któryś tam z kolei, chyba 11 drugiej serii. a ty mi wywalasz na forum o 15 i mi go opisujesz. przynajmniej tego nie rób w pierwszych słowach.jol
Skoro widzisz ze temat dotyczy 15 odcinka to go poprostu nie czytaj -.- Ech jakie to mądre -.-
mądre jest czytanie ze zrozumieniem, przeczytaj jescze raz a potem komentuj. Chodzi o to ze widze na glownym forum jakis tekst czytam go automatycznie nie wchodze w ten temat a juz moge sporo sie dowiedzeic.
Właśnie. Czegóż takiego dowiedziałeś się z tego widocznego fragmentu? bo nie rozumiem o co się rozchodzi
I nie przypuszczam, żebyś zrozumiała.
Jak jeden z drugim chce się pochwalić, że wie co będzie się działo w piętnastej minucie 8-go epizodu drugiej serii to znajdźcie sobie jakiś zaciszny kącik i tam się podniecajcie do woli.
Tak ?
Nie bądź śmieszny. Nikt sie nie podnieca, a opoz nie napisał tam nic co by zdradzalo fabułę. I nie wyskakuj mi tu z tekstami że nie podejrzewasz żebym zrozumiała.
Jak byś ogladal(a) przypuscmy serial na etapie trzech odcinkow przed smiercią abruzziego a ja bym zalozyl temat w ktorym mowie ze w tym odcinku zginie abruzzi to chyba nie bylo by wporządku. Wkoncu ten film polega na tym ze jest nie przewidywalny i dlatego chce sie go ogladac. uzytkownik Maua nie wiem czy opisywal co sie wydarzy w 15 odcinku ale na glownym forum widac tylko ********. to samo mogl zrobic epoz. Chodzi mi o to zeby uniknąć takich sytuacji w przyszlosci jezeli ktos to uszanuje bede wdzieczny. NIe chce sie dowiedziec wczesniej ze np ktos odzyje:> pozdrawiam i wyluzujcie troche