Zagubieni sie oddalaja, a serial Przyjaciele nie dlugo moze wskoczyc na drugie miejsce...
to poprstu zasługa tych od LOSTA, oni specjalnie znaizaja ocene PB, ocena spadla tak gwalotwnie i to w ciagu kilku dni. Zauwazylem ze po tym jak zaczeli puiszczac serial na polscacie, ocena znacznie wzrosła (nawet do 9,3) a ostatnio rapotownioe spadła, moim zdaniem to celwa robota.
Mam fantastyczny pomysł! Obniżajcie oceny wszystkim konkurencyjnym wobec PB serialom. To strategia przebiegła i niewątpliwie przyniesie sukces i chwałę.
dokladnie tez tak mysle, i tez tak robie, chociaz konkurecnyjny to chyba tylko lost jest
nie sluchaj Mariusza Saint'a. to podstepny szczwany lis, i probuje zaszkodzic zacnym fanom PB, namawiajac ich do tak paskudnej i nieetycznej dzialalnosci.
niedoczekanie Twoje, Mariuszu Saint!! nikt z tych wspanialych ludzi, widzow "Prison Break", nie znizy sie do takiej podlosci.
Tak, da się. Rozumiem, że pragniesz, żeby PB miało ocenę większą od 9/10, w takim razie musiałbym ten serial uważać za arcydzieło, aby poszedł w górę rankingu. Przekonaj mnie zatem, że jest ów arcydziełem, a postawię mu najwyższą notę.
Ja nie oglądałem losta, ale oglądając pierwsze odcinki tego serialu Prison Break, a powiem wam, że wiele się po nim spodziewałem, musze stwierdzić, że jest do bólu przewidywalny i za dużo w nim wstawek od mcgyvera(o, mam chromosran potasu z pasty od zębów więc możemy nim przeżreć kupe itp.) i jak przypomne sobie scene gdzie ten meksykaniec czy ktośtam zobaczył tego diabła na ścianie i sie przeżegnał to zacząłem wymiotować. Ludzie, co wy w tym serialu widzicie? Prosze, odpowiedzcie mi, tylko jakoś sensownie, a nie knujecie jakieś teorie spiskowe przeciwko fanom Losta, choć jeszcze tego nie oglądałem, wypowiem się o tym serialu jak mi sie ściągnie pierwszy sezon ;].
Widzisz, te wstawki z McGyvera są jakoś uzasadnione (według mnie). Koleś daje się zamknąć mając plan uwolnienia brata w głowie i na sobie. Wiedział, że będzie musiał doprowadzić do korozji tamten odpływ, więc przygotował sobie wczesniej plan, co może być w więzieniu dostępne aby spowodowało rekcję chemiczną (MCGyver miał wszystkie encyklopedie w głowie - techniki, chemii, fizyki, fizyki kwantowej, itp itd). Podło na pastę do zębów i chyba jaiś środek na chwasty (juz nie pamiętam co to było). A zasada jest prosta, nawet mama mi powtarza, żeby chemikaliów nie łączyć ze sobą, szczególnie niebezpieczne są te z chlorem.
Pozdro...
Hehe:) Całkiem sporo naczytałem się tutaj o tym serialu, oglądnałem parę transmisji na polsacie, jednak teraz staram się o dostęp do większej ilości odcinków (masochistą nie jestem, wyjaśniam co poniektórym;]), żeby upewnić się, co do mojej oceny. Nie sądzę, po oglądnięciu 6 odcinków, że będzie ona wyższa niż 4. Ale właściwie to możesz mnie przekonywać, co mi szkodzi:)
mnie obydwa seriale zachwycają i dalem obu po 10. moze się róznią tematami ale fabuła jest dopracowana do do ostatniego szczegółu.
Chciałem jeszcze powiedzieć, że Przyjaciele są sto razy fajniejsze od tego skazanego na śmierć więc mam nadzieje, że zaraz to przeskoczą.
a ode mnie i Lost i PB mają najwyższą ocenę (;
tak samo Przyjaciele zresztą.
wszystkie seriale uwielbiam, wszystkie są o czym innym.
<33
U mnie Prison Break i Przyjaciele mają po dychaczu, a Lost dziewiątkę. Całą tą wojnę uważam za śmieszną. Tym, którzy wystawili ocenę 1 któremuś z tych seriali, proponuję zamienić na jakąś bardziej neutralną ocenę, by nie obniżać drastycznie średniej tym serialom, a oceny były choć trochę bardziej obiektywne.