Hej, czy ktos mi moze powiedziec kiedy beda nastepne odcinki??...Czy jest ich tylko 13?? Dzieki
oj kochna:* takich wtkowjuz bylo kilka co prawda zawsze konczylo sie na nich na klotni ale poczatki byly dosyc sensowne.. :)
a teraz na temat: 3 seria bedzie na jesien w polsacie i odcinkow jst tylko:( 13 caluski:):*:*
Wielkie dzięki, bo czytalam na innych forach i pisze tez wlasnie, ze we wrzesniu maja byc kolejne odcinki, ale ze jest ich wiecej nic 13 ;)
Dzieki i tak ;*
Fajnie, bo mam te 13, ale myslalam, ze ma ich byc cos ok 20, bo tak 13 to tak malo ;)
Pozdrooweczka ;)
no bo mieli krecic do konca 3 sezon albo robic od poczatku 4 ...:) i jednak wybrali ta drugo wersje:) pzdr:*:*
hihi...ależ się miło zrobiło ;)....jak wy tak słodko piszecie to ja mam od razu lepszy humorek :)
Musiales to popsuc nie?? A ja myślałam ze zmadrzales… jestes taki jak wszyscy faceci… <foch> nigy niebedziesz sweetasny…
Co wy chcecie. To jest tajny szyfr gimnazjalistek wzbogaconych w kisiel w głowie i nie tylko. To był tajny szyfr używany w czasach II Wojny Światowej.
jaki ty jestes denerwujacy... nie masz pojecia....... tak zesmy sie po wyglupiali a wy musicie wszystko tak brac na serio... :) nie rozumiem was:*:*:*
Blondi jak chcesz się wygłupiać to idź do szkoły. Tam gimnazjaliści wygłupiają się na każdym kroku. To forum nie stroni od wygłupów, ale tu chodzi o coś więcej a nie klepanie czegoś co w rzeczywistości nie ma sensu. Jakbyś tchnęła w temacik podmuch głębszej ironii, to może bym się zastanowił nad pozostawieniem Ciebie wśród nas, aczkolwiek teraz jestem zmuszony usunąć Cię z Filmwebu. Właśnie piszę list do administratorów Filmweb.pl. Możesz zacząć się pakować Blondi. ":*:*:*"
do zemera : nie wtedy nie przesle ci buziaka...
Do Jecksa: cie chyba niezle zgielo... jak mnie zlikwidujesz to znowu sie zarejestruje pod innym nickiem i bede mogla do woli pisavc sobie tzw "glupoty"...
to też zgłosze...sprawa jest właśnie rozpatrywana...pisali ze w najbliższych dniach usuną Cię z forum bo namierzyli twoje IP. kilka dni i Blondi przestaniesz zaśmiecać forum. Przez to że znają twoje IP nie sądze żebyś mogła ponownie się zalogować.
Danteusz jeszcze 2 posty i będziesz się zaliczał do tych 90 % co są debilami na tym forum , czy idiotami juz sam nie wiem .
Dzieci - o co ta haja???....zaczelo sie od pytania a konczy na wyzywaniu :D:D:D...;]...nie mam pytan!
Hehe. I co, blondi, jesteś jeszcze? [Wolałbym zebyś nie odpisywała bo to by znaczyło, że cie już nie ma].
Jecks nie wspomniałeś jej jeszcze, że jej akta leżą też w komendzie stołecznej. Ojj...dostanie ci się za te wszystkie $wiTAsnE posty, blondi.
racja..wystarczy się rozejrzeć. Pajaca (bovera) już nie ma. Też go podałem. I Blondi sama widzisz że go już nie ma. Z tobą stanie się to samo.