PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

siemka. dextera jeszcze nie oglądałem ale se lookne no cóż prison break super serial w 11 odcinku bedzie sie dużo działo nie moge sie doczekać

ocenił(a) serial na 7
barteks93r

pierwszy sezon prisona był rewelacyjny, podobnie jak dextera. jednak w drugiej serii dexter bije na głowę skazanego. jak dla mnie to seria trzecia prison breaka jest naciągana i nudna, czego zapowiedzią był już sezon 2. w dexterze 2 seria natomiast nie ustępowała pierwszej częsci w niczym. i choćby dlatego wolę dextera ;]

ocenił(a) serial na 4
mokujin8

Haha jak możesz zadawać takie pytania?? Oczywiście, że Dexter jest lepszy od tego chłamu! wtys, żeby w ogóle mieć jakieś wątpliwości!!

barteks93r

no zobacze go
bede go jeszcze oglądał i dzeki za odpowiedzi
ja obejrzalem juz wiele seriali ale za dextera bede sie bral niedlugo pozdrro

ocenił(a) serial na 10
barteks93r

Powiem krótko...Prison Break jest lepszy...Dexter ujdzie ale nijak ma sie do 1 i 2 sezonu skazanego !!!

ocenił(a) serial na 5
magda0708

Uzasadnij.

nicctt1313

Dexter zdecydowanie Pierwszy sezon PB oglądałem z zaciekawieniem, drugi bardziej z przyzwyczajenia, trzeciego nie widziałem bo nie puścili w tv a nie chce mi się ściągać. Za to obydwa sezony Dextera są super, nie są tak naciągane jak PB (choć kilka potknięć zalicza) i mają specyficzny czarny humor który uwielbiam. Poza tym Scofield to prawie czysty ideał a Dexter to bardzo zły chłopiec.

ocenił(a) serial na 7
barteks93r

Pierwszy sezon Prison Break'a był genialny, za to potem już tylko gorzej. Drugi sezon jeszcze jako tako, ale o trzecim to już lepiej nie gadać.
Dexter natomiast cały czas trzyma świetny poziom. Dlatego, (choć pierwsza seria Prison'a naprawdę mi się podobała), biorąc pod uwagę całokształt, stawiam na Dexter'a :). Miejmy tylko nadzieję, że trzeci sezon nie będzie gorszy od poprzednich.

ocenił(a) serial na 5
barteks93r

Zdecydowanie DEXTER... "Tonight's the night..." :)

ocenił(a) serial na 6
zaley24

Dexter, Dexter, Dexter i jeszcze raz DEXTER!:)

ocenił(a) serial na 6
Rinoa_Sin

Prison Break już od połowy 2 sezony skisił się fabularnie. Za dużo zwrotów akcji, przekombinowana ucieczka itp. Natomiast Dexter jest niesamowity. Z odcinka na odcinek poziom serialu rośnie a gra aktorów jest profesjonalna w porównaniu do PB (wyjątki: Fitchner, Knepper, Stormare). Zresztą kto obejrzy Dextera zrozumie o co wszystkim chodzi.

ocenił(a) serial na 10
Flaj

Dexter rządzi zdecydowanie!!! Nie ma lepszego serialu!!!