siemka. dextera jeszcze nie oglądałem ale se lookne no cóż prison break super serial w 11 odcinku bedzie sie dużo działo nie moge sie doczekać
pierwszy sezon prisona był rewelacyjny, podobnie jak dextera. jednak w drugiej serii dexter bije na głowę skazanego. jak dla mnie to seria trzecia prison breaka jest naciągana i nudna, czego zapowiedzią był już sezon 2. w dexterze 2 seria natomiast nie ustępowała pierwszej częsci w niczym. i choćby dlatego wolę dextera ;]
Haha jak możesz zadawać takie pytania?? Oczywiście, że Dexter jest lepszy od tego chłamu! wtys, żeby w ogóle mieć jakieś wątpliwości!!
no zobacze go
bede go jeszcze oglądał i dzeki za odpowiedzi
ja obejrzalem juz wiele seriali ale za dextera bede sie bral niedlugo pozdrro
Powiem krótko...Prison Break jest lepszy...Dexter ujdzie ale nijak ma sie do 1 i 2 sezonu skazanego !!!
Dexter zdecydowanie Pierwszy sezon PB oglądałem z zaciekawieniem, drugi bardziej z przyzwyczajenia, trzeciego nie widziałem bo nie puścili w tv a nie chce mi się ściągać. Za to obydwa sezony Dextera są super, nie są tak naciągane jak PB (choć kilka potknięć zalicza) i mają specyficzny czarny humor który uwielbiam. Poza tym Scofield to prawie czysty ideał a Dexter to bardzo zły chłopiec.
Pierwszy sezon Prison Break'a był genialny, za to potem już tylko gorzej. Drugi sezon jeszcze jako tako, ale o trzecim to już lepiej nie gadać.
Dexter natomiast cały czas trzyma świetny poziom. Dlatego, (choć pierwsza seria Prison'a naprawdę mi się podobała), biorąc pod uwagę całokształt, stawiam na Dexter'a :). Miejmy tylko nadzieję, że trzeci sezon nie będzie gorszy od poprzednich.
Prison Break już od połowy 2 sezony skisił się fabularnie. Za dużo zwrotów akcji, przekombinowana ucieczka itp. Natomiast Dexter jest niesamowity. Z odcinka na odcinek poziom serialu rośnie a gra aktorów jest profesjonalna w porównaniu do PB (wyjątki: Fitchner, Knepper, Stormare). Zresztą kto obejrzy Dextera zrozumie o co wszystkim chodzi.