czy oni nie mogą emitowac 3 sezonu tylko ciągle te powtórki??
A czy ty nie możesz chociaż raz ruszyć mózgownicy zanim założysz temat ? Wakacje to czas powtórek jakbyś nie zauważył , a 3 sezon będzie na jesieni wiec nie wiem czemu tak się pieklisz .
Aha i jeszcze jedno - ulubione filmy nie równa się filmy,które obejrzałem .
no piekle sie tak bo 1,i 2 sezon mam na dvd..a 3 sezonu nie oglądałem i czekam jak bedzie na polsacie myslałem ze teraz wlecie pószczą go..a tu czeba czekaC DO jesieni
blondyna powiedz czemu nie dałas do ulubionych skazanego na smierc i nawet nie oceniałas ..bo ciągłe powtarzasz ze to najlepszy serial pod słoncem czy to przez blond włosy które ci mózg wypalają ..pewnie nie wiesz jak to sie robi
powiedz to ci wytłumacze przynajmniej postaram sie ale wątpie czy dociebie to dotrze ehheehheheeheh
jakbys chcial wiedziec to na samym poczatku jak tylko zalozylam konto na filmwebie juz mialam go w ulubionych i ocene 10/10....a co do tlumaczenia to watpie zebys potrafil:)
hahaha tys chyba nie poważna własnie patrze na twoją strone i nie masz zadnego ulubionego i zadnego ocenionego filmu wiec nie rób z siebie głupuszej niz jestes
kazdy moze zobaczyc co masz w ulubionych i jakie filmy oceniałas wiem ze tego nie wiedziałas dlatego ta bajka ze juz na samym początku oceniłąs hahahaha
mam w ustawieniach zeby nie bylo widzac mojej oceny filmow....
a co do ulubionych to tez wlasnie przegladalam i stwierdzam ze przydaly by ci sie okulary staruszku...
http://www.filmweb.pl/user/1010135/filmFavorites
Nie rzucaj się tak chłopcze, co?
Popracuj pierw nad ortografią a potem pouczaj blondynę. Z tego co pisze jest stokroć razy mądrzejsza niż Ty. Ty umiesz tylko drzeć gębę i wyzywać innych, genialny człowieku! Dałeś popis w pierwszym poście. Nie pozwalaj nam się dalej śmiać, bo chyba umrzemy.
Weź się dziecko za książki, we wrześniu nowy semestr. Masz już wszystko kupione? Kredki, pisaki ?
pzdr fanów PB ;)