewiątkę. Całą tą wojnę uważam za śmieszną. Tym, którzy wystawili ocenę 1 któremuś z tych seriali, proponuję zamienić na jakąś bardziej neutralną ocenę, by nie obniżać drastycznie średniej tym serialom, a oceny były choć trochę bardziej obiektywne.