PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

czy ktos wie?

ocenił(a) serial na 7

Hej, czy ktos mi moze powiedziec kiedy beda nastepne odcinki??...Czy jest ich tylko 13?? Dzieki

Serena_V

oj kochna:* takich wtkowjuz bylo kilka co prawda zawsze konczylo sie na nich na klotni ale poczatki byly dosyc sensowne.. :)

a teraz na temat: 3 seria bedzie na jesien w polsacie i odcinkow jst tylko:( 13 caluski:):*:*

ocenił(a) serial na 7
sweetblondi_04Ruda

Wielkie dzięki, bo czytalam na innych forach i pisze tez wlasnie, ze we wrzesniu maja byc kolejne odcinki, ale ze jest ich wiecej nic 13 ;)
Dzieki i tak ;*

Serena_V

nie ma za co:* a odcinkow kochana na pewno jest 13:)

ocenił(a) serial na 7
sweetblondi_04Ruda

Fajnie, bo mam te 13, ale myslalam, ze ma ich byc cos ok 20, bo tak 13 to tak malo ;)
Pozdrooweczka ;)

Serena_V

no bo mieli krecic do konca 3 sezon albo robic od poczatku 4 ...:) i jednak wybrali ta drugo wersje:) pzdr:*:*

ocenił(a) serial na 7
sweetblondi_04Ruda

wielkie dzieki za info:)...pozdroowka!............

ocenił(a) serial na 6
Serena_V

co tu tak sWeT@$n!eEeE ? iiiihihihiih

ocenił(a) serial na 7
Jecks

hehe, bo my jestesmy takie sweet ;D:D:D:D

ocenił(a) serial na 10
Serena_V

woW Lofffciam wAs WszYStkICh. pozdrówka...bye !! :*******

ocenił(a) serial na 6
zelmer

ZeLmEr Je$te$ KrEjZoL JaK My ?

ocenił(a) serial na 7
Jecks

Skoro nas looovusia to na pewno taki krejzolek jak my :D:D

ocenił(a) serial na 10
Serena_V

J@$neE zE jE$tEm :DDD KoFFuSiAm WAs, p@ ! :*****

zelmer

oj Wy moje Sweetaśniutkie Krejzolki:) całuski skarby :*:*:*:*

ocenił(a) serial na 7
sweetblondi_04Ruda

hihi...ależ się miło zrobiło ;)....jak wy tak słodko piszecie to ja mam od razu lepszy humorek :)

Serena_V

Mi tez od razu lepiej jak wejde na ten watek:) calusy:*:*:*

ocenił(a) serial na 6
Jecks

Musiales to popsuc nie?? A ja myślałam ze zmadrzales… jestes taki jak wszyscy faceci… <foch> nigy niebedziesz sweetasny…

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Wow, a wy to potraktowałyście poważnie, dzieci?

zelmer

Po przeczytaniu tych postów wzięło mnie trochę na rzygi,hmmm ciekawe czemu....

ocenił(a) serial na 3
danteusz

danteusz widzę że mamy podobne odczucia ;)

ocenił(a) serial na 6
Antonio_Montana

Co wy chcecie. To jest tajny szyfr gimnazjalistek wzbogaconych w kisiel w głowie i nie tylko. To był tajny szyfr używany w czasach II Wojny Światowej.

Jecks

jaki ty jestes denerwujacy... nie masz pojecia....... tak zesmy sie po wyglupiali a wy musicie wszystko tak brac na serio... :) nie rozumiem was:*:*:*

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Czy jak cię wyzwę od najgorszych, też napiszesz na końcu wypowiedzi " :* " ?

ocenił(a) serial na 6
sweetblondi_04Ruda

Blondi jak chcesz się wygłupiać to idź do szkoły. Tam gimnazjaliści wygłupiają się na każdym kroku. To forum nie stroni od wygłupów, ale tu chodzi o coś więcej a nie klepanie czegoś co w rzeczywistości nie ma sensu. Jakbyś tchnęła w temacik podmuch głębszej ironii, to może bym się zastanowił nad pozostawieniem Ciebie wśród nas, aczkolwiek teraz jestem zmuszony usunąć Cię z Filmwebu. Właśnie piszę list do administratorów Filmweb.pl. Możesz zacząć się pakować Blondi. ":*:*:*"

Jecks

do zemera : nie wtedy nie przesle ci buziaka...

Do Jecksa: cie chyba niezle zgielo... jak mnie zlikwidujesz to znowu sie zarejestruje pod innym nickiem i bede mogla do woli pisavc sobie tzw "glupoty"...

ocenił(a) serial na 6
sweetblondi_04Ruda

to też zgłosze...sprawa jest właśnie rozpatrywana...pisali ze w najbliższych dniach usuną Cię z forum bo namierzyli twoje IP. kilka dni i Blondi przestaniesz zaśmiecać forum. Przez to że znają twoje IP nie sądze żebyś mogła ponownie się zalogować.

ocenił(a) serial na 6
Jecks

i zarejestrować

Jecks

I bardzo dobrze, może nie będę musiał czytac tych debilnych, słitaśnych postów...

ocenił(a) serial na 6
danteusz

A kto Ci każe to czytać ?

ocenił(a) serial na 9
Jecks

Danteusz jeszcze 2 posty i będziesz się zaliczał do tych 90 % co są debilami na tym forum , czy idiotami juz sam nie wiem .

ocenił(a) serial na 7
Rodion_

Dzieci - o co ta haja???....zaczelo sie od pytania a konczy na wyzywaniu :D:D:D...;]...nie mam pytan!

Serena_V

Ok to mój ostatni post,

A ten wcześniejszy to raczej na poważnie nie był, taka ironia, wiecie...

ocenił(a) serial na 10
danteusz

Hehe. I co, blondi, jesteś jeszcze? [Wolałbym zebyś nie odpisywała bo to by znaczyło, że cie już nie ma].

Jecks nie wspomniałeś jej jeszcze, że jej akta leżą też w komendzie stołecznej. Ojj...dostanie ci się za te wszystkie $wiTAsnE posty, blondi.

ocenił(a) serial na 6
zelmer

racja..wystarczy się rozejrzeć. Pajaca (bovera) już nie ma. Też go podałem. I Blondi sama widzisz że go już nie ma. Z tobą stanie się to samo.

ocenił(a) serial na 3
Jecks

Jecks stawie Ci piwo jak się uda :o

ocenił(a) serial na 6
Antonio_Montana

Stawiaj Montana..skończyłem matury :)

zelmer

pewnie ze jestem i bede:P

ocenił(a) serial na 3
danteusz

Ech ona tu jeszcze jest :

Antonio_Montana