wiadomo karabin snajperski i to on stoi za zamachem na prezydenta na bank to juz było wiadomo chyba ze sie zaskocze ale raczej nie
co jest w pudełku- druga głowa Sary xD
a tak na serio- również obstawiam wyborowy, aczkolwiek scenarzyści mogli wpaść na coś genialnego, bo w tym serialu to już nic mnie nie zaskoczy (3sezon- dramat w 13 aktach :-( niestety)
albo jakieś dokumenty pogrążające firmę to jest mój drugi pomysł ale raczej obstawiam snajperkę
moje pierwsze skojarzenie to bron albo kasa. kasa odpada, pewnie bron to jest ale zbyt banalne to jest, moze jakas niespodzianka bedzie, bo dokumenty to napewno nie sa.
hmmmm...może pizza albo tort a może akcesoria erotyczne. Po 3 sezonie można spodziewać się wszystkiego
znaczy, że taka matrioszka? Znając scenarzystów, ten ten wątek wystarczy im do 16 odcinka ;).
Znając scenarzystów to nie zdziwi mnie jak w mniejszej walizce będzie większa walizka.
W walizce wielkości pudełka od zapałek będzie... zapalniczka. Scenarzyści PB kochają zaskakiwać widzów.
w pudełku będą puzzle 50 elementów i Lincoln jak siądzie przy tym to nie ułoży do konca PB. Odcinek będzie sie zwał "Po jakiego wała ktoś pociął to zdjęcie".
Biorąc pod uwagę ambicje producentów, pudełko zapewne będzie puste.
Stąd ta jego mina jakby miał rozwolnienie...
taaak xD układa na pewno szarym do góry,bo znowu chce pokazać jaki z niego twardziel xD haha ciekawe, i tak upłynie do końca serii :)
Oto jest zagadka! Ja to napisałem, a znalazło się to pod nickiem jakiegoś @ Usienka. Co to ma znaczyć? Śmieszne rzeczy dzieją się na FW ;-D
ja stawiam na snajperke chodź te akcesoria erotyczne niżej zaproponowane wydaja się również być wielce prawdopodobne